OP
minietek
Misafir
- #2.141
1-3-5-7-10-11-16-17-22
9 şubat çatlatma iğnesi 10 şubat ateşin yükseldiği gün
22 ocak sat
9 şubat çatlatma iğnesi 10 şubat ateşin yükseldiği gün
22 ocak sat
ben zingo kullanıyorum onu al
dün eşime ekinezya çayı istemiştim oda ekinezyalı almış bu karışık diye kızdım adama... şimdi içeriğini yazıyorum size:ekinezya otu,ekinezya kökü,tarçın,böğürtlen yaprağı,ıhlamur,rooibos,karanfil,elma,limon kabuğu,portakal kabuğu,ayva,STEVYA,karabiber bizim için özel yapılmış gibi tadıda gayet güzel hoş kokulu...marka verebiliyormuyuz bilmiyorum bide ELARA bi bakarmısın içeriğinde bize yaramayan bişi varmı? kocişede bi iyilik düşünürüz artık
dün eşime ekinezya çayı istemiştim oda ekinezyalı almış bu karışık diye kızdım adama... şimdi içeriğini yazıyorum size:ekinezya otu,ekinezya kökü,tarçın,böğürtlen yaprağı,ıhlamur,rooibos,karanfil,elma,limon kabuğu,portakal kabuğu,ayva,stevya,karabiber bizim için özel yapılmış gibi tadıda gayet güzel hoş kokulu...marka verebiliyormuyuz bilmiyorum bide elara bi bakarmısın içeriğinde bize yaramayan bişi varmı? Kocişede bi iyilik düşünürüz artık
erenaltan yeşil çayın poşet çaymı senin
Bide arkadaşlar ben çaylarımı ılık yada soğuğa yakın içiyorum elara öyle demişti sıcakken asidik etki bırakabiliyormuş ya o yüzden yemeklerimide asla çok sıcak yemiyorum bir tek çorbada zorlandım çünkü onu sımsıcacık içmeyi seviyorum ama onada alıştım sayılır unutmayın sakın sıcak yok:zonk:
yok cnm o yaprak çay aktardan alıyorum onu ekinezyayıda kızıma içiriyorum geçen seneden beri ara ara geçiş dönemlerinde veriyorum o yüzden aldırmıştım
evet bu bal işi banada karışık geldi geçen eşim birisinden bal almış normalde balparmak falan alırız biz,ay balı getirmiş ama baktım şekerli bu ne biçim bal dedimşimdiden şekerlenmiş,oda sormuş bal böyle olur demiş ,benim eşim kesinlikle geri vermez öyle ,bide destek olmak için alır öyle bazan arkadaşlarından,bazı arılara şeker yediriyolarmış bal olması için ,acaba hakiki bal farkedermi benimde aklıma o geldi
evet elara zeytin alkali ayrıca çokta faydalı kan şekerinide düzenliyor AMA FAZLA YEMEYİN KALORİSİ YÜKSEK
evett yumurtayı sevenlerr sarısı ayırsınlar beyazını yesinlerrr
hem cok alkali hemde potasyumu yüksekk
yazın bol bol domates suyu ve limonata içecezz
kızlar bu arada abimler kırmızı eti asitik olduğu için kullanamamışlar genelde beyaz et tüketirler zaten...Bir de kadında stres ve gerginlik vucudu asitik yapıyormuş,rahat ve vurdumduymaz olmak lazım alkalilik için galiba...
Zeytine bayılırımmm erik gibi tabağa koyup televizyonun karşısına geçip yiyorum ama kalorisi yüksekmiş 5-6 tane yemek gerekiyormuş:ayk:evet elara zeytin alkali ayrıca çokta faydalı kan şekerinide düzenliyor AMA FAZLA YEMEYİN KALORİSİ YÜKSEK
ctesi ben araştırdım phlipsin var bi tane 700w 269 tl idi bi benzeri 179 tl .moulinexe çok iyi diyolar o da aynı fiyatta. bi adam vardı phlips almış ısrarla
çok iyi bunu alın dedi.150 tl king falan da vardı
Bal asitik değil mi ya? ben öyle duymuştum????
zeytine bayılırımmm erik gibi tabağa koyup televizyonun karşısına geçip yiyorum ama kalorisi yüksekmiş 5-6 tane yemek gerekiyormuş:ayk:
iyi sevindim eraltanda gelmis hosgelmiss