Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
11
biraz evimi toparlıyayım kızlar sonra yeşilçay ve stevya eşliğinde geri dönücem temmuzda deneme yapıcam diyorum ama heran hazırlıklıyım:1: diyeti çok sıkı olmasada uyguluyorum valla

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
osmanın annesi diyolar canım osman ALLAH ın izniyle oğlum olacak canım ecem ya bişe dicem yanlış anlama avtar resmın kırmızı noktalı filmlerdeki kadınlara benziyo tehlikeli onu görünce aklıma kırmızı nokta geliyo nedense:cokkomik::cokkomik:

bılıyom senın osmanı da erenaltanı ben cagırmıstım sanırsam buraya eee ben kımı cagırdım pekııııııııı:deli::deli::deli:
kız sen hamılesın ne kırmızı noktası:hayir::hayir::hayir::sinir::sinir::sinir: durrrrrrrrrr

OP
E

Elara

Misafir
MART
Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Kakule|
Ezel_|
Deyyan|
Mimoza|
Umut_11

başka deneyen varmıydı???
kızlar bilgilerinizi tekrar yazın.diger taraftan mart ayını kopy yapmamışım.
diger tablolarr tamamlandıı bu arada.

Tepki
11
aaaa kızlar duydunuzmu bilmiyorum ama seda sayana ahmet maranki çıkıyor ya o anlattı karaturpla ve balla yapılan bişey ayrıca öksürüğede çok iyi geliyormuş ben yapmayı düşünüyorum erkek bebek diyetinde bal yok ya direk suyu sıkılıpta içilebilirmiş çok alkaliymiş duydunuz mu?

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
MART
Kakule|
Ezel_|
Deyyan|
Mimoza|
Umut_11

elara cok çalışkan we azımlı hırslı kadınsın walla tebrıklerrrrrrrrrrr:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

OP
E

Elara

Misafir
aaaa kızlar duydunuzmu bilmiyorum ama seda sayana ahmet maranki çıkıyor ya o anlattı karaturpla ve balla yapılan bişey ayrıca öksürüğede çok iyi geliyormuş ben yapmayı düşünüyorum erkek bebek diyetinde bal yok ya direk suyu sıkılıpta içilebilirmiş çok alkaliymiş duydunuz mu?

karaturpun suyuna bal karıştırınca öksürüge iyi gedligini duydum evet
başka neye iyi geliyormuş bizimle alakalaı olarak??

elara cok çalışkan we azımlı hırslı kadınsın walla tebrıklerrrrrrrrrrr:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

tşkler cnmm öleyimdirr:sirin:

OP
M

minietek

Misafir
hem kalayım hemde oğluşum olsun istiyorum ama sanırım çok şey istiyorum:dertli:

hayırlsıyla allah dileklerini kabul eder cnm merak etmee

umutt senin yumurtlama yarın olcak bencee.bugün ateşin düşmüş yarın ateşin aniden yükselcekkk

bencede bu günler en verımlı günlerın

ELARA BENIM ATEŞE BAKSANA YUMURTLAMAYLA AYNI DERECEYE ULAŞTI KIZ NE DİCEM BAK BELKİ SOLDADA YUMURTA ÇATLADI VE SPERM BEKLIO OLABILIRMI ACEP

OP
M

minietek

Misafir
Kızlar ben katı meyve sıkacağı almak istiyorumm

kullanan ve memnun olan varmı çok pahalı olmasın ama lütfennn

OP
E

Elara

Misafir
mini yok cnm şimdiye yumurtamı kalırr
sen hamilelsinn artıkk ve yumurtan filan catlamaz,ateşin yükselmesi normal

OP
E

Elara

Misafir

ben arçelik kullanıyorum fena degil
ama sen alacaksan haznesi geniş olanlardan all,yani elma filan tüm olarakk atlabilirsin.

OP
G

gunness

Misafir

ctesi ben araştırdım phlipsin var bi tane 700w 269 tl idi bi benzeri 179 tl .moulinexe çok iyi diyolar o da aynı fiyatta. bi adam vardı phlips almış ısrarla
çok iyi bunu alın dedi.150 tl king falan da vardı

OP
M

minietek

Misafir
:hihi::hihi::hihi::hihi:

ÖLE Bİ PSIKOLOJIK BASKI OLMUSKI YUMURTA ATAMADIM İÇİMDEN
:deli::deli:

BUGUN KAN TAHLILI YAPTIRDIMSAĞLIK OCAĞINDA DEMIR DEMIR BAĞLAMA VE FERRITINDE

PERSEMBE 1 DE CIKACAK

OP
E

_eZeL_

Misafir
bendemi kullanıyım .kolay gebe kaldıttıriiiimi acebe:dertli:

evet yumurtaların gelişmsini sağlıyor bir kadın ikize hamiş kalmış bunlarla biri kız biri erkek doğurmuş

ezell meme dokusunun hormon duyarlılıgı cok yüksetir
vucundaki en ufak bi hormonal durum memelerde hassasiyete yol acabilirr
şuanki gündem hamile olabilme ihtimalin oldugundnma ben buna göre yapacamm
yumurta döllendkten sonra progesteron ve hcg hormonu salıgılanır ve kan hacmi artmaya başlar.bu da memelerin şişmesine ve hassasiyet kazanamsına neden olurr
her ay böle bişi yaşamayıp bu ay ilişkiden sonra böle bi durum yaşadıysann döllenme olmuş oalbilirr:sirin:

.

daha önce olmuyordu böyle bekleyip görücez bakalım hamiş kaldıysam ateş yüksekmi oluyor Elara nasıl oluyor_?

hoşbuldum cnm bnm çok şükür Rabbime

ezelim sende çalışma yamışsın cnm hayırlısı olsun inşaallah :gulbis:

amin inşaAllah bakalım tutacakmı

MART
Kakule|
Ezel_|
Deyyan|
Mimoza|
Umut_11

benim deneme 27 şubat beklenen regl 11 mart sat 10 şubat

OP
G

gunness

Misafir
MART
Kakule|
Ezel_|
Deyyan|
Mimoza|
Umut_11

ellerine sağlık Eloşşş yakında ben de listeye girecem inş.

OP
M

minietek

Misafir
ben arçelik kullanıyorum fena degil
ama sen alacaksan haznesi geniş olanlardan all,yani elma filan tüm olarakk atlabilirsin.

hımm demekkı arçelık genıs değil benım evımde herseyım arçelık

ctesi ben araştırdım phlipsin var bi tane 700w 269 tl idi bi benzeri 179 tl .moulinexe çok iyi diyolar o da aynı fiyatta. bi adam vardı phlips almış ısrarla
çok iyi bunu alın dedi.150 tl king falan da vardı

hımm anladım canım arastıralım fıkır edınelım ve karar verelım sende karar verırsen sölermısın cnm ne aldıgını

OP
M

minietek

Misafir
gida-hazirlama-meyve-sikicilari-K-1579.html

elaraa hangısı

k 1578 -
k1579

OP
E

Elara

Misafir
EZELL ateşin giderek yükselir ve sabit kalırrsa hamişsinn,ama regli gününe yakın ateşin düşerse regli olacksın demektir
aşagıda mininin ateş tablosu var incele onu

Tepki
11
iyiyz biz sagoll sende iyisin inş.

senin denemeler ne zaman
diet yada takviyelere başladınmı

sizi buldum daha iyi oldum cnm allah iyilik versin cnm temmuzda düşünüyorum Allah izin verirse kışı hamiş geçireyim yaz bebeği olsun istiyorum olmazsa eylül de denicem oda olmazsa ondan sonra her ay denerim artık ama şimdiden başladım yemeklerimi bol tuzlu yiyorum bunu 2 yıldır uyguluyordum zaten biraz daha abarttım et mutlaka yiyorum yeşilçay hergün 2 fincan içiyorum ph ı yüksek su içiyorum hergün kivi muz arada sırada ananas mango yiyorum eşime ara ara keçiboynuzu kürü içiriyorum keçiboynuzu pekmezide aldım ama o işe yaramıyor dye kızıma veriyorum hindiba karanfil ve tarçınlı çay içiyorum yumurtlama günlerimin takibini yapıyorum mayıs tada destek takviyelere başlıcam potasyum çinko falan böyle işte kazayla falan olur diye diyeti çok sıkı olmasada uyguluyorum ocak ta eşim kanda verdi ama haziran sonu gibi yine verdiricem zaten sık sık verir kafamda bayağı şekillendi aslında ama vajinal duşta kararsızım yumurtamı karbonat mı? yumurtlamama 3-4 gün varken momof gibi karbonat yapıp yumurtlama günü yumurtamı yapsam diye hepsini ajandama yazdım dua diyet takviye vs....Rabbim gönlümüzdekini verir inşaallah

OP
G

gunness

Misafir
hımm demekkı arçelık genıs değil benım evımde herseyım arçelık

hımm anladım canım arastıralım fıkır edınelım ve karar verelım sende karar verırsen sölermısın cnm ne aldıgını

269 la 179'luk arasındaki tek fark gövdesinin birinin plastik diğerinin alümünyum
kaplı olmasıydı. Annem ısrarla 269 luk olanı al dedi ikisinden birine karar vericem bu haftasonu alıcam ama uygun fiyatlılara da bakarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar