bilmiyorum ki dur bir araştırayım ne zaman başlamak lazım ama kocama balla süt karışımı alayım hemen vericem
ezel sütü niye veriyosun anlamadım
bilmiyorum ki dur bir araştırayım ne zaman başlamak lazım ama kocama balla süt karışımı alayım hemen vericem
günaydın çıtır anne ve anne adayları yahu çocuklarımız neka şanslı çocuk için ağaca çıkıyoz ALLAH o ağaca çıkıpta meyvesiz inmeyi nasip etmesin hadi kızlar kocalarınızın belıne kuvvet:biyik:
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
ezel sütü niye veriyosun anlamadım
günaydın çıtır anne ve anne adayları yahu çocuklarımız neka şanslı çocuk için ağaca çıkıyoz ALLAH o ağaca çıkıpta meyvesiz inmeyi nasip etmesin hadi kızlar kocalarınızın belıne kuvvet:biyik:
günaydın kızlarrr
hayırlısı olsun canım gönlüne göre olur inşallah herşey
canım süt yazmışım arı sütü yani
günaydın kızlaaarrr hoşgeldiniiizzz
vajinal duş hiç yapmadım zaten kalamıyorum ben bişey yapar diye korkuyorum
diğer denemelerde hepsi tamam oluyodu ama bu sefer yarım yamalak oldu
ben bu akşam için olsun istiyodum ama oldu işte hem bakalım kalacakmıyım yattım biraz ateşide ölçüyorumya bakalım kızlar ne diyecek
ALLAHım isteyen herkese ve burdaki arkadaşlarımın ve benim gönlüme göre
verir inşallah
onun hazinesi bol kimseyi darda bırakmaz bu hangi konuda olursa olsun
RABBİM içimizdekini bilyo
hoşgedinnSayfaniz hayirli ugurlu olsun arkadaslar, beni da yazar misiniz?
aaa ilk defa duydum bunu hiç bir dr dan böyle bişey duymamıştım bence en az 3 ay vücut toplamalı kendini sonuçta operasyon geçiriyosun
günaydın canım hoşgeldin ,amin çok dua et bize canparçam
günaydınnn kızlarrrrrrrrr
herkese slmm gününüz güzel geçsinn inşşş müjde bekleyenler müjde alsın inşallahh bebek isteyenler bu gecelerde hamile kalsın inşallahh
hayırlı olsun umutcummbugun ateşin nasılllll
aminnn inşallah
hoşgedinn
GÜNAYDINN YENIDEN KIZLARR GÜNÜNÜZ AYDIN BOL GÜNEŞLİ MUTLU GEÇSİNNN
herkese slmm gününüz güzel geçsinn inşşş müjde bekleyenler müjde alsın inşallahh bebek isteyenler bu gecelerde hamile kalsın inşallahh
hoşgedinn
ediyorum canım ediyorum en ıyı ben ve benım gibiler anlar bunu koca pipili oğullarınız doldursun kucaklarınızı:cicibebek:
Hamileligimde baska bir doktora gidiyordum o gittigim doktora hic alisamadim, anlasamadim, sonra düsük olunca da doktorumu degistirdim, bu gittigim doktor muhayene etti, ve dedi korunmaniz sart degil, cünki bir kürtaj dan sonra vücut yeni bir hamilelige zaten hazir olmadigi icin hamile kalabilme riskiniz oldukca az.
Vallahi bilemiyorumkorkdum simdi, insallah hamile kalmamisimdir..kürtaj olali daha cok az süre gecti..:dertli: