Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
çörekotunu akratda çektirip yemiştim ben çok acı ama arkasından hemen su içiyordum.dövülünce etkisi daha çok artıyor.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse kızlar camasır katlayım camasır atcam makıneye yarına mısafırım var işim cok genee

OP
G

gunness

Misafir
bende asidik olarak hatırlıyorum ve kız bebek için önerildiğini biliyorum ama kızlar yumurta gelişimi için kullanıyolar canım içine çörek otu tarçın karıştırıp az miktarda kullanıyorlar yanlış bilmiyorsam

1 çay kaşığı tarçında 60 mg kalsiyum varmış

OP
G

gunness

Misafir
Ama tarçın kadar da yumurta artırıcı başka ürün yok,eskiçinde kadınlar sakızlarını tarçına batırıp çğnerklermiş yumurta artırsın diye.

bal kız diyetinde tarçın da kalsiyum oranı fazla yumurta yapıyım derken kız diyetine dönüşmesin diye:cikolata:

OP
G

gunness

Misafir
kızlar ben bugün erken çıkıyorum doktora gidecem:elis: grşrz iii akşamlar size-ciko

OP
E

_eZeL_

Misafir
bal kız diyetinde tarçın da kalsiyum oranı fazla yumurta yapıyım derken kız diyetine dönüşmesin diye:cikolata:

canım çörek otu yemek istemiyorsan polen ve bal karışımı ye polen erkek diyetinde var ve yumurtada yapıyor ılık suya tarçın katıp iç

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım çörek otu yemek istemiyorsan polen ve bal karışımı ye polen erkek diyetinde var ve yumurtada yapıyor ılık suya tarçın katıp iç

Aynen ben bal kullanmıycam,tıpta da böyledir tatlı herşey asitiktir.Bu sebeple tatlının kanser hücrelerini çoğaltmasından dolayı şekeri keser önce onkologlar...

OP
M

minietek

Misafir
kızlarrr hamilelkik akademisi dıye bır sıte var gırıyorsun ücretsız kıtabın gelıo ıstersenız hamılelık ıstersenız bebeğim büyürken kıtabı sadece 5 tl kargo ödütosunuz

sabiha paktuna keskın ın hemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar