Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
ilk kez duydumm.sende bu sayfanın ahmet marankisi oldunn:hihi:

kız bir araştır bak gerçekten yii geliyormuş

evet bu bal işi banada karışık geldi geçen eşim birisinden bal almış normalde balparmak falan alırız biz,ay balı getirmiş ama baktım şekerli bu ne biçim bal dedim:hihi:şimdiden şekerlenmiş,oda sormuş bal böyle olur demiş ,benim eşim kesinlikle geri vermez öyle ,bide destek olmak için alır öyle bazan arkadaşlarından,bazı arılara şeker yediriyolarmış bal olması için ,acaba hakiki bal farkedermi benimde aklıma o geldi

rengin bal parmak vs.. onların ambalajlarındada yazıyor gerçek bal kristalleşir diye çok soğukta kaldıysa ondan kristalleşmiştir ama belli de olmaz belkide şeker katkılıdır bişey diyemicem

OP
E

Elara

Misafir
bende arkasından mı geliyorum ne:1:

tamam kıskanma ,sende ibrahim saracoglu ol bari:hihi:

canım düşükten sonra bugün tam 1 ay oldu. ama hala adet görmedim . doktorum 35-45 gün sonra adet görürsün dedi. aynı zamanda 2 ay koruncaksınız , ondan sonra tekrar dedi. yani adet olmayı bekliyorum. 2 ay sonra yani mayıs haziran gibi tekrar inşallah.

berraa senin eşinde takviye kullandı dimii
yani onca takviye le düşük yaşamış omann kafamda soru işareti bıraktı cnm
doktorun ne dedi bu düşük olayına.neden kaynaklanmış yani???

berra10

Yeni Üye
Tepki
8
tamam kıskanma ,sende ibrahim saracoglu ol bari:hihi:

berraa senin eşinde takviye kullandı dimii
yani onca takviye le düşük yaşamış omann kafamda soru işareti bıraktı cnm
doktorun ne dedi bu düşük olayına.neden kaynaklanmış yani???

eşim takviye kullandı . doktor pıhtılaşma bozukluğu olabilir. tekrar hamile kalırsam hamilelik boyunca aspirin almam gerektiğini söyledi. valla bende anlamıyorum neden oldu ? düşün düşün bazen kafayı yicem diye korkuyorum yani. rabbim inşallah böyle birşeyi yaşatmaz bir daha.

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar bu arada bizim asilmavi nerelere kayboldu ne zamandır ortalarda yok

OP
E

Elara

Misafir
hımm pıhtıllaşma olayı ise eşinin spermiyle alaaksı yok cnm
sen tekrar kullancan mı takviye filan
yoksa sadece diet mi yapcan

berra10

Yeni Üye
Tepki
8
hımm pıhtıllaşma olayı ise eşinin spermiyle alaaksı yok cnm
sen tekrar kullancan mı takviye filan
yoksa sadece diet mi yapcan

inan karar veremiyorum cnm. şuanki düşüncem 2 ay öncesi diyet , 1 ay da takviye ilaçları kullnmayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı. senin denemeler ne zaman ?

OP
E

Elara

Misafir
kızlar ben size her gün 1 tane erkek cok için yapabileceginiz yemek tarifleri yazcam buraya

OP
E

Elara

Misafir
inan karar veremiyorum cnm. şuanki düşüncem 2 ay öncesi diyet , 1 ay da takviye ilaçları kullnmayı düşünüyorum. bakalım hayırlısı. senin denemeler ne zaman ?

cnm ben nisanda başlıcam diet ve takviyeyee
temmuzda ilk denemeyi yaparım tabi bio denk gelirsee
yani bu yaz başlıyorum denemeleree,ne zaman tutarsa artık

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
eşim takviye kullandı . doktor pıhtılaşma bozukluğu olabilir. tekrar hamile kalırsam hamilelik boyunca aspirin almam gerektiğini söyledi. valla bende anlamıyorum neden oldu ? düşün düşün bazen kafayı yicem diye korkuyorum yani. rabbim inşallah böyle birşeyi yaşatmaz bir daha.

son zamanlarda düşük yapanların sebebi genelde kan pıhtılaşması neden acaba çokta genç arkadaşlar benim eşimde babası kalp krizinden vefat ettiği için sık kullanır asprini kanı sulandırdığı için iyi demişler kalp krizinede çok fazla olmamak şartıyla iyiymiş ,ağrı kesici olarak sadece onu kullanır yıllardır

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız bir araştır bak gerçekten yii geliyormuş

rengin bal parmak vs.. onların ambalajlarındada yazıyor gerçek bal kristalleşir diye çok soğukta kaldıysa ondan kristalleşmiştir ama belli de olmaz belkide şeker katkılıdır bişey diyemicem

canım bilmiyorum arkadaşıda öyle demiş ama benim bildiğim şekerlenmez kristalleşmez

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
yav kızlar msn iletilerle doluyo ne yapayımda gelmesın nerden ayarlanıyo hanımefendi.comda gelıyo heep

OP
E

Elara

Misafir
sabah kahvaltısı için bi tarif yazıyorum

2 yumurta akı
pastırma yada sosis
tuz
karabiber
su
tereyag

2 yumurtanın akını ayırın içine 2 yemek kaşıgı su ,tuz karabiber ilave edip cırpın
tereyagda sosis yada pastırmayı az cevirin yumurtalı karışımı dökün.

Toplam Potasyum: 585mg
Toplam Tuz: 2871mg
Toplam Kalsiyum: 70mg
Toplam Magnezyum: 40mg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar