Sen insana dünyada cenneti yaşarsın güzel arkadaşım bunlar ne
vaay:
Tatlı dilli arkadaşım mütemadiyen yanaklarımı kızartıyorsun ne hoş bir iltifat bu böyleSen insana dünyada cenneti yaşarsın güzel arkadaşım bunlar nevaay:
Teşekkür ederim canım benim özel bir şey de yapamadım bu ara günlük tarif şeysi 
Teşekkür ederim beğenmenize sevindimSayfanızdaki tarifleri bugün gördüm..
Şık ve hoş.

Evet.Teşekkür ederim beğenmenize sevindim
Eneeeğ ne güzel düşünmüşsün kız bunları çok iyi olmuş aman yarabbi nerelere gideyim hangi birini yiyeyimMutfak Sayfamı Düzenliyorum
Alttaki resimde bulunan tariflerin linklerini ilk sayfaya ekledim. Bu arada hepsi bu sitede ulaşım kolaylığı olması adına sitedeki sayfalarının linklerini koydum yani farklı bir siteye yönlendirmeyecek sizleri
1.Sayfaya Gitmek İçin Buraya Tıklayın
Ekli dosyayı görüntüle 48038
Diğer tariflerimi de düzenleyip bu şekilde paylaşmaya devam edeceğim

Şeker düşüren cinsten dimiEneeeğ ne güzel düşünmüşsün kız bunları çok iyi olmuş aman yarabbi nerelere gideyim hangi birini yiyeyimböyle topluca olunca açım bide felfena olduuum
Ya nasıl yapsam diye çok düşündüm tariflerin linklerini koymuşum ama 46 sayfanın içinde bir Hanya'da biri Konya'da dedim ilk sayfaya koyayım daa ulaşım kolay olsun
Sen de aç şu mutfağını ya birlikte toplarız konuya tariflerini bir tane zencefilli kurabiye tarifini gördüm dergi fotosu gibi olmuşBiz seninle kapı komşu olacakmışız varyaaa üf nasıl bir tabak çanak tepsi aktarımı olurdu belli degilŞeker düşüren cinsten dimiYa nasıl yapsam diye çok düşündüm tariflerin linklerini koymuşum ama 46 sayfanın içinde bir Hanya'da biri Konya'da dedim ilk sayfaya koyayım daa ulaşım kolay olsun
Sen de aç şu mutfağını ya birlikte toplarız konuya tariflerini bir tane zencefilli kurabiye tarifini gördüm dergi fotosu gibi olmuş
konu komşu kıskançlıgına bizi birbirmize düşürebilirdi 
tekrar eklenenlere baktım ne yana bayılacağmı şaştım şekerim düştü tabi 
ayyy bende açayım mutfağmıda bi elim deymedi Cidden he tabağın başı dönerdi herhalde ama çok güzel olurdu ya kesin işin sonu biz bunları yapıp satalıma gelir birbirimizi gazlar sonra oturur kendimiz yerdikBiz seninle kapı komşu olacakmışız varyaaa üf nasıl bir tabak çanak tepsi aktarımı olurdu belli degilkonu komşu kıskançlıgına bizi birbirmize düşürebilirdi
tekrar eklenenlere baktım ne yana bayılacağmı şaştım şekerim düştü tabi
ayyy bende açayım mutfağmıda bi elim deymedi
hangi zencefilli kız?
Konu komşu bişeycik edemezdi edenin ayağını kaydırırdık bacımla alakalı kimseyi konuşturmam ağzına tıkarım laflarıCidden he tabağın başı dönerdi herhalde ama çok güzel olurdu ya kesin işin sonu biz bunları yapıp satalıma gelir birbirimizi gazlar sonra oturur kendimiz yerdikKonu komşu bişeycik edemezdi edenin ayağını kaydırırdık bacımla alakalı kimseyi konuşturmam ağzına tıkarım lafları
Aç tabii ki şu mutfağı geç kalmanında ötesine geçtin (önce kapalı konu olarak aç tarifleri koy sonra yoruma açarsın )
her türlü şeyi yapardık vala iyi olurdu
ayy kız ayagını hemde ne fena kaydırırdın inanırım
açamadım hala 
BekliyomPratik Döner
Tarif düzenleniyor birazdan eklenecek
Ekli dosyayı görüntüle 49476
Ekli dosyayı görüntüle 49477
her türlü şeyi yapardık vala iyi olurdu
ayy kız ayagını hemde ne fena kaydırırdın inanırım
açamadım hala
Bekliyom