Nk83'Ün Mutfağından Tarifler

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
109.216
Zeytinli kahvaltıda çok iyi olur ya görmedim bunu dikkat etmemişim :durbun: Ben reklam gibi olmasın :D Bim'deki Ekmecik miydi adı ne onu alıyorum buzluğa atınca un ufak olmuyor aynı şekilde formunu geri alıyor.
Doğrudur hiç buzluğa atmadım dolapta tutuyorum
Minikleri var kıza ondan tavada tost yapıyorum alıştı sürekli yuvarlak ekmek tostu diyor haha

Ay birde lavaş kebabı var onu da denedin mi dur video atayım tam olsun haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.818
Doğrudur hiç buzluğa atmadım dolapta tutuyorum
Minikleri var kıza ondan tavada tost yapıyorum alıştı sürekli yuvarlak ekmek tostu diyor haha

Ay birde lavaş kebabı var onu da denedin mi dur video atayım tam olsun haha
Küçükleri de çok tatlı ben de seviyorum onu :lili: pizza da yapıyorum şirin oluyor bir de bazen içine yumurta tuz kekik kaşar rendesini çırpıp koyuyorum arkalı önlü tavada pişince o da güzel oluyor.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.818
"Ulen ben iki çocukluyum bebem var bir zahmet yapın da sevabına bana da getirin her şeyi bitterden beklemeyin" diyecek şimdi :krizz:haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.348
Anksiyetem tuttu ıyy adam ne pasaklı bişey beeeğğ yani şöyle videolarda hijyene falan önem vermiyorlar ne kadar lezzetli oldugunun önemi kalmıyor :sopa:
Bu kebabı güzel oluyor mu diye bitter'e yaptırmaya çalıştım da yapmadı :kendiüşengeçliğindenbacısınıateşeatmayaçalışannkemojisi :krizz:
İyiki yapmamısım yaani hahahaha video tertip düzeni yapan kişininde titizligi önemli ama genede bu tarife yarım kilo kıyamamı harcamam haha yani hazır lavaşla harcamam kendim yapmalıyım haha benim rulo çigköfte meşhur olmuş bide onun lavaşını kendim yapmıştım hatırladın mı?
@bitter_im denesene bize fikir olsun hahahaha
Sopasıyla gelcek şimdi
:naslyany: siz deneyin
Haa mahalle baskısı yapalım diyorsun oluuuur:ponpon: bit-ter bi-ze ke-bap yap:ponpon: bit-ter bi-ze ke-bap yap:ponpon:
hahhahahahahaha (kemal sunal repligi) “Şevket bana böyle basit işler verme, ağır işler verki kendimi göstereyim.” Hahahahaahahahhahaha
"Ulen ben iki çocukluyum bebem var bir zahmet yapın da sevabına bana da getirin her şeyi bitterden beklemeyin" diyecek şimdi :krizz:haha
hahahaha heeee ya getiiriiin yapın haha
Bnde iki çocukluyum :krizz: :krizz: :üclü:
haha
Eyvah kaldım ortada kabak bana patlayacak aşure dağıtır gibi kapı kapı dolaşıp kebap dağıtmak zorunda kalacağım:haha:
:interest: sen halledersin
Bnce @Elif_Eylul ya da @AystLL 3 çocuklular yaparlar kesin :lovi::maya::maya::maya::daans::daans:

Evet çubukta patates gibi çocuklar sever haha yapsınlar

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
109.216
Anksiyetem tuttu ıyy adam ne pasaklı bişey beeeğğ yani şöyle videolarda hijyene falan önem vermiyorlar ne kadar lezzetli oldugunun önemi kalmıyor :sopa:

İyiki yapmamısım yaani hahahaha video tertip düzeni yapan kişininde titizligi önemli ama genede bu tarife yarım kilo kıyamamı harcamam haha yani hazır lavaşla harcamam kendim yapmalıyım haha benim rulo çigköfte meşhur olmuş bide onun lavaşını kendim yapmıştım hatırladın mı?

:naslyany: siz deneyin

hahhahahahahaha (kemal sunal repligi) “Şevket bana böyle basit işler verme, ağır işler verki kendimi göstereyim.” Hahahahaahahahhahaha

hahahaha heeee ya getiiriiin yapın haha

haha

:interest: sen halledersin

Evet çubukta patates gibi çocuklar sever haha yapsınlar
Bu adam tüm tarifleri değiştirip yapıyor çok mu pasaklı ya izlemedim bn haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.818