Benim dediğimde ki amaç ne biliyormusun.Sana bu olayı birşekilde kabullendirmeye çalışıyorya ,Sen ona diyeceksinya nasıl mutlu oluyorsna öyle yap diye.Oda o an içinden çok sevinecek tamam kabullendi diyecek ama asıl iş orda başlayacak.Sen kendini geri çekince ,onunla ilgilenmeyince,yemeğini tek yiyince vs... artık yalnız kalacak.Bunu kabullendi ama ben tek kaldım diyecek ve bir zaman sonra o gelecek yanına. Bunu dene lütfeeeennn
Peki ama, ozaman iyice benden uzaklasırsa, ailei ile tüm gün beraber zaten iş yerinin yeri nedeni ile, benden uzaklasıp orda daha cok zaman gecirmeye baslarsa ? Gerci ozamanda kendi bilir benide ailem sokakta bulmadı ya bende alır basımı giderim, deniycem..
basıldınız filan dedim gülümsemeye çalıştım ama betim benzim attı.sonra eşime sen beni erkek kardeşim bana sarıldı diye kıskanıyorsun ama senin kardeşin boylu boyunca kucağına yatıyor ben de kıskanayım o zaman seni ben asla erkek kardeşimin kucağına oturmam yatmam bu doğrumu sence dedim cevabı her insan bir değildir oldu bununla alakası yok bide ..... kıskansın bizi diyor amaç ne çözemedim dedim kadın milleti işte ya bırak dedi canım bende kadınım yapmam diyorum sana bu hareketi dedim.sonraki cevap haklısın.ben yeni bir kıyafet alayım nerden aldın kaça aldın bende alayım diyor.annesinin evinde duş almış bir gün.kalktı benim katıma havluyla geldi inanabiliyomusnz kapıdan girip dediği şey napıyosunuz kolayladınız mı!!!!!! bizde eşya yerleştiriyoduk o sıra koşa koşa havlularla bunu sormaya mı geldin be insan ???biz balayı planı yapıyorduk kalktı dediki birlikte bodruma gidelim ben geçen yıl yaptığım tatilden birşey anlamadım zaten iyi olur.bende orda hiç bir şey diyemedim.cahillik işte.yalnız kalınca eşime patladım tripleks ev tutucakmışız onlar geçen yıl tutmuşlar anlata anlata bitiremiyo.iyide ben kocasının yanında bikinyle dolaşacak kadar rahat bir bayan değilim.aynı evde kocamla münasebetten sonra banyoya girip çıkarken havlularla odama kaçmak zorundada değilim.biz başka yer bulduk başbaşa gidicez dedim (eşimde bana hak verdi ben bu açıdan düşünmemiştim sen haklısın bu balayı özel bi tatil olucak gir istediğin yere iki kişilk rezervasyon yap dedi)bu bir afra bir tafra renkten renge girdi.ben bu insandan buz gibi soğudum.kocamda ona çok düşkün arada beni de savunsada onu hep el üstünde tutup pamuklara srmalayıp sarıyor.çıldırıcam çıldırıcam bende...