hayırlı gecelerrr kızlar nasılsınız muzcu haskena muz yeme saatın gelmedimi kız:deli:
selam canım hoşgeldin...
selam kızlar giremiyom fazla alışamadım siteye yaaa.... nasılsınız boncuk nasıl haberim yok...:ilknur:
selam kızlar giremiyom fazla alışamadım siteye yaaa.... nasılsınız boncuk nasıl haberim yok...:ilknur:
selam canım...sen nasılsın..? bebişin nasıl..? bu tarafta görüşemedik hiç..
boncuk nasıl...?bebişinin cinsiyeti belli oldumu..?
h.b sizde hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
canparçam kaç yaşındasın sormamın sakıncası yoksa...? maşallah sana vallahi bende senden 1 sene sonra evlenmişim ama ikinciyi anca yapabildim...sen 3.yü bekliyosun...
büyük kızın kaç yaşındaydı canım..?
oğlu oluyo canım
hayırlı gecelerrr kızlar nasılsınız muzcu haskena muz yeme saatın gelmedimi kız:deli:
bugün komsum doğum yaptı ona ziyarete gittim 2 oğlu vardı kızı oldu şimdi ayy hamıle olduğum halde doğurasım geldi ben bunu doğurduktan sonra nıyetimi bozup gene çocuk yaparım herhalde doymuyorum bebeklere
26 yaşındayım canım büyük kızım 6 yaşına yeni girdi küçük kızım 11 aylık çalışınca oluyo
Muzun sahibi köt kötü bakiyorda dükkan kapali canim yarindan sonra artik sen yedin galiba dusunu alipta geleydin ha ....
Canim biz iyiyiz sen nasilsin BONCUKTA iyi olacak insaAllah.....
Sen aslinda neye doymadigini ben biliyomda söylemem simdi ....
maşallah diyorum tekrardan..süpersin vallahi...tuttum bu lafı çalışınca oluyoooooo....:1:
boncuk bu ay gene kemoterapiye girecek eskısı gibi ağrıları olmuyomuş şükür iyi bebeğin düşme tehlıkesı vardı gördüğü tedavi sebebiyle en son ole konuştu
selam canım...sen nasılsın..? bebişin nasıl..? bu tarafta görüşemedik hiç..
boncuk nasıl...?bebişinin cinsiyeti belli oldumu..?
başkanın meşhur lafııe bizede bulaşmış
kemoterapiye neden giriyo...?sormamın sakıncası yoksa...?çok üzüldüm vallahi...
yok kız çocuklar ayakta ne duşu bebeklere doyulmuyo canım yaa ben bunu doğurunca buyucek e ben gene bebek özlüceeem