OP
_eZeL_
Misafir
- #2.001
rengin bak çörek otu tarçın bal karışımının içine polende karıştırıyorlarmış böyle çok hamiş kalan olmuş
Hamileligimde baska bir doktora gidiyordum o gittigim doktora hic alisamadim, anlasamadim, sonra düsük olunca da doktorumu degistirdim, bu gittigim doktor muhayene etti, ve dedi korunmaniz sart degil, cünki bir kürtaj dan sonra vücut yeni bir hamilelige zaten hazir olmadigi icin hamile kalabilme riskiniz oldukca az.
Vallahi bilemiyorumkorkdum simdi, insallah hamile kalmamisimdir..kürtaj olali daha cok az süre gecti..:dertli:
sayfada görünmeyen biri varr.admin yada yöneticilerden birii
elaracım dışardan açılıyor bu sayfa.geçen denedim.misafif olarak okunuyor. bende okunmuyor sandım ama okunuyor.yoksa benimi gördünyoo halaa varr
bak aşagıda 5 kişiyiz normalde ama 6 üye var diyorr
yani 1 kişi görünmez bizi izliyorr:cikolata:
canım hepimizin olsun inş.amin
kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince araştırıcam bu poleni
Bugün sabah 36,2 çıktı canımm
günaydın minietek hoşgeldinnn amin inşaAllah ne güzel dualar etmişsin Rabbim sana da kat kat mutluluk versin
kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince araştırıcam bu poleni
arkadaşlarımmmm günaydın ben geldim nasılsınız kızımı okula gönderdim bi bakayım dedim birazdan evi toparlıyacam ondan sonra gelirim yine
dün ki ni bulum bakım kaçtı
aminn inşallahh canımm
Tesekür ederim canim, hosbulduk.
Evet ilk hamileligimdi..onun icin hic beklemiyordum..
bendemi kullanıyım .kolay gebe kaldıttıriiiimi acebe:dertli:
ilk hamilelikte oluyo bu inş.gönlündeki olur
umutt bende bugun yumurtan çatlıcakk yarın ates yükselıcek ama dün çalışmıştınızya bugun yumurta çatlarsa hemen bır spermı alcak ıcerı ve hamiş kalcaksınn ağır yeme cnm besleyıcı seyler ye ama yağlı kızartma falan yemee
hadı inşşşş bu ay sağlıklı bır ebbek olur
vajinal duş hiç yapmadım zaten kalamıyorum ben bişey yapar diye korkuyorum
diğer denemelerde hepsi tamam oluyodu ama bu sefer yarım yamalak oldu
ben bu akşam için olsun istiyodum ama oldu işte hem bakalım kalacakmıyım yattım biraz ateşide ölçüyorumya bakalım kızlar ne diyecek
umutcum denemeler devam ediyor hayırlısıyla ...oğluşun sağlıkla gelir inşaallah cnm
bilmem bakalım
yarınki sabahki değerden belli olur herhalde dimiii canım
bu akşamda deneme yapsakmı acaba