Yokluyor ama ayağım yere sağlam basar sorun olmuyorHıhhhh kınıyorum
Rüzgarlı havada uçarsın he sen![]()

Yokluyor ama ayağım yere sağlam basar sorun olmuyorHıhhhh kınıyorum
Rüzgarlı havada uçarsın he sen![]()

Sende double bacım kıvırcık saçda sendeBenim de kilo alamıyorum diye moralim bozuluyor ne tuhaf iş ya kıvırcık saçlının düz saç istemesi düz saçlının da kıvırcık saç istemesi gibi

Aa öyle demeyin bi dönem çok ugraştı doktorlarda gezdi kilo alabilmek için benim bacımMasallah istedege bak kilo alamamak a
Ayy Allahik nasil bir metabolizma bu yaa neden bizde yok aAa öyle demeyin bi dönem çok ugraştı doktorlarda gezdi kilo alabilmek için benim bacım

Bünye işte bacımda takaşiler gibi bünye var öyle 20 yumurta yiyip hane bişi olmuyorAyy Allahik nasil bir metabolizma bu yaa neden bizde yok a
onun gibi demek 
Benim saçım aslında düz kız o kıvırcıklar maşa marifetiSende double bacım kıvırcık saçda sende
Valla gezdim yalan yokAa öyle demeyin bi dönem çok ugraştı doktorlarda gezdi kilo alabilmek için benim bacım
Diyetisyen bana sen çok sağlıklı besleniyorsun seni biraz sağlıksız besleyelim demişti en son bana bir gün seninle hamburger menü yemeğe gidelim dedi diyetisyeni de bozdumAyy Allahik nasil bir metabolizma bu yaa neden bizde yok a
Kadın bana sevip sevmediğim şeyleri sordu mesela her şeye pulbiber atıp tatlılara hatta meyvelere bile tarçın koyuyordum bana biri metabolizmayı hızlandırır biri yağ yakar direkt bırak dedi Neguzel yaa keske benim olsa o metabolizma aBenim saçım aslında düz kız o kıvırcıklar maşa marifeti
Valla gezdim yalan yokBen yemek üstüne tatlı falan gömsem böyle çorbaydı ana yemekti pilavdı falan yesem kilo alırım da onu yapamıyorum çok karıştırınca midem bulanıyor sevmiyorum ana yemek varsa onu salatayı yer kalkarım sofradan bir de doyduğumu hissettiğim gibi devam etmem halbuki birkaç kaşık daha atıp mideyi büyütmek lazım :herhaltıbilipdeuygulamayansopalıknkemojisi:
Diyetisyen bana sen çok sağlıklı besleniyorsun seni biraz sağlıksız besleyelim demişti en son bana bir gün seninle hamburger menü yemeğe gidelim dedi diyetisyeni de bozdumKadın bana sevip sevmediğim şeyleri sordu mesela her şeye pulbiber atıp tatlılara hatta meyvelere bile tarçın koyuyordum bana biri metabolizmayı hızlandırır biri yağ yakar direkt bırak dedi

Eline sağlıkEkli dosyayı görüntüle 47690
Dereotlu Poğaça
(Kurabiye ve poğaça arası bir şey)
1 yumurta
1 çay bardağı yoğurt (orta boy olan çay bardağı)
1 çay bardağı sıvıyağ (orta boy olan çay bardağı)
Yarım demet dereotu
1 pk kabartma tozu
2,5 - 3 su bardağı kadar un
1 çay kaşığı dolusu tuz
Yarım paket lor peyniri (Resimdekinde yok)
Not : Normal şartlarda hamurun içine yoğururken lor konuyor ama benim peynirim son dakika bozuk çıktı o yüzden koyamadım.
Konmadığında da resimdeki gibi görünüyor ama yine de peynirli hali çok daha iyi
Üzerine : Yumurta sarısı, susam ve çörekotu
Hamur malzemesini bir kapta yoğurun.
Bezelere ayırıp yuvarladıktan sonra yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin.
Yumurta sarısı sürdükten sonra susamla çörekotu serpip pişirin.
Teşekkür ederimEline sağlık
Çok severim dereotu poğaçayı
Bn evde kalan ne peynir varsa onu koyarım onlarda yakışıyor tavsiye ederim
Birde bu hamura küp küp kapya biber, havuç rendelenmiş, zeytin koyup bi tur yoğur
Efsane oluykr poğaça denemelisin
Ben de dereotlu poğaçaymış tuzlu kekmiş kurabiyeymiş çok severim. Yeni lor almıştım kokusu falan da iyiydi ama bir tattım bozuk koyamadım. Evde de süzme peynir vardı dedim şimdi ısıyı görür diğer peynirlerden farklı bir reaksiyon verir koymadım. Süzme peynir konabiliyor mu yoksa normal beyaz peynir mi konmalı?Koyuyorum hamurla yoğurunca hiç anlaşılmıyor fark yokTeşekkür ederimBen de dereotlu poğaçaymış tuzlu kekmiş kurabiyeymiş çok severim. Yeni lor almıştım kokusu falan da iyiydi ama bir tattım bozuk koyamadım. Evde de süzme peynir vardı dedim şimdi ısıyı görür diğer peynirlerden farklı bir reaksiyon verir koymadım. Süzme peynir konabiliyor mu yoksa normal beyaz peynir mi konmalı?
Havuç kapya biber ve zeytini denerim seviyorum öyle değişik şeyleri. Malzemeler benim eklediğimin ekstra peynir konulmuşu gibi mi yoksa hamuru farklı mı?
Yatın Bnm tarifi yazarım defterime bakayımSirke çok etkiliyor gerçekten. Kesin denerim
Olur çok memnun olurumYatın Bnm tarifi yazarım defterime bakayım
Bunu sadede yapabilirsinOlur çok memnun olurum
Ellerine sağlık açken girdim nasıl canım çektiEkli dosyayı görüntüle 47690
Dereotlu Poğaça
(Kurabiye ve poğaça arası bir şey)
1 yumurta
1 çay bardağı yoğurt (orta boy olan çay bardağı)
1 çay bardağı sıvıyağ (orta boy olan çay bardağı)
Yarım demet dereotu
1 pk kabartma tozu
2,5 - 3 su bardağı kadar un
1 çay kaşığı dolusu tuz
Yarım paket lor peyniri (Resimdekinde yok)
Not : Normal şartlarda hamurun içine yoğururken lor konuyor ama benim peynirim son dakika bozuk çıktı o yüzden koyamadım.
Konmadığında da resimdeki gibi görünüyor ama yine de peynirli hali çok daha iyi
Üzerine : Yumurta sarısı, susam ve çörekotu
Hamur malzemesini bir kapta yoğurun.
Bezelere ayırıp yuvarladıktan sonra yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin.
Yumurta sarısı sürdükten sonra susamla çörekotu serpip pişirin.
aay diyete girdim ben yaaağ bacım bunun bir değişiğini yapıyorım, ben sosiste doğruyorum içine kaşarda koyuyorum birazda tereyağı malum oğlan aanca öyle yiyor bayılıyor Ekli dosyayı görüntüle 47691
Bayramda yapmıştım eklemeyi unutmuşumYulaflı bisküvi kakao ve krem şantiyi (sütle çırpılmış şanti) yoğuruyorsunuz. Minik silikon kaplara hazır satılan top şeklindeki bisküvili çikolatalardan birer tane koyup üzerine hazırladığınız hamurdan bir parça koyun. Buzlukta biraz beklettikten sonra kalıptan çıkarıp servis yapın. Aşırı pratik bir şey
Süzmede oluyor güzel oluyorTeşekkür ederimBen de dereotlu poğaçaymış tuzlu kekmiş kurabiyeymiş çok severim. Yeni lor almıştım kokusu falan da iyiydi ama bir tattım bozuk koyamadım. Evde de süzme peynir vardı dedim şimdi ısıyı görür diğer peynirlerden farklı bir reaksiyon verir koymadım. Süzme peynir konabiliyor mu yoksa normal beyaz peynir mi konmalı?
Havuç kapya biber ve zeytini denerim seviyorum öyle değişik şeyleri. Malzemeler benim eklediğimin ekstra peynir konulmuşu gibi mi yoksa hamuru farklı mı?
Sağ olEllerine sağlık açken girdim nasıl canım çektiaay diyete girdim ben yaaağ bacım bunun bir değişiğini yapıyorım, ben sosiste doğruyorum içine kaşarda koyuyorum birazda tereyağı malum oğlan aanca öyle yiyor bayılıyor
Oo çok iyi gözüküyor bala hemde fırınsız falanbenim oğlana değişini yapam ben öyle kalıbım yokta
Evet öyleymiş ben hiç süzme peynirle yapmadım yapısı yumuşak ya herhalde ısı görünce süt gibi erir diye düşündümSüzmede oluyor güzel oluyor
Yok ben o zayıflama şeysinin açıklamaısnı sana özelden atarım bacımSağ olSen kilolu değilsin diye biliyorum niye diyet yapıyorsun ki? Ben şarküteri ürünü kullanmıyorum yoksa sosis falan güzel oluyor da şimdi et olayları şaibeli ya hiçbir markaya güvenemiyorum. Kalıpla yapma elinde yuvarla o da olur. Ortasına bütün fındıkta konabilir hindistan cevizine bulanır falan
Evet öyleymiş ben hiç süzme peynirle yapmadım yapısı yumuşak ya herhalde ısı görünce süt gibi erir diye düşündüm
ayy bende güvenmiyorum ama işte abimler falan malum bir markanınkini alıyorlar onu güvenli buluyor bende ondan almaya başladım ama herzaman degil tabi 3-4 ayda bir falan