Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
rengin bak çörek otu tarçın bal karışımının içine polende karıştırıyorlarmış böyle çok hamiş kalan olmuş

OP
G

gunness

Misafir
Hamileligimde baska bir doktora gidiyordum o gittigim doktora hic alisamadim, anlasamadim, sonra düsük olunca da doktorumu degistirdim, bu gittigim doktor muhayene etti, ve dedi korunmaniz sart degil, cünki bir kürtaj dan sonra vücut yeni bir hamilelige zaten hazir olmadigi icin hamile kalabilme riskiniz oldukca az.
Vallahi bilemiyorum:huhuu:korkdum simdi, insallah hamile kalmamisimdir..kürtaj olali daha cok az süre gecti..:dertli:

Hoşgeldin , geçmiş olsun, ilk hamileliğin miydi

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
sayfada görünmeyen biri varr.admin yada yöneticilerden birii

yoo halaa varr:D
bak aşagıda 5 kişiyiz normalde ama 6 üye var diyorr
yani 1 kişi görünmez bizi izliyorr:cikolata:
elaracım dışardan açılıyor bu sayfa.geçen denedim.misafif olarak okunuyor. bende okunmuyor sandım ama okunuyor.yoksa benimi gördün:hihi:

canım hepimizin olsun inş.amin

amiiiiiiiiiiiiin
kızlar reg olmadım.ilaç kullanmamış olsaydım şüpelenecektim.ama benim bugün olmam lazım.offf ya.testte negatif çıktı.iki üç gün daha bekleyelim bakalım.....:deli:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Tesekür ederim canim, hosbulduk.

Evet ilk hamileligimdi..onun icin hic beklemiyordum..

OP
E

_eZeL_

Misafir
rengin dur onu ayrı olarak yiycekmişiz takviye gibi ağzıda çiğneniyor zaten aynı bal gibi bişey öyle yenicekmiş hergün hiç ara vermeden

Tepki
11
arkadaşlarımmmm günaydın ben geldim nasılsınız kızımı okula gönderdim bi bakayım dedim birazdan evi toparlıyacam ondan sonra gelirim yine

OP
M

minietek

Misafir
umutt bende bugun yumurtan çatlıcakk yarın ates yükselıcek ama dün çalışmıştınızya bugun yumurta çatlarsa hemen bır spermı alcak ıcerı ve hamiş kalcaksınn ağır yeme cnm besleyıcı seyler ye ama yağlı kızartma falan yemee

hadı inşşşş bu ay sağlıklı bır ebbek olur

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umutt bende bugun yumurtan çatlıcakk yarın ates yükselıcek ama dün çalışmıştınızya bugun yumurta çatlarsa hemen bır spermı alcak ıcerı ve hamiş kalcaksınn ağır yeme cnm besleyıcı seyler ye ama yağlı kızartma falan yemee

hadı inşşşş bu ay sağlıklı bır ebbek olur

bilmem bakalım
yarınki sabahki değerden belli olur herhalde dimiii canım
bu akşamda deneme yapsakmı acaba

Tepki
11
vajinal duş hiç yapmadım zaten kalamıyorum ben bişey yapar diye korkuyorum
diğer denemelerde hepsi tamam oluyodu ama bu sefer yarım yamalak oldu :hihi:
ben bu akşam için olsun istiyodum ama oldu işte hem bakalım kalacakmıyım yattım biraz ateşide ölçüyorumya bakalım kızlar ne diyecek

umutcum denemeler devam ediyor hayırlısıyla ...oğluşun sağlıkla gelir inşaallah cnm

OP
M

minietek

Misafir
bilmem bakalım
yarınki sabahki değerden belli olur herhalde dimiii canım
bu akşamda deneme yapsakmı acaba

istersen yap cınsıyet önemlı değil dersen yeterkı olsun dersen yap bence
ben olsam yapardım ama ıste dersen cınsıyet önemlıdeğil artık bebeğim olsun dersen
allah inşşş bebişinin yolunu hazırlamıstır

EĞER YARIN SABAH ATEŞ YÜKSELIRSE KI BUYUK OLASIKILIKLA YÜKSELCEK EN GEC ERTESI SABAH YÜKSELICEK İNŞALLAHH

YUMURTLADINI ANLICAZZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar