Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Renginn toz haline getirilmiş çörekotu ve tarçın karışımını ılık suyla karıştır iç balsız da yumurtaları geliştiriyor...

OP
E

_eZeL_

Misafir
renginn toz haline getirilmiş çörekotu ve tarçın karışımını ılık suyla karıştır iç balsız da yumurtaları geliştiriyor...

canım çörek otunu toz halinde almayın diyorlar evdede onu toz haline getirmek çok zor çiğnemedende yutulmuyor ne yapıcaz_?

OP
E

_eZeL_

Misafir
bende asidik olarak hatırlıyorum ve kız bebek için önerildiğini biliyorum ama kızlar yumurta gelişimi için kullanıyolar canım içine çörek otu tarçın karıştırıp az miktarda kullanıyorlar yanlış bilmiyorsam

evet eren elarada söyledi zaten her gün bir şeker kaşığından hiçbir zarar gelmez kaşık kaşık bal yemicez ki

Tepki
11
bende yeşil zeytini aynı öyle yerdim eskiden bir günde yarım kilo yeşil zeytin yerdim ama tombik olmuştum şimdi kendimi salsam yine yerim ama kilo almaya başladım zaten bu diyet yüzünden 2 kilo aldım daha fazla şişmek istemiyorum 52 kilo olmuşuuum

kız 52 kilo normal yahu sende ne şişmesi boyun kaç ezelcim bende 54 oldum valla çok yiyorum ben yiyip yiyip yatıyorum bide gece yatmadan öncede çok yiyorum ama artık azaltmaya başladım yeşil zeytini bende çok severim aynen tabak tabak yerim bide koca şarküterici olunca.....malum ama peynir yemek yok...bana öyle şeyler kilo aldırmıyorda hamurişi ve ekmek çok yiyorum ama şimdi bıraktım gerçi hamileyken bile çok yediğim halde 8,5 - 9 kilo aldım zor kilo alıyorum çabuk veriyorum

OP
E

Elara

Misafir
bende yeşil zeytini aynı öyle yerdim eskiden bir günde yarım kilo yeşil zeytin yerdim ama tombik olmuştum şimdi kendimi salsam yine yerim ama kilo almaya başladım zaten bu diyet yüzünden 2 kilo aldım daha fazla şişmek istemiyorum 52 kilo olmuşuuum

ezel erkek bebek dieti kilo aldırırmış zaten dogru yoldasınn

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız 52 kilo normal yahu sende ne şişmesi boyun kaç ezelcim bende 54 oldum valla çok yiyorum ben yiyip yiyip yatıyorum bide gece yatmadan öncede çok yiyorum ama artık azaltmaya başladım yeşil zeytini bende çok severim aynen tabak tabak yerim bide koca şarküterici olunca.....malum ama peynir yemek yok...bana öyle şeyler kilo aldırmıyorda hamurişi ve ekmek çok yiyorum ama şimdi bıraktım gerçi hamileyken bile çok yediğim halde 8,5 - 9 kilo aldım zor kilo alıyorum çabuk veriyorum

1,65 boyum ama bir ara 60 kilo olmuştum yine olurum diye korkuyorum birde hamişlik planlarken onun kilolarıda üzerine eklenincee oooo çok olur

OP
E

_eZeL_

Misafir

evet canım aldırıyor gerçekten bide cipste erkek bebek diyetinde var dedin ya artık tutmayın beni kaç gündür gönül rahatlığıyla cipste yiyorum bir oturuşta büyük paketlerin yarısı bitiyor cidden baktım cipsin sodyum oranı yüksekmiş

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hayır olsun cnm,silah erkek cocuk demekmiş,gecen biri yazmıştı burda.

umuttt deneme yapmışın hayırlısın olsun hakkındaa
amın cnm ıns rabbım hepımıze nasıp etsın kızlar fala ınanmam ama bugun gıttıgım arkadas baktı abla dıyo sen hamıs kalcaksın hemde pıpısını bıle gosterıyo ya ınanmıyom ama bu habere gonlum cok sevındım ne yaşan soleyım rabbımden dılıyon ıns verecek hepımıze...

ediyorum canım ediyorum en ıyı ben ve benım gibiler anlar bunu koca pipili oğullarınız doldursun kucaklarınızı:cicibebek:
amınnnn cnm

ay sımdı kıloları ver sonra gerı al ıns fazla almayız cnm ya

OP
E

Elara

Misafir
BAZI YİYECEKLERİN POTASYUM İÇERİKLERİ (mg/100 gr)

0 mg potasyum içerenler: Yer fıstığı yağı, mısırözü yağı, zeytinyağı, soya fasulyesi yağı, kuyruk yağı

50 mg'dan az potasyum içerenler: Şeker, sofra tuzu, sirke, nişasta, yufka, mutfak margarini, tereyağı, mayonez, salata sosu, yulaf çorbası

51-100 mg potasyum içerenler: Karpuz, konserve, taze fasülye, reçel, pasta bisküvisi, %80 randımanlı un, kek-pasta unu, ekmeklik buğday unu, sandviç ekmeği, irmik, pirinç, etsuyu tableti, beyaz peynir, lor peyniri

101-150 mg potasyum içerenler: Armut, elma, greyfurt, limon, mandalina, çavdar ekmeği, peynirli kraker, tuzlu kraker, corn flakes, şehriye, krema, hazır ezogelin çorba, hazır sebze çorba, kaşar peyniri, yoğurt, yumurta

151-200 mg potasyum içerenler: Sosis, bütün tavuk, tavuk ciğeri, ahududu, ananas, ayva, böğürtlen, çilek, taze mürdüm eriği, greyfurt suyu, taze incir, kiraz, vişne, portakal, taze üzüm, salatalık, kuru soğan, kırmızı turp, sütlü dondurma, karamela, hazır işkembe çorbası, hazır domates çorbası, galeta unu, makarna, haşlama mısır, arpa, inek sütü

201-250 mg potasyum içerenler: Ördek eti, derisiz beyaz tavuk eti, beyin, böbrek, şeftali, taze bamya, taze biber, domates, taze fasülye, taze kabak, beyaz lahana, taze patlıcan, yeşil soğan, çavdar unu, salatalık turşusu, hazır bezelye çorbası

251-300 mg potasyum içerenler: Koyun eti, hindi eti, dana ciğeri, kırmızı erik, kavun, taze kayısı, nar, kivi, karnabahar, kereviz, kıvırcık, kuşkonmaz, kırmızı lahana, marul, taze mısır, şalgam, siyah turp, şekerli çikolata

301-350 mg potasyum içerenler: Kaz eti, iç bezelye, havuç, kış kabağı, kırmızı pancar, pırasa, bulgur, hindistan cevizi(toz)

351-400 mg potasyum içerenler: Sığır eti, muz, tam un (%100 randımanlı), sade kraker, soya sosu

401-450 mg potasyum içerenler: Mantar, bademli çikolata, durum buğdayı, tahin, patates

451-500 mg potasyum içerenler: Ispanak, fıstıklı çikolata, aşurelik buğday

501-550 mg potasyum içerenler: Taze börülce, baş sarımsak

551-600 mg potasyum içerenler: Pancar yaprağı

601 mg'dan fazla potasyum içerenler: Avokado, kuru incir, tere, şekersiz çikolata

OP
E

_eZeL_

Misafir
amın cnm ıns rabbım hepımıze nasıp etsın kızlar fala ınanmam ama bugun gıttıgım arkadas baktı abla dıyo sen hamıs kalcaksın hemde pıpısını bıle gosterıyo ya ınanmıyom ama bu habere gonlum cok sevındım ne yaşan soleyım rabbımden dılıyon ıns verecek hepımıze...

ayy inşaallah berniilll bak fallarda bile görünüyor pipili

Tepki
11
canım çörek otunu toz halinde almayın diyorlar evdede onu toz haline getirmek çok zor çiğnemedende yutulmuyor ne yapıcaz_?

canım teflon tavada çok hafif kavurunca acılığı azalıyor ağzında kırıp yiyebilirsin ben çok severim çörekotunu tavada hafif çeviri kuruüzümle karıştırıp yiyorum güzel oluyo ayrıca geçen ay düzenli yedim 1 gün önce çatladı yumurtam 14 gün sonra regli oldum yani 20 sinde olmam gerekirken 1 gün önce çatlayınca yumoş 19 unda oldum

OP
E

_eZeL_

Misafir
canım teflon tavada çok hafif kavurunca acılığı azalıyor ağzında kırıp yiyebilirsin ben çok severim çörekotunu tavada hafif çeviri kuruüzümle karıştırıp yiyorum güzel oluyo ayrıca geçen ay düzenli yedim 1 gün önce çatladı yumurtam 14 gün sonra regli oldum yani 20 sinde olmam gerekirken 1 gün önce çatlayınca yumoş 19 unda oldum

kavurunca etkisi azalmaz dimi_?

OP
E

Elara

Misafir
kızlar bide erkek bebek dietinde hazır corbalar içebiliyorsunuzz
hazır corbalarda cok fazla tuz var cünkü.cokta abarmayın amaa

Tepki
11
canımıniçi arkadaşlarım ben çıkıyorum yemek yapıcam daha yarın gelemem büyük ihtimal annemler istanbuldan tekirdağa taşınıyorlar yarın yorucu bir gün olacak yani ...perşembe günü görüşmek üzere öpüyorum hepinizi,iyiki bulduuum sizleriii ..kafiyede yaptım bak:hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar akrabamdan bırı umreye gıttı dedım nolur dua et bı oglum olsun valla yuzumu kızarttım söledım ya napıyım :acep::acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar