OP
Umut Gemisi
Misafir
- #2.161
Renginn toz haline getirilmiş çörekotu ve tarçın karışımını ılık suyla karıştır iç balsız da yumurtaları geliştiriyor...
Bal asitik değil mi ya? ben öyle duymuştum????
renginn toz haline getirilmiş çörekotu ve tarçın karışımını ılık suyla karıştır iç balsız da yumurtaları geliştiriyor...
bende asidik olarak hatırlıyorum ve kız bebek için önerildiğini biliyorum ama kızlar yumurta gelişimi için kullanıyolar canım içine çörek otu tarçın karıştırıp az miktarda kullanıyorlar yanlış bilmiyorsam
bende yeşil zeytini aynı öyle yerdim eskiden bir günde yarım kilo yeşil zeytin yerdim ama tombik olmuştum şimdi kendimi salsam yine yerim ama kilo almaya başladım zaten bu diyet yüzünden 2 kilo aldım daha fazla şişmek istemiyorum 52 kilo olmuşuuum
bende yeşil zeytini aynı öyle yerdim eskiden bir günde yarım kilo yeşil zeytin yerdim ama tombik olmuştum şimdi kendimi salsam yine yerim ama kilo almaya başladım zaten bu diyet yüzünden 2 kilo aldım daha fazla şişmek istemiyorum 52 kilo olmuşuuum
kız 52 kilo normal yahu sende ne şişmesi boyun kaç ezelcim bende 54 oldum valla çok yiyorum ben yiyip yiyip yatıyorum bide gece yatmadan öncede çok yiyorum ama artık azaltmaya başladım yeşil zeytini bende çok severim aynen tabak tabak yerim bide koca şarküterici olunca.....malum ama peynir yemek yok...bana öyle şeyler kilo aldırmıyorda hamurişi ve ekmek çok yiyorum ama şimdi bıraktım gerçi hamileyken bile çok yediğim halde 8,5 - 9 kilo aldım zor kilo alıyorum çabuk veriyorum
ezel erkek bebek dieti kilo aldırırmış zaten dogru yoldasınn
amın cnm ıns rabbım hepımıze nasıp etsın kızlar fala ınanmam ama bugun gıttıgım arkadas baktı abla dıyo sen hamıs kalcaksın hemde pıpısını bıle gosterıyo ya ınanmıyom ama bu habere gonlum cok sevındım ne yaşan soleyım rabbımden dılıyon ıns verecek hepımıze...hayır olsun cnm,silah erkek cocuk demekmiş,gecen biri yazmıştı burda.
umuttt deneme yapmışın hayırlısın olsun hakkındaa
amınnnn cnmediyorum canım ediyorum en ıyı ben ve benım gibiler anlar bunu koca pipili oğullarınız doldursun kucaklarınızı:cicibebek:
ay sımdı kıloları ver sonra gerı al ıns fazla almayız cnm yaezel erkek bebek dieti kilo aldırırmış zaten dogru yoldasınn
amın cnm ıns rabbım hepımıze nasıp etsın kızlar fala ınanmam ama bugun gıttıgım arkadas baktı abla dıyo sen hamıs kalcaksın hemde pıpısını bıle gosterıyo ya ınanmıyom ama bu habere gonlum cok sevındım ne yaşan soleyım rabbımden dılıyon ıns verecek hepımıze...
canım çörek otunu toz halinde almayın diyorlar evdede onu toz haline getirmek çok zor çiğnemedende yutulmuyor ne yapıcaz_?
canım teflon tavada çok hafif kavurunca acılığı azalıyor ağzında kırıp yiyebilirsin ben çok severim çörekotunu tavada hafif çeviri kuruüzümle karıştırıp yiyorum güzel oluyo ayrıca geçen ay düzenli yedim 1 gün önce çatladı yumurtam 14 gün sonra regli oldum yani 20 sinde olmam gerekirken 1 gün önce çatlayınca yumoş 19 unda oldum
1,65 boyum ama bir ara 60 kilo olmuştum yine olurum diye korkuyorum birde hamişlik planlarken onun kilolarıda üzerine eklenincee oooo çok olur
kızlar bide erkek bebek dietinde hazır corbalar içebiliyorsunuzz
hazır corbalarda cok fazla tuz var cünkü.cokta abarmayın amaa
kızlar bide erkek bebek dietinde hazır corbalar içebiliyorsunuzz
hazır corbalarda cok fazla tuz var cünkü.cokta abarmayın amaa
kavurunca etkisi azalmaz dimi_?