Ben şaapim ya tarifler kalsın öyle ayrıca simdiden sonra çekiyorum ya masa sandalyeBir gün üşenmeyeceğim Bitter'in Mutfağı diye açıp bütün tariflerini koyacam içine o olacak he
Gelmek üzere
onları paylaşırım bari story diye ekliyim mutfak story 

Ben şaapim ya tarifler kalsın öyle ayrıca simdiden sonra çekiyorum ya masa sandalyeBir gün üşenmeyeceğim Bitter'in Mutfağı diye açıp bütün tariflerini koyacam içine o olacak he
Gelmek üzere
onları paylaşırım bari story diye ekliyim mutfak story 

Nasıl beğendin miTarifin linki eklendi
Ay mesajını görmemişim kusura bakmaNasıl beğendin mi
bayıldım hatta birkaç saat önce kuzenimi de gaza getirip yaptırdım efsane bir şey bu evdekiler coştu dedi
o iskender olarak yapmış tarifi de onayladı.Bnde denersem İskender olarak denicemAy mesajını görmemişim kusura bakmabayıldım hatta birkaç saat önce kuzenimi de gaza getirip yaptırdım efsane bir şey bu evdekiler coştu dedi
o iskender olarak yapmış tarifi de onayladı.
Ben ikinciyi iskender yapacağım güzel olacağını düşünüyorum. Hamburgeri yaptım hazır şekilde buzluğa attım henüz yeme fırsatım olmadı (dr vs çok git gel oldu) ama iyi aklıma getirdin indirip yapayım onuBnde denersem İskender olarak denicem
Geçen sene Bursa’da en son yemiştim çokta severim
Çok iyi oldu birinin denemesi
Aklıma gelmişken hamburgeri denedin mi
Evet işte ben de bu tarz yapmıştım bütün kıymalarım pişerken döküldü bakalım senin tarifle nasıl olacak
Lavaşta dediğim buydu
Konuyla alakasız oldu ama aklıma geldi
Bnde yarın bişey çıkmazsa deniyim iskenderiBen ikinciyi iskender yapacağım güzel olacağını düşünüyorum. Hamburgeri yaptım hazır şekilde buzluğa attım henüz yeme fırsatım olmadı (dr vs çok git gel oldu) ama iyi aklıma getirdin indirip yapayım onu
Yağlı kıyma olmalıEvet işte ben de bu tarz yapmıştım bütün kıymalarım pişerken döküldü bakalım senin tarifle nasıl olacak
İskender yaparken bir tane de sade olarak yiyip tadına bak (tereyağda çevirdikten sonra) sosla güzel olmazsa en azından sadenin tadı da hafızanda kalırBnde denersem İskender olarak denicem
Geçen sene Bursa’da en son yemiştim çokta severim
Çok iyi oldu birinin denemesi
Aklıma gelmişken hamburgeri denedin mi
Tamamdır. Bu defa olursa buzluğa bir sürü koyarım bunlardan her yediğimde de kulaklarını çınlatırım o anlarda aha nk bana hayır dua ediyor dersinYağlı kıyma olmalı
Birde önce elini ıslatıp bi dolamdır lavaşım üstünde sonrada elini ıslatıp yapıştır
Çok az dökülüyor Bnm bazen hiç dökülmüyor
İnce olması önemli
İnşallah beğenirsinTamamdır. Bu defa olursa buzluğa bir sürü koyarım bunlardan her yediğimde de kulaklarını çınlatırım o anlarda aha nk bana hayır dua ediyor dersin
Canım acayip çekti de bu saatte yersem benim için hiç iyi olmaz :reflümağdurunkemojisi:İnşallah beğenirsin
Sağolasın
A bu arada köfte tarafı pişince bn diğer tarafıda kıymanın akan yağında az kızartıyorum taco gibi oluyor
İçine teferruatlı sos yapmıyorum ketçap mayonez
Turşu, soğan, domates, kıvırcık( ıce berg) ne varsa acı seviyorsan jalopenoda çok yakışıyor
Yaa hakkını helal et saat erken ama sen kahvaltıya hazırlaCanım acayip çekti de bu saatte yersem benim için hiç iyi olmaz :reflümağdurunkemojisi:

Helal olsunYaa hakkını helal et saat erken ama sen kahvaltıya hazırla
Biyandanyegitsinbişeyolmazperileriemojisi

Yaaaa iyi ki yokmuşHelal olsunLavaşım yokmuş zaten yarın çıkacağım alırım :ulennkhanireflünvardıyiyemiyordunvarmıdiyelavaşabakmışındiyennkemojisi:

Aaa bu arada gördün mü bunlar yeni çıkmışHelal olsunLavaşım yokmuş zaten yarın çıkacağım alırım :ulennkhanireflünvardıyiyemiyordunvarmıdiyelavaşabakmışındiyennkemojisi:

O opsiyonu hatırlatmasa mıydın acabaYaaaa iyi ki yokmuş
İnşallah online sipariş vermezsin![]()
![]()
![]()
Ay yok bir tane lavaş için getirtmem insanları yarın gider kendim alırım Zeytinli kahvaltıda çok iyi olur ya görmedim bunu dikkat etmemişimAaa bu arada gördün mü bunlar yeni çıkmış
Zeytinliyi denedim zeytin aroması baskındı
Ekli dosyayı görüntüle 49616
gerçi 2 lokma aldım
Çok yemedim