Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
bugün komsum doğum yaptı ona ziyarete gittim 2 oğlu vardı kızı oldu şimdi ayy hamıle olduğum halde doğurasım geldi ben bunu doğurduktan sonra nıyetimi bozup gene çocuk yaparım herhalde doymuyorum bebeklere

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
canparçam kaç yaşındasın sormamın sakıncası yoksa...? maşallah sana vallahi bende senden 1 sene sonra evlenmişim ama ikinciyi anca yapabildim...sen 3.yü bekliyosun...
büyük kızın kaç yaşındaydı canım..?

26 yaşındayım canım büyük kızım 6 yaşına yeni girdi küçük kızım 11 aylık çalışınca oluyo:cokkomik:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hayırlı gecelerrr kızlar nasılsınız muzcu haskena muz yeme saatın gelmedimi kız:deli:

Muzun sahibi köt kötü bakiyorda dükkan kapali canim yarindan sonra artik sen yedin galiba dusunu alipta geleydin ha ....

selam kızlar giremiyom fazla alışamadım siteye yaaa.... nasılsınız boncuk nasıl haberim yok...:ilknur:

Canim biz iyiyiz sen nasilsin BONCUKTA iyi olacak insaAllah.....

bugün komsum doğum yaptı ona ziyarete gittim 2 oğlu vardı kızı oldu şimdi ayy hamıle olduğum halde doğurasım geldi ben bunu doğurduktan sonra nıyetimi bozup gene çocuk yaparım herhalde doymuyorum bebeklere

Sen aslinda neye doymadigini ben biliyomda söylemem simdi ....:huhuu:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Muzun sahibi köt kötü bakiyorda dükkan kapali canim yarindan sonra artik sen yedin galiba dusunu alipta geleydin ha ....

Canim biz iyiyiz sen nasilsin BONCUKTA iyi olacak insaAllah.....

Sen aslinda neye doymadigini ben biliyomda söylemem simdi ....:huhuu:

yok kız çocuklar ayakta ne duşu bebeklere doyulmuyo canım yaa ben bunu doğurunca buyucek e ben gene bebek özlüceeem

firegirl986

Yeni Üye
Tepki
10
selam canım...sen nasılsın..? bebişin nasıl..? bu tarafta görüşemedik hiç..

boncuk nasıl...?bebişinin cinsiyeti belli oldumu..?

iiyilik canlar sizleri sormalı bebiş iyi 10 güne kadar randevum var özledim valla ayda 1 görüoz :hihi: bu tarafta görüşemedik hiç kaçar gibi geldiniz siteyede alışamadım pek girmek gelmiyo ama sizleri merak edip giriyom arada...
ya boncuğa çok üzüldüm neden kemoterapi alıyo en son haber aldığımda bacağında şiddetli ağrı vardı ve kusmaları vardı sonrasını bilmiyorum bilen varsa bi anlatın kızlar görürsenizde çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletin...oğlu oluyomuş sanırım allah yavrusnuu ona bağışlasın tez zamanda iyileşir inş....

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
kemoterapiye neden giriyo...?sormamın sakıncası yoksa...?çok üzüldüm vallahi...

yanlış yazmıyosam lenfomi imiş bi tür kanser hastalığıymış ama tedavisini oluyo çok zor bi süreçten geçti doktorlar bebeği alacaklardı kıyamadı yavrusuna aldırmadı ALLAH bebeğiyle kendisine şifa versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar