hoş geldın canım bende hem ev topluyon kızı hazırlıyom bıde bura bakıyom
hoşbulduk cnm evin işi hiç bitmiyo valla isyanlardayım
hoş geldın canım bende hem ev topluyon kızı hazırlıyom bıde bura bakıyom
istersen yap cınsıyet önemlı değil dersen yeterkı olsun dersen yap bence
ben olsam yapardım ama ıste dersen cınsıyet önemlıdeğil artık bebeğim olsun dersen
allah inşşş bebişinin yolunu hazırlamıstır
EĞER YARIN SABAH ATEŞ YÜKSELIRSE KI BUYUK OLASIKILIKLA YÜKSELCEK EN GEC ERTESI SABAH YÜKSELICEK İNŞALLAHH
YUMURTLADINI ANLICAZZ
hem kalayım hemde oğluşum olsun istiyorum ama sanırım çok şey istiyorum:dertli:
şuan burda ezan okuyo ve okurken inşALLAH gönlündeki gibi olur diyorum amııın
İNŞALLAH CANIM
kız sende hoşgeldinnnn seni izliyodum ordansessizce nihayet haber ulaştı sanada
ayyy sorma yaa çıldırdım resmen evde hepinize msj gönderdim herkes banlanmış hemen hemen....epokhe kakuşun msn yi vermiş ama virusvirus yazıyoo sonra face adresimi gönderdim nolur beni bulun diye canparçam yardımcı oldu allah razı olsun gecenin körüüü halay çektim sevincimden sonra sizi bulunca isimlerinizi okuyunca bi duygulandım ki anlatamam çok şükür burdayım...bende hamilelik haberlerinizi duymak hamilelik haberimi sizinle paylaşmak istiyorum iyiki varsınız RABBİM gönlümüzdekini karnımıza koysun inşaallah
AMINNN cnm AMIN ınş ALLAH RAZI OLSUN RABBIM senıde bı avazda kurtarsın saglıkla kavus osmanına ıns...Ama massallah osmanımızda ıyı gıdıyo aman dıkkat et cnm kıloları vermek bela sonradan kac kıloyla hamıs kalmısdın sen??
cnm senı öbur tarafta yazdıklarını okuyunca ınan cok uzulmusdum sukur kavusturana h.geldın
kızlaaaaaaarrrr canlarımmm canım arkadaşlarımmm ben geldimmm hepinizi çok özledim 2 gündür telef oldum ana haber bültenine çıkacaktım o bile geldi aklıma... ne kadar güzel bi paylaşım içindeymişiz kendimi boşlukta hissettim resmen osmanın annesinden allah razı olsun ayyy içim bi garip oldu valla isimlerinizi burdada okuyunca gözlerim doldu iyi ki varsınız kader arkadaşlarım bnm hepinizi tek tek öpüyorum umarım keyfiniz yerindedir en kısa zamanda görüşmek üzere bu arada bilgisayarım haftaya geliyor rabbim kısmet ederse hergün buradayım ben her zamanki gibi biraz geçmiş okuyayım
aminn cnmmiii geceler kızlar ben bugün doktora gittim oğluşumun sağlığı yeride maşALLAH ı var kızlar 1 ayda 6 kilo almışım ohaaaaa dedim kendime-kizginabartmışım die oğlum 580 gram 28 cm olmuş:cicibebek:RABBİM sizede nasip eder inşALLAH gecenın bu saatınde duam kabul olur inşALLAH
kızlaaaaaaarrrr canlarımmm canım arkadaşlarımmm ben geldimmm hepinizi çok özledim 2 gündür telef oldum ana haber bültenine çıkacaktım o bile geldi aklıma... ne kadar güzel bi paylaşım içindeymişiz kendimi boşlukta hissettim resmen osmanın annesinden allah razı olsun ayyy içim bi garip oldu valla isimlerinizi burdada okuyunca gözlerim doldu iyi ki varsınız kader arkadaşlarım bnm hepinizi tek tek öpüyorum umarım keyfiniz yerindedir en kısa zamanda görüşmek üzere bu arada bilgisayarım haftaya geliyor rabbim kısmet ederse hergün buradayım ben her zamanki gibi biraz geçmiş okuyayım
kızlar bugun ruyamda sılah gordum neye cıkar acaba ya elıme alıyom tam patlıyo sılah hydr ıns
umuttt deneme yapmışın hayırlısın olsun hakkındaaben bu akşam için olsun istiyodum ama oldu işte hem bakalım kalacakmıyım yattım biraz ateşide ölçüyorumya bakalım kızlar ne diyecek
bişey dicem hemen ilişki sonrası belirtiler kendini gösterir mi acaba göğüslerimi elleyince acıyorlar hassaslaştılar yani
Allah rahmet eylesin ben üzüldüm ona yaa.kızlar erbakanın cenazesı fatıh camıne gelmıs ya ALLAH RAHMET EYLESIN dunya bos az yasa cok yasa gelecek basa
hoşgeldinSayfaniz hayirli ugurlu olsun arkadaslar, beni da yazar misiniz?
gecmiş olsunTesekür ederim canim, hosbulduk.
Ocakda düsük oldu, 12 haftalikdi melegim :uzgun:
Bakalim hayirlisi olsun.
Doktor dedi 2-3 ay beklemek lazim, ama aktif korunmaniza gerek yok dedi.
günaydın çıtır anne ve anne adayları yahu çocuklarımız neka şanslı çocuk için ağaca çıkıyoz ALLAH o ağaca çıkıpta meyvesiz inmeyi nasip etmesin hadi kızlar kocalarınızın belıne kuvvet:biyik:
cnm 2 sayfa okuyorsun misafir olarak.3 sayfaya gectiginde üyelik istiyor.elaracım dışardan açılıyor bu sayfa.geçen denedim.misafif olarak okunuyor. bende okunmuyor sandım ama okunuyor.yoksa benimi gördün
arama kız
4.gün 36,1
7.gün 35,7
8.gün 36,3
9.gün 36,4
10.gün 36,4
11.gün 36,4
12.gün 36,2
ateşi düşmüş bugün.bunun anlamı yarın yumurtan catlıcakkk demekumutt bende bugun yumurtan çatlıcakk yarın ates yükselıcek ama dün çalışmıştınızya bugun yumurta çatlarsa hemen bır spermı alcak ıcerı ve hamiş kalcaksınn ağır yeme cnm besleyıcı seyler ye ama yağlı kızartma falan yemee
hadı inşşşş bu ay sağlıklı bır ebbek olur
elara sen nasılsın cnm kızın nasıl
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldınn kız osman kım