OP
Elara
Misafir
- #20.261
.Kızımın doktor işleri var kızlar.biraz boğazı kızarmış doktor şurup verdi .Bir de zeka ve kemik gelişimi için multitab balık yağı verdi ballısından aldım.3 ay kullanacağım.Ayrıca haziran da su çiçeği aşısı yaptıracakmışım 15.ayda ve aşı özel yapılıyormuş Elaram 66 tl imiş.canları sağolsun bebeklerimizin ama fakir fukaranın işi zor gerçekten,Allah yardım etsin onlara...Elaracım benim saçım da seyrekmiş ve annem 2 kere 1 ve 2 yaşlarımda kazıormış ve çok faydası olmuş şu an 2 kafalık saçım var herkes saçlarıma bayılırkızımın da seyrek ama ben de kazıtmayı düşünüyorum ramazanda kesinlikle faydası var bence...deddğin gibi ilerde pişman olup içimizde kalmasın.Elaram özel olarak bir de shepatit e aşısı vbarmış b sini yapıyor sağlık ocağı ama onun zamanını bilmiyorum daha ilerde sanırım.Şimdi çıkıyorum kızımı emzireceğim ve yne evraklarıma boğulacağım bana kolaylık dileyin arada yoklaRIM SİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM aLLAHA EMANET OLUN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.BY not:umutcum tarifler aklımda gece bir ara özeline yollarım.
gecmiş olsun cnmm
hepatit a aşısı 2 yaşındna sonra istedigin zaman yaptırabiliyorsun
su çiçegini yaptımakla ii etmişsin.bende yaptırmıştımm
sac konusundada ailendekielrin sacları normalde gürmüdür?? cünkü genetikte olabiliyor cnm