Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
1-3-5-7-10-11-16-17-22

9 şubat çatlatma iğnesi 10 şubat ateşin yükseldiği gün

22 ocak sat

Tepki
11
dün eşime ekinezya çayı istemiştim oda ekinezyalı almış bu karışık diye kızdım adama... şimdi içeriğini yazıyorum size:ekinezya otu,ekinezya kökü,tarçın,böğürtlen yaprağı,ıhlamur,rooibos,karanfil,elma,limon kabuğu,portakal kabuğu,ayva,STEVYA,karabiber bizim için özel yapılmış gibi tadıda gayet güzel hoş kokulu...marka verebiliyormuyuz bilmiyorum bide ELARA bi bakarmısın içeriğinde bize yaramayan bişi varmı? kocişede bi iyilik düşünürüz artık:hihi:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
dün eşime ekinezya çayı istemiştim oda ekinezyalı almış bu karışık diye kızdım adama... şimdi içeriğini yazıyorum size:ekinezya otu,ekinezya kökü,tarçın,böğürtlen yaprağı,ıhlamur,rooibos,karanfil,elma,limon kabuğu,portakal kabuğu,ayva,STEVYA,karabiber bizim için özel yapılmış gibi tadıda gayet güzel hoş kokulu...marka verebiliyormuyuz bilmiyorum bide ELARA bi bakarmısın içeriğinde bize yaramayan bişi varmı? kocişede bi iyilik düşünürüz artık:hihi:

erenaltan yeşil çayın poşet çaymı senin

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
merhaba arkadaşlar nasılsınz? geçmiş okumaya gidiyorummm

Tepki
11
Bide arkadaşlar ben çaylarımı ılık yada soğuğa yakın içiyorum elara öyle demişti sıcakken asidik etki bırakabiliyormuş ya o yüzden yemeklerimide asla çok sıcak yemiyorum bir tek çorbada zorlandım çünkü onu sımsıcacık içmeyi seviyorum ama onada alıştım sayılır unutmayın sakın sıcak yok:zonk:

OP
E

_eZeL_

Misafir
dün eşime ekinezya çayı istemiştim oda ekinezyalı almış bu karışık diye kızdım adama... şimdi içeriğini yazıyorum size:ekinezya otu,ekinezya kökü,tarçın,böğürtlen yaprağı,ıhlamur,rooibos,karanfil,elma,limon kabuğu,portakal kabuğu,ayva,stevya,karabiber bizim için özel yapılmış gibi tadıda gayet güzel hoş kokulu...marka verebiliyormuyuz bilmiyorum bide elara bi bakarmısın içeriğinde bize yaramayan bişi varmı? Kocişede bi iyilik düşünürüz artık:hihi:

sanırım böğürlen yaraıyor

OP
E

_eZeL_

Misafir
BEN NORMAL ÇAYIMI EVLENMEDEN ÖNCEDE SOĞUK SU KATIP İÇERDİM YANİ PAŞA ÇAYI BABAM GÜLERDİ HEP BANA DALGA GEÇERDİ AMA İYİKİ ÖYLE YAPIYORMUŞUM :hihi:

berra10

Yeni Üye
Tepki
8
Bide arkadaşlar ben çaylarımı ılık yada soğuğa yakın içiyorum elara öyle demişti sıcakken asidik etki bırakabiliyormuş ya o yüzden yemeklerimide asla çok sıcak yemiyorum bir tek çorbada zorlandım çünkü onu sımsıcacık içmeyi seviyorum ama onada alıştım sayılır unutmayın sakın sıcak yok:zonk:

oldukça istekli ve azimlisisin. ne güzel. rabbim gönlündekini versin

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar bu arada abimler kırmızı eti asitik olduğu için kullanamamışlar genelde beyaz et tüketirler zaten...Bir de kadında stres ve gerginlik vucudu asitik yapıyormuş,rahat ve vurdumduymaz olmak lazım alkalilik için galiba...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yok cnm o yaprak çay aktardan alıyorum onu ekinezyayıda kızıma içiriyorum geçen seneden beri ara ara geçiş dönemlerinde veriyorum o yüzden aldırmıştım

aaa bu daha iyimiş aldıklarımı bitirim bende içeyim öyle kızlar ben çıkıyorum çamaşır katlamam lazım çocukları alırım okuladan gelirim inş akşam görüşürüz

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
evet bu bal işi banada karışık geldi geçen eşim birisinden bal almış normalde balparmak falan alırız biz,ay balı getirmiş ama baktım şekerli bu ne biçim bal dedim:hihi:şimdiden şekerlenmiş,oda sormuş bal böyle olur demiş ,benim eşim kesinlikle geri vermez öyle ,bide destek olmak için alır öyle bazan arkadaşlarından,bazı arılara şeker yediriyolarmış bal olması için ,acaba hakiki bal farkedermi benimde aklıma o geldi

Bal asitik değil mi ya? ben öyle duymuştum????

OP
G

gunness

Misafir
evet elara zeytin alkali ayrıca çokta faydalı kan şekerinide düzenliyor AMA FAZLA YEMEYİN KALORİSİ YÜKSEK :)

Arkadaşıma Dr. hamile kalmadan önce ve hamileyke günde 7-8 tane siyah zeytin ye demişti bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş.

evett yumurtayı sevenlerr sarısı ayırsınlar beyazını yesinlerrr
hem cok alkali hemde potasyumu yüksekk
yazın bol bol domates suyu ve limonata içecezz

hemen bilgisayarda dosya açtım Elara tarifler diye :cikolata:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar bu arada abimler kırmızı eti asitik olduğu için kullanamamışlar genelde beyaz et tüketirler zaten...Bir de kadında stres ve gerginlik vucudu asitik yapıyormuş,rahat ve vurdumduymaz olmak lazım alkalilik için galiba...

hoşgeldin umut,hım beklediğim bi şeydi bu et tüketmemeleri ,tavuk eti yemişlerdir çok az dimi

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ctesi ben araştırdım phlipsin var bi tane 700w 269 tl idi bi benzeri 179 tl .moulinexe çok iyi diyolar o da aynı fiyatta. bi adam vardı phlips almış ısrarla
çok iyi bunu alın dedi.150 tl king falan da vardı

KESİNLİKLE PHİLİPS AL HEM KETTELINDAN HEM MEYVE SIKACAĞINDAN ÇOK ÇOK MEMNUNUM sorun yaşamadım.Tabi biraz daha pahalı ama elektikli eşyaları riske atmamak lazım.son olarak da philipsin ütüsünü aldım son modeli 2600 w çok memnunum.

OP
E

_eZeL_

Misafir
zeytine bayılırımmm erik gibi tabağa koyup televizyonun karşısına geçip yiyorum ama kalorisi yüksekmiş 5-6 tane yemek gerekiyormuş:ayk:

bende yeşil zeytini aynı öyle yerdim eskiden bir günde yarım kilo yeşil zeytin yerdim ama tombik olmuştum şimdi kendimi salsam yine yerim ama kilo almaya başladım zaten bu diyet yüzünden 2 kilo aldım daha fazla şişmek istemiyorum 52 kilo olmuşuuum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar