OP
Elara
Misafir
- #2.061
sizi buldum daha iyi oldum cnm allah iyilik versin cnm temmuzda düşünüyorum Allah izin verirse kışı hamiş geçireyim yaz bebeği olsun istiyorum olmazsa eylül de denicem oda olmazsa ondan sonra her ay denerim artık ama şimdiden başladım yemeklerimi bol tuzlu yiyorum bunu 2 yıldır uyguluyordum zaten biraz daha abarttım et mutlaka yiyorum yeşilçay hergün 2 fincan içiyorum ph ı yüksek su içiyorum hergün kivi muz arada sırada ananas mango yiyorum eşime ara ara keçiboynuzu kürü içiriyorum keçiboynuzu pekmezide aldım ama o işe yaramıyor dye kızıma veriyorum hindiba karanfil ve tarçınlı çay içiyorum yumurtlama günlerimin takibini yapıyorum mayıs tada destek takviyelere başlıcam potasyum çinko falan böyle işte kazayla falan olur diye diyeti çok sıkı olmasada uyguluyorum ocak ta eşim kanda verdi ama haziran sonu gibi yine verdiricem zaten sık sık verir kafamda bayağı şekillendi aslında ama vajinal duşta kararsızım yumurtamı karbonat mı? yumurtlamama 3-4 gün varken momof gibi karbonat yapıp yumurtlama günü yumurtamı yapsam diye hepsini ajandama yazdım dua diyet takviye vs....Rabbim gönlümüzdekini verir inşaallah
vallaa süpersinn,sabahlara kadar okumanın faydası işteee
vajinal duşta bende kararsızımm.o zaman geldiginde hangisine cesaret edebilrsem onu yaparım