Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
elara sen hangınden aldın cnm 7 kulanımlıkdanmı 20 kulanımlıkdanmı??

7 kullanımlıktan cnm
Elara H. A aşısını yaptır mutlaka.
olarrrr
aşılardan konuşulmuş arkadaşlar..ben kızımın bütün özel aşılarını yaptırdım..ihmal etmemek gerekir..sonra pişman olursunuz...kızımın doktoru bir tek rota virüsü aşısını söylelmemişti bize...kızımda ona yakalndı çok çekti hastanede bile yattı...ben bu bebişe onu da yaptırıcam...aşılarımızı yaptıralım çocuklar hastalığa yakalnsalar bile hafif geçiriyorlar..

evet haklısın nisann yaptırmak lazımm

OP
M

Mertim

Misafir
tmm cnm ben yeni farkettim resmin oldugunu :)
cok hoşsun cnmmm ,sakin birine benziyorsunn

Tesekkur ederim Elaracim,,bilmem genelde hep senin gibi sakin oldugumu soylerler..oyleyimde aslinda:)
Masallah diyorum bende sana cok guzelmissin,gozlerine ayrica masallah:)

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
[sıze="4"]

haklısın cnm almak lazım ben bıraz gun yaklastık sıra tırsmaya baslıyom yaw hem cok ıstıyom hemde tırsıyom ıns rabbım gonlumuzdekını nasıp etsın gene[/sıze]

off aynen bernil bide bana sor allahım ellerimizi boş çevirmez inş dualrımı kabul eder cnm rabbim hepimizin gönlündeekini versin inş amin

OP
G

gunness

Misafir
Eloş niye kızıyon ya valla öylesine şakaydı art niyet
yoktu :dertli:kızlar umarım kızmadınız sizler benim canımsınız :huhuu:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
aşılardan konuşulmuş arkadaşlar..ben kızımın bütün özel aşılarını yaptırdım..ihmal etmemek gerekir..sonra pişman olursunuz...kızımın doktoru bir tek rota virüsü aşısını söylelmemişti bize...kızımda ona yakalndı çok çekti hastanede bile yattı...ben bu bebişe onu da yaptırıcam...aşılarımızı yaptıralım çocuklar hastalığa yakalnsalar bile hafif geçiriyorlar..

nisancım kızım 3 ve 5 .aylarında rotatek yaptırdım 2 doz ve iyiki yaptırmışım çünkü zehirli ishal çok tehlikeli olabiliyor özellikle yaz aylarında.2 yaşına geldiğinde hepatit a yı da yaptıracağım özel olarak.Ay bu ay 3 aşı olcak çocuğum ya işallah ateş yapmaz.Hem kızamık hem karma heralde kartına bakayım bi.

OP
M

Mertim

Misafir
Rengincim sana ve kizlarina masallah cnm..cok guzel temiz yuzun varmis kizlarinda cok guzeller,nekadar guzel kalabalik bir ailen var..ins diger erkek bebgin gelince dahada buyursunuz:)

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Hu hu ne yapiyonuz kizlar ben kizimi aldim yemegini yedirdim biraz beraber misafircilik oynadik bana kahve pasta yapmis kizim afiyetle yedim (oyuncakti dieti birakmadim yani) simdi biraz telv.seyrediyor zaten saat 20:00 uyuyor ben bunlari yaptim siz neler ettiniz bakem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar