Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar asi olayi Türkiyede nasil istege göremi yapiyonuz anlamadim ben burada bebek olunca hastaneden cikinca bir sari defter veriyorlar bebegin dogum anindaki bilgileri yaziyor ilk sayfada dogum kilosu boyu saati v.s. ikinci sayfada bebek dogduktan 1 gün sonra kontrol yapiyorlar kan aliyorlar felan onlarin sonuclari yaziyor sonra 3.sayfada 1 ay sonra gittiginde bebegin boyu kilosu bas cevresi felan yaziyorlar ve diger sayfalardada her yas gününden 1 ay önce ve 1 ay sonrasi arasi götürmen gereken kontroller var o sayfalar var götürdügün yilin sayfasina bilgiler kayitediliyor gelisimi ile ilgili taki okula baslayana kadar bu sari defterden ayri birde asi defteri var ve bu sari defterin kapaginda bebegin hangi ayinda kac yasinda hangi asilari olmasi gerektigine dair bilgiler var ve bu her bebege özel mesela 10.05.2005 dogumlu bir bebek 1 .yas kontrollerini 10.04.2005-10.06.2005 tarihleri arasinda yaptirmak zorunda en son kontrollu okula basladiginda yapiyorlar o kontrolu normal cocuk doktoru yapmiyor yani doktorda arti psikolog esliginde cocugun gelisimine bakioyrlar ve diyorlarki evet bu cocugun gelisimi tamam okula gidebilir yada gelisimi yeterli degil bir sonraki yil gidebilir

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
slm fistiklarrrrr kiz haskena gurbetin neresundensin anam sen:lilav:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slm kızlar nasılsınız aşılardan konuşulmuş bende yaptırdım bugün kolum çok acıyo yaa yaparken acımadı şimdi acıyo szilerden ne haberr

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bende istanbul aşığıyımdır ama gezmek için
çokta sık gideriz ist. eşimin holding genel merkezi orda sık sık toplantıya gider bazen ben de takılıyorum

Kiz senin esinin holdingimi var vay be :deli:

iyde sen yemeği akşama yapmıyackmıydın ??

Kiz kizimi yuvadan almadan önce yemekleri yapiyorum ben ,gelince ac oluyor bebegim kapis...:dill:

kızlar görünce kızacak şimdi bana
ama napim parti vermek istedim -rgulu

Allah iyiliginizi versin meydani bos buldunuz demi azginlar ....:3:

bilmem artık bakmam diyenden korkacaksın gerçi haklısın sen o işi gözün kapalı yapıyorsun sonradan gözünü açınca böyle oluyordun -----> :saskin::saskin::saskin:
:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

:eek:yna3:eek:yna3:eek:yna3:muzikses:muzikses:muzikk:dj:radyo:eek:ynaa:halay:eek:yna5

Kiz bunlarin acisini cikartiriz biz unutma takipteyim ...:dertli:

Eloş niye kızıyon ya valla öylesine şakaydı art niyet
yoktu :dertli:kızlar umarım kızmadınız sizler benim canımsınız :huhuu:

Kiz beni resmen gülme krizine soktunuz kiz ne cok mutlu olmussunuz kimse yok diye .....:cee

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
:kayris::kayris::huri::huri::flut:dj:dj:dj:eek:yna2:eek:yna2:eek:yna2:eek:yna2:muzikk:muzikk:muzikk:halay:halay:keman1:keman:eek:yna2:eek:yna2

Haydi kizlar parti zamani topikte EZEL, UMUT11, GÜNES yoklar bizbizeyiz yupi.....

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
teşekkür crayzim vede elaracım.cetveli beğendim.şimdilik yeter.ilerleyen zamanlarda abartırız-rgulu:eek:ky:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar