Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
tmm ekledim tubyy
ay bayıldım senin fıstıklaraa
ye beni diyorlarrr resmennn maşallahhh
ammaa fotograf cekmiişsin yaww
bende gece eklerim kızmınkileriii
eşimin resimlerine izin vercem şimdi bakarsın
Canım benim çocukluğuma ait adam akıllı fotom yok, bari biz yavrularımızın resimlerini zırt pırt çekelim.Her anlarını çekmek lazım. Sağol canım bu arada...

OP
E

Elara

Misafir
yanı bencede sankı o gunler gelmeyecekmıs gıbı ya massallah rengıne valla hepsını tamamladı sen verdın mı gulen yuzu sparısını gecmısı tam okumadım ama

evet cnm sagolsun haskena yollıcakk
ama sizinkileri daha sonra yollıcak sanırım
cünkü gümrükten aynı üründen bi kac tanee gecirmiyorlar

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Kızlar benim net gidip duruyo şimdi çıkıyım akşama gelirim sinir geldi yoksa camdan atcam şimdi

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canlarım geçmişi okuya okuya geldim.Güneşim ezelim umudum niye kırılatyım size,beni özlemeseniz sevmeseniz umursamasanız beni sorar arar şaka yapar mısınız?Allah razı olsun.Kızımın doktor işleri var kızlar.biraz boğazı kızarmış doktor şurup verdi .Bir de zeka ve kemik gelişimi için multitab balık yağı verdi ballısından aldım.3 ay kullanacağım.Ayrıca haziran da su çiçeği aşısı yaptıracakmışım 15.ayda ve aşı özel yapılıyormuş Elaram 66 tl imiş.canları sağolsun bebeklerimizin ama fakir fukaranın işi zor gerçekten,Allah yardım etsin onlara...Elaracım benim saçım da seyrekmiş ve annem 2 kere 1 ve 2 yaşlarımda kazıormış ve çok faydası olmuş şu an 2 kafalık saçım var herkes saçlarıma bayılır:)kızımın da seyrek ama ben de kazıtmayı düşünüyorum ramazanda kesinlikle faydası var bence...deddğin gibi ilerde pişman olup içimizde kalmasın.Elaram özel olarak bir de shepatit e aşısı vbarmış b sini yapıyor sağlık ocağı ama onun zamanını bilmiyorum daha ilerde sanırım.Şimdi çıkıyorum kızımı emzireceğim ve yne evraklarıma boğulacağım bana kolaylık dileyin arada yoklaRIM SİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM aLLAHA EMANET OLUN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.BY not:umutcum tarifler aklımda gece bir ara özeline yollarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar