Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
iyi akşamlar kızlar...nasılsınız bu gün hiç giremedim eşim bu gece nöbetçi malesef gündüz kayınvalidem geldi az önce gitti kalayım istersen dedi gerek yok dedim...eşim de sabah 9 gibi anca gelir 15 te bir oluyo nöbeti zor oluyo ama napalım..akşamüstü hastaneye gittik bizde..eşim oğluşunu istedi hava da güzeldi gittik geldik..bu arada mijdeli bir haber aldık hastanede..doktorumun eşi de hamile imiş :)
birlikte doğum yapçaksınız dedi çokşaşırdım ...baya da yaşları var..
hayırlısı olsun eşi 40 doktorum da 48 falandır..:ilknur:

ayyy inş. bende doğurganlığımı kaybetmem 40 lı yaşlarda-ciko

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
boncuk için çok üzgünüm...inanın konuşmaktan kaçıyorum sürekli burda rencide etmek istemem kimseyi..kıyamam..allah yardımcısı olsun yavrularına bağışlasın inşallah elimden ne gelirse yapmak isterim onun için biz de 32 yaşında bi ablamızı kaybettik kanserden o yüzden acısını çok iyi bilirim..hele hamile iken bunu yaşamanın tarifi yok..
bütün dualarım onunla allah yardımcısı olsun allah iyi hekimlerle karşılaştırsın inşalah

Canim basiniz sagolsun Rabbim mekanini cennet etsin ...

Tepki
71
:huhuu: elara haskena can parçam crayzperi sizler nasılsınız...hamişler nasıl geçiyo hamilelik bebişler ne durumda...haskena elara sizde çalışmaya devammı?

bende iyiyim...başta çok zorlandım oğlum çok yıprandı kardeşi olduktan sonra...bikaç aydır kabullendi benim bebeğinde annesi olduğumu...hep bu çok ağlıyo anne, annesini istiyo dedi durdu kuzum...gülen yüzü soldu sesizleşti o neşeli çocuk gitti mutsuz bi çocuk gelmişti sanki...ama psikologların yardımıyla durumu aştık...bi kaç aydır çok iyiyiz çok şükür...

firegirl986

Yeni Üye
Tepki
10
bende iyiyim...başta çok zorlandım oğlum çok yıprandı kardeşi olduktan sonra...bikaç aydır kabullendi benim bebeğinde annesi olduğumu...hep bu çok ağlıyo anne, annesini istiyo dedi durdu kuzum...gülen yüzü soldu sesizleşti o neşeli çocuk gitti mutsuz bi çocuk gelmişti sanki...ama psikologların yardımıyla durumu aştık...bi kaç aydır çok iyiyiz çok şükür...

ayy canm ya böyle duyunca ben napcam diyorum valla çocuklar zor alışıyo herşeye...neyseki atlatmışsınız sıra bizde umarım çabuk kabullenip alışır benimkide...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
b-403654-sevimli_bebek.jpg

Kizlar Egemin ikizlerinden kiz olanin resmini koydum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar