Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
günaydın çıtır anne ve anne adayları yahu çocuklarımız neka şanslı çocuk için ağaca çıkıyoz ALLAH o ağaca çıkıpta meyvesiz inmeyi nasip etmesin hadi kızlar kocalarınızın belıne kuvvet:biyik::huri:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel sütü niye veriyosun anlamadım

canım süt yazmışım arı sütü yani

günaydın çıtır anne ve anne adayları yahu çocuklarımız neka şanslı çocuk için ağaca çıkıyoz ALLAH o ağaca çıkıpta meyvesiz inmeyi nasip etmesin hadi kızlar kocalarınızın belıne kuvvet:biyik::huri:

günaydın kızlarrr

günaydın kızlaaarrr hoşgeldiniiizzz

OP
M

minietek

Misafir
günaydınnn kızlarrrrrrrrr
herkese slmm gününüz güzel geçsinn inşşş müjde bekleyenler müjde alsın inşallahh bebek isteyenler bu gecelerde hamile kalsın inşallahh

vajinal duş hiç yapmadım zaten kalamıyorum ben bişey yapar diye korkuyorum
diğer denemelerde hepsi tamam oluyodu ama bu sefer yarım yamalak oldu :hihi:
ben bu akşam için olsun istiyodum ama oldu işte hem bakalım kalacakmıyım yattım biraz ateşide ölçüyorumya bakalım kızlar ne diyecek

hayırlı olsun umutcumm:hihi::hihi: bugun ateşin nasılllll

ALLAHım isteyen herkese ve burdaki arkadaşlarımın ve benim gönlüme göre
verir inşallah
onun hazinesi bol kimseyi darda bırakmaz bu hangi konuda olursa olsun
RABBİM içimizdekini bilyo

aminnn inşallah

Sayfaniz hayirli ugurlu olsun arkadaslar, beni da yazar misiniz?
hoşgedinn
:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

GÜNAYDINN YENIDEN KIZLARR GÜNÜNÜZ AYDIN BOL GÜNEŞLİ MUTLU GEÇSİNNN

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
aaa ilk defa duydum bunu hiç bir dr dan böyle bişey duymamıştım bence en az 3 ay vücut toplamalı kendini sonuçta operasyon geçiriyosun

Hamileligimde baska bir doktora gidiyordum o gittigim doktora hic alisamadim, anlasamadim, sonra düsük olunca da doktorumu degistirdim, bu gittigim doktor muhayene etti, ve dedi korunmaniz sart degil, cünki bir kürtaj dan sonra vücut yeni bir hamilelige zaten hazir olmadigi icin hamile kalabilme riskiniz oldukca az.
Vallahi bilemiyorum:huhuu:korkdum simdi, insallah hamile kalmamisimdir..kürtaj olali daha cok az süre gecti..:dertli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
herkese slmm gününüz güzel geçsinn inşşş müjde bekleyenler müjde alsın inşallahh bebek isteyenler bu gecelerde hamile kalsın inşallahh

hayırlı olsun umutcumm:hihi::hihi: bugun ateşin nasılllll

aminnn inşallah

hoşgedinn

hoşgeldin canım ,kızlar ben biraz iş yapmalıyım görüşürz

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072

hoşgedinn

Tesekür ederim canim.

Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah, kimsenin kucagini bos birakmasin.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Hamileligimde baska bir doktora gidiyordum o gittigim doktora hic alisamadim, anlasamadim, sonra düsük olunca da doktorumu degistirdim, bu gittigim doktor muhayene etti, ve dedi korunmaniz sart degil, cünki bir kürtaj dan sonra vücut yeni bir hamilelige zaten hazir olmadigi icin hamile kalabilme riskiniz oldukca az.
Vallahi bilemiyorum:huhuu:korkdum simdi, insallah hamile kalmamisimdir..kürtaj olali daha cok az süre gecti..:dertli:

inş canımkalmazsan bence biraz korun

OP
E

_eZeL_

Misafir

günaydın minietek hoşgeldinnn amin inşaAllah ne güzel dualar etmişsin Rabbim sana da kat kat mutluluk versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar