OP
Elara
Misafir
- #2.101
umut senin bio denk geldimi?
ilk kez duydumm.sende bu sayfanın ahmet marankisi oldunn
evet bu bal işi banada karışık geldi geçen eşim birisinden bal almış normalde balparmak falan alırız biz,ay balı getirmiş ama baktım şekerli bu ne biçim bal dedimşimdiden şekerlenmiş,oda sormuş bal böyle olur demiş ,benim eşim kesinlikle geri vermez öyle ,bide destek olmak için alır öyle bazan arkadaşlarından,bazı arılara şeker yediriyolarmış bal olması için ,acaba hakiki bal farkedermi benimde aklıma o geldi
bende arkasından mı geliyorum ne:1:
canım düşükten sonra bugün tam 1 ay oldu. ama hala adet görmedim . doktorum 35-45 gün sonra adet görürsün dedi. aynı zamanda 2 ay koruncaksınız , ondan sonra tekrar dedi. yani adet olmayı bekliyorum. 2 ay sonra yani mayıs haziran gibi tekrar inşallah.
tamam kıskanma ,sende ibrahim saracoglu ol bari
berraa senin eşinde takviye kullandı dimii
yani onca takviye le düşük yaşamış omann kafamda soru işareti bıraktı cnm
doktorun ne dedi bu düşük olayına.neden kaynaklanmış yani???
umut senin bio denk geldimi?
kızlar bu arada bizim asilmavi nerelere kayboldu ne zamandır ortalarda yok
hımm pıhtıllaşma olayı ise eşinin spermiyle alaaksı yok cnm
sen tekrar kullancan mı takviye filan
yoksa sadece diet mi yapcan
inan karar veremiyorum cnm. şuanki düşüncem 2 ay öncesi diyet , 1 ay da takviye ilaçları kullnmayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı. senin denemeler ne zaman ?
cnm ben nisanda başlıcam diet ve takviyeyee
temmuzda ilk denemeyi yaparım tabi bio denk gelirsee
yani bu yaz başlıyorum denemeleree,ne zaman tutarsa artık
kızlar ben size her gün 1 tane erkek cok için yapabileceginiz yemek tarifleri yazcam buraya
yarın sabah dene bence
tşkler bilgi içinn..güzel anlatmışsın
eşim takviye kullandı . doktor pıhtılaşma bozukluğu olabilir. tekrar hamile kalırsam hamilelik boyunca aspirin almam gerektiğini söyledi. valla bende anlamıyorum neden oldu ? düşün düşün bazen kafayı yicem diye korkuyorum yani. rabbim inşallah böyle birşeyi yaşatmaz bir daha.
cnm ben nisanda başlıcam diet ve takviyeyee
temmuzda ilk denemeyi yaparım tabi bio denk gelirsee
yani bu yaz başlıyorum denemeleree,ne zaman tutarsa artık
kız bir araştır bak gerçekten yii geliyormuş
rengin bal parmak vs.. onların ambalajlarındada yazıyor gerçek bal kristalleşir diye çok soğukta kaldıysa ondan kristalleşmiştir ama belli de olmaz belkide şeker katkılıdır bişey diyemicem