AMİN CNM ALLAH RAZI OLSUN
AMİN CNM ALLAH RAZI OLSUN
benı hıc repleme sakınseni az önce repledim 250 puan birden arttıı :sirin:
Ben seni ekledim Elaracim,ayrica resimlerimide yukledim facebook a.. senin duvarinida gorebildim ama sadece seker kizinin resmi var bir tek
benı hıc repleme sakın
[sıze="4"]<rengıncım basınız sagolsun cnm ok uzucu gercekden allah sabır versın genc ölum[/sıze]
evet cnm dün belli olduu
ogluşumuz geliyorrrr
elara sen hangınden aldın cnm 7 kulanımlıkdanmı 20 kulanımlıkdanmı??
olarrrrElara H. A aşısını yaptır mutlaka.
aşılardan konuşulmuş arkadaşlar..ben kızımın bütün özel aşılarını yaptırdım..ihmal etmemek gerekir..sonra pişman olursunuz...kızımın doktoru bir tek rota virüsü aşısını söylelmemişti bize...kızımda ona yakalndı çok çekti hastanede bile yattı...ben bu bebişe onu da yaptırıcam...aşılarımızı yaptıralım çocuklar hastalığa yakalnsalar bile hafif geçiriyorlar..
[sıze="4"]
seni az önce repledim 250 puan birden arttıı :sirin:[/sıze]
hadi hayırlı olsun..
tmm cnm ben yeni farkettim resmin oldugunu
cok hoşsun cnmmm ,sakin birine benziyorsunn
[sıze="4"]
haklısın cnm almak lazım ben bıraz gun yaklastık sıra tırsmaya baslıyom yaw hem cok ıstıyom hemde tırsıyom ıns rabbım gonlumuzdekını nasıp etsın gene[/sıze]
[sıze="3"]renginncim senide gormek istiyorum,elaracim ben hic resmini goremedimkizlar sizleri nasil gorucem..[/sıze]
cnm sonra yine yüklerim bidaha resmi olurmu cnm yemek yapmam lazım şimdi,bende seni çok merak ediyorum
aşılardan konuşulmuş arkadaşlar..ben kızımın bütün özel aşılarını yaptırdım..ihmal etmemek gerekir..sonra pişman olursunuz...kızımın doktoru bir tek rota virüsü aşısını söylelmemişti bize...kızımda ona yakalndı çok çekti hastanede bile yattı...ben bu bebişe onu da yaptırıcam...aşılarımızı yaptıralım çocuklar hastalığa yakalnsalar bile hafif geçiriyorlar..