Benim de kilo alamıyorum diye moralim bozuluyor ne tuhaf iş ya kıvırcık saçlının düz saç istemesi düz saçlının da kıvırcık saç istemesi gibiNe demek bacımkızların moralini bozmussun

Benim de kilo alamıyorum diye moralim bozuluyor ne tuhaf iş ya kıvırcık saçlının düz saç istemesi düz saçlının da kıvırcık saç istemesi gibiNe demek bacımkızların moralini bozmussun
Masallah istedege bak kilo alamamak aBenim de kilo alamıyorum diye moralim bozuluyor ne tuhaf iş ya kıvırcık saçlının düz saç istemesi düz saçlının da kıvırcık saç istemesi gibi
Hıhhhh kınıyorumKına valla geçen seneden beri kiloda değişiklik yok
Yokluyor ama ayağım yere sağlam basar sorun olmuyorHıhhhh kınıyorum
Rüzgarlı havada uçarsın he sen![]()
Sende double bacım kıvırcık saçda sendeBenim de kilo alamıyorum diye moralim bozuluyor ne tuhaf iş ya kıvırcık saçlının düz saç istemesi düz saçlının da kıvırcık saç istemesi gibi
Aa öyle demeyin bi dönem çok ugraştı doktorlarda gezdi kilo alabilmek için benim bacımMasallah istedege bak kilo alamamak a
Ayy Allahik nasil bir metabolizma bu yaa neden bizde yok aAa öyle demeyin bi dönem çok ugraştı doktorlarda gezdi kilo alabilmek için benim bacım
Bünye işte bacımda takaşiler gibi bünye var öyle 20 yumurta yiyip hane bişi olmuyorAyy Allahik nasil bir metabolizma bu yaa neden bizde yok a
Benim saçım aslında düz kız o kıvırcıklar maşa marifetiSende double bacım kıvırcık saçda sende
Valla gezdim yalan yokAa öyle demeyin bi dönem çok ugraştı doktorlarda gezdi kilo alabilmek için benim bacım
Diyetisyen bana sen çok sağlıklı besleniyorsun seni biraz sağlıksız besleyelim demişti en son bana bir gün seninle hamburger menü yemeğe gidelim dedi diyetisyeni de bozdumAyy Allahik nasil bir metabolizma bu yaa neden bizde yok a
Neguzel yaa keske benim olsa o metabolizma aBenim saçım aslında düz kız o kıvırcıklar maşa marifeti
Valla gezdim yalan yokBen yemek üstüne tatlı falan gömsem böyle çorbaydı ana yemekti pilavdı falan yesem kilo alırım da onu yapamıyorum çok karıştırınca midem bulanıyor sevmiyorum ana yemek varsa onu salatayı yer kalkarım sofradan bir de doyduğumu hissettiğim gibi devam etmem halbuki birkaç kaşık daha atıp mideyi büyütmek lazım :herhaltıbilipdeuygulamayansopalıknkemojisi:
Diyetisyen bana sen çok sağlıklı besleniyorsun seni biraz sağlıksız besleyelim demişti en son bana bir gün seninle hamburger menü yemeğe gidelim dedi diyetisyeni de bozdumKadın bana sevip sevmediğim şeyleri sordu mesela her şeye pulbiber atıp tatlılara hatta meyvelere bile tarçın koyuyordum bana biri metabolizmayı hızlandırır biri yağ yakar direkt bırak dedi