Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
.Kızımın doktor işleri var kızlar.biraz boğazı kızarmış doktor şurup verdi .Bir de zeka ve kemik gelişimi için multitab balık yağı verdi ballısından aldım.3 ay kullanacağım.Ayrıca haziran da su çiçeği aşısı yaptıracakmışım 15.ayda ve aşı özel yapılıyormuş Elaram 66 tl imiş.canları sağolsun bebeklerimizin ama fakir fukaranın işi zor gerçekten,Allah yardım etsin onlara...Elaracım benim saçım da seyrekmiş ve annem 2 kere 1 ve 2 yaşlarımda kazıormış ve çok faydası olmuş şu an 2 kafalık saçım var herkes saçlarıma bayılır:)kızımın da seyrek ama ben de kazıtmayı düşünüyorum ramazanda kesinlikle faydası var bence...deddğin gibi ilerde pişman olup içimizde kalmasın.Elaram özel olarak bir de shepatit e aşısı vbarmış b sini yapıyor sağlık ocağı ama onun zamanını bilmiyorum daha ilerde sanırım.Şimdi çıkıyorum kızımı emzireceğim ve yne evraklarıma boğulacağım bana kolaylık dileyin arada yoklaRIM SİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM aLLAHA EMANET OLUN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.BY not:umutcum tarifler aklımda gece bir ara özeline yollarım.

gecmiş olsun cnmm
hepatit a aşısı 2 yaşındna sonra istedigin zaman yaptırabiliyorsun
su çiçegini yaptımakla ii etmişsin.bende yaptırmıştımm

sac konusundada ailendekielrin sacları normalde gürmüdür?? cünkü genetikte olabiliyor cnm

OP
M

Mertim

Misafir
Renginncim senide gormek istiyorum,Elaracim ben hic resmini goremedim:( kizlar sizleri nasil gorucem..

Tepki
50
arkadaşlar merhabalar herkes iyidir umarım..ben iyiyim...bengü arkadaşımızın cinsiyet belli olmuş..onunda kızı oluyormuş..hayırlı olsun..

OP
E

Elara

Misafir
arkadaşlar merhabalar herkes iyidir umarım..ben iyiyim...bengü arkadaşımızın cinsiyet belli olmuş..onunda kızı oluyormuş..hayırlı olsun..

evet nisan bizde gecen hafta ögrendikkk listeye eklemiştimm

diet ve takviye kullanmamıştı
bide 2 ilişkisi vardı,yum gününü tahmini olarak ayarlayıp denemişti ilişkiyii

bunlar bahanesi tabi Allah neyi nasip ettiyse o oluyor sonucta

Tepki
50
aşılardan konuşulmuş arkadaşlar..ben kızımın bütün özel aşılarını yaptırdım..ihmal etmemek gerekir..sonra pişman olursunuz...kızımın doktoru bir tek rota virüsü aşısını söylelmemişti bize...kızımda ona yakalndı çok çekti hastanede bile yattı...ben bu bebişe onu da yaptırıcam...aşılarımızı yaptıralım çocuklar hastalığa yakalnsalar bile hafif geçiriyorlar..

OP
M

Mertim

Misafir
cnm ben resmini görmedigime resim göstermiyorum kızlar bilir :)

sen yükle resmini sonra seni izinliler arasına alırım face de bakarsın

Ben seni ekledim Elaracim,ayrica resimlerimide yukledim facebook a.. senin duvarinida gorebildim ama sadece seker kizinin resmi var bir tek:)

Tepki
50
evet nisan bizde gecen hafta ögrendikkk listeye eklemiştimm

diet ve takviye kullanmamıştı
bide 2 ilişkisi vardı,yum gününü tahmini olarak ayarlayıp denemişti ilişkiyii

bunlar bahanesi tabi Allah neyi nasip ettiyse o oluyor sonucta

aynı benim gibi bende 11 . ve 14. gün denedim..yumurtlama günümde 13. gün..sonuç kız....evet bence de herşey bahane ne olacaksa oluyo bence..sık ilişki ile erkek olan bile var...elara senin kardeşinin cinsiyet belli oldumu..

OP
E

Elara

Misafir
aynı benim gibi bende 11 . ve 14. gün denedim..yumurtlama günümde 13. gün..sonuç kız....evet bence de herşey bahane ne olacaksa oluyo bence..sık ilişki ile erkek olan bile var...elara senin kardeşinin cinsiyet belli oldumu..

evet cnm dün belli olduu
ogluşumuz geliyorrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar