Nk83'Ün Mutfağından Tarifler

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Sen insana dünyada cenneti yaşarsın güzel arkadaşım bunlar ne:nazar:vaay:
Tatlı dilli arkadaşım mütemadiyen yanaklarımı kızartıyorsun ne hoş bir iltifat bu böyle:utangac: Teşekkür ederim canım benim özel bir şey de yapamadım bu ara günlük tarif şeysi :kurabiye:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
:danscıkiz:Mutfak Sayfamı Düzenliyorum :danscıkiz:

Alttaki resimde bulunan tariflerin linklerini ilk sayfaya ekledim. Bu arada hepsi bu sitede ulaşım kolaylığı olması adına sitedeki sayfalarının linklerini koydum yani farklı bir siteye yönlendirmeyecek sizleri ;)

1.Sayfaya Gitmek İçin Buraya Tıklayın

0 010-tile.jpg

fgfd.jpg

Fotoğraf5613.jpg
Fotoğraf3793.jpg
20161015_141915.jpg
sfxdgg.jpg

Yalancı Keşkül.jpg
jjll.jpg
Afyon Kaymağı.jpg

Diğer tariflerimi de düzenleyip bu şekilde paylaşmaya devam edeceğim ;)

Son düzenleme:

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
:danscıkiz:Mutfak Sayfamı Düzenliyorum :danscıkiz:

Alttaki resimde bulunan tariflerin linklerini ilk sayfaya ekledim. Bu arada hepsi bu sitede ulaşım kolaylığı olması adına sitedeki sayfalarının linklerini koydum yani farklı bir siteye yönlendirmeyecek sizleri ;)

1.Sayfaya Gitmek İçin Buraya Tıklayın

Ekli dosyayı görüntüle 48038

Diğer tariflerimi de düzenleyip bu şekilde paylaşmaya devam edeceğim ;)
Eneeeğ ne güzel düşünmüşsün kız bunları çok iyi olmuş aman yarabbi nerelere gideyim hangi birini yiyeyim :heyecan: böyle topluca olunca açım bide felfena olduuum haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Eneeeğ ne güzel düşünmüşsün kız bunları çok iyi olmuş aman yarabbi nerelere gideyim hangi birini yiyeyim :heyecan: böyle topluca olunca açım bide felfena olduuum haha
Şeker düşüren cinsten dimi :krizz: Ya nasıl yapsam diye çok düşündüm tariflerin linklerini koymuşum ama 46 sayfanın içinde bir Hanya'da biri Konya'da dedim ilk sayfaya koyayım daa ulaşım kolay olsun :zipla: Sen de aç şu mutfağını ya birlikte toplarız konuya tariflerini bir tane zencefilli kurabiye tarifini gördüm dergi fotosu gibi olmuş

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
Şeker düşüren cinsten dimi :krizz: Ya nasıl yapsam diye çok düşündüm tariflerin linklerini koymuşum ama 46 sayfanın içinde bir Hanya'da biri Konya'da dedim ilk sayfaya koyayım daa ulaşım kolay olsun :zipla: Sen de aç şu mutfağını ya birlikte toplarız konuya tariflerini bir tane zencefilli kurabiye tarifini gördüm dergi fotosu gibi olmuş
Biz seninle kapı komşu olacakmışız varyaaa üf nasıl bir tabak çanak tepsi aktarımı olurdu belli degil haha konu komşu kıskançlıgına bizi birbirmize düşürebilirdi hahahaha tekrar eklenenlere baktım ne yana bayılacağmı şaştım şekerim düştü tabi hahahaha ayyy bende açayım mutfağmıda bi elim deymedi :interest: hangi zencefilli kız?

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Biz seninle kapı komşu olacakmışız varyaaa üf nasıl bir tabak çanak tepsi aktarımı olurdu belli degil haha konu komşu kıskançlıgına bizi birbirmize düşürebilirdi hahahaha tekrar eklenenlere baktım ne yana bayılacağmı şaştım şekerim düştü tabi hahahaha ayyy bende açayım mutfağmıda bi elim deymedi :interest: hangi zencefilli kız?
Cidden he tabağın başı dönerdi herhalde ama çok güzel olurdu ya kesin işin sonu biz bunları yapıp satalıma gelir birbirimizi gazlar sonra oturur kendimiz yerdik haha Konu komşu bişeycik edemezdi edenin ayağını kaydırırdık bacımla alakalı kimseyi konuşturmam ağzına tıkarım lafları:rujsigara::nededintatlim:Aç tabii ki şu mutfağı geç kalmanında ötesine geçtin (önce kapalı konu olarak aç tarifleri koy sonra yoruma açarsın )

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.234
Cidden he tabağın başı dönerdi herhalde ama çok güzel olurdu ya kesin işin sonu biz bunları yapıp satalıma gelir birbirimizi gazlar sonra oturur kendimiz yerdik haha Konu komşu bişeycik edemezdi edenin ayağını kaydırırdık bacımla alakalı kimseyi konuşturmam ağzına tıkarım lafları:rujsigara::nededintatlim:Aç tabii ki şu mutfağı geç kalmanında ötesine geçtin (önce kapalı konu olarak aç tarifleri koy sonra yoruma açarsın )
:krizz: her türlü şeyi yapardık vala iyi olurdu haha ayy kız ayagını hemde ne fena kaydırırdın inanırım haha açamadım hala :krizz:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar