Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
sizi buldum daha iyi oldum cnm allah iyilik versin cnm temmuzda düşünüyorum Allah izin verirse kışı hamiş geçireyim yaz bebeği olsun istiyorum olmazsa eylül de denicem oda olmazsa ondan sonra her ay denerim artık ama şimdiden başladım yemeklerimi bol tuzlu yiyorum bunu 2 yıldır uyguluyordum zaten biraz daha abarttım et mutlaka yiyorum yeşilçay hergün 2 fincan içiyorum ph ı yüksek su içiyorum hergün kivi muz arada sırada ananas mango yiyorum eşime ara ara keçiboynuzu kürü içiriyorum keçiboynuzu pekmezide aldım ama o işe yaramıyor dye kızıma veriyorum hindiba karanfil ve tarçınlı çay içiyorum yumurtlama günlerimin takibini yapıyorum mayıs tada destek takviyelere başlıcam potasyum çinko falan böyle işte kazayla falan olur diye diyeti çok sıkı olmasada uyguluyorum ocak ta eşim kanda verdi ama haziran sonu gibi yine verdiricem zaten sık sık verir kafamda bayağı şekillendi aslında ama vajinal duşta kararsızım yumurtamı karbonat mı? yumurtlamama 3-4 gün varken momof gibi karbonat yapıp yumurtlama günü yumurtamı yapsam diye hepsini ajandama yazdım dua diyet takviye vs....Rabbim gönlümüzdekini verir inşaallah

vallaa süpersinn,sabahlara kadar okumanın faydası işteee
vajinal duşta bende kararsızımm.o zaman geldiginde hangisine cesaret edebilrsem onu yaparım

OP
M

minietek

Misafir
269 la 179'luk arasındaki tek fark gövdesinin birinin plastik diğerinin alümünyum
kaplı olmasıydı. Annem ısrarla 269 luk olanı al dedi ikisinden birine karar vericem bu haftasonu alıcam ama uygun fiyatlılara da bakarım.

phılıp evet bencede çok ıyı kızkardesım yengem ve görümceme sorım bakalım onlar ne kullanıyo

OP
G

gunness

Misafir
hadi bakalım inş.

eşin ne diyor bizim yöntemleree,okudumu??

sen takviye filan kullancanmı

print yapmıştım ben okudum ona ,güldü hadi bakalım Allah gönlünüze göre versin
dedi.Ellimden geleni yaparım diyo:huhuu: ama hoşuna gidiyo bizim böyle paylaşım içerisinde olmamız.geçen bi kızdı cinsiyete çok sabitlendin hemen yumuşattım:cokkomik:
takviyelere Nisanda başlıyacam diyete de.

Tepki
11
Kızlar ben katı meyve sıkacağı almak istiyorumm

kullanan ve memnun olan varmı çok pahalı olmasın ama lütfennn

cnm bende arzumun büyük boyundan aldım 3-4 ay oldu kullanıyorum memnunum elaranın dediği gibi herşeyi bütün atıyorum içine..ama ben alıcağım zaman bayağı araştırdım philips en iyisi zaten diğerlerine göre %70 daha fazla meyves suyu çıkartıyormuş almaya gittiğim yerdeki adam söylemişti biraz pahalı geldi bana arzum xxl 210 tl philips 399 tl idi pahalı geldi adamın dediğide inandırıcı gelmedi arzum aldım ama benden sonra kardeşim de aldı ona philips al dedim oda onu aldı philips daha güzel en iyisi bence

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
elaracım dışardan açılıyor bu sayfa.geçen denedim.misafif olarak okunuyor. bende okunmuyor sandım ama okunuyor.yoksa benimi gördün:hihi:

amiiiiiiiiiiiiin
kızlar reg olmadım.ilaç kullanmamış olsaydım şüpelenecektim.ama benim bugün olmam lazım.offf ya.testte negatif çıktı.iki üç gün daha bekleyelim bakalım.....:deli:

bencede böyle bişey yapmak gerek sadece takviye olmuyo yumurtanında iyi gelişmesini sağlamak gerekiyo ekstralar yapmamız lazım süre uzadıkça bu dietten bıkıyo insan psikolojisi bozuluyo

OP
M

minietek

Misafir
EZELL ateşin giderek yükselir ve sabit kalırrsa hamişsinn,ama regli gününe yakın ateşin düşerse regli olacksın demektir
aşagıda mininin ateş tablosu var incele onu

ezel ın tablosu nerdekı ben görmedım mı

cnm bende arzumun büyük boyundan aldım 3-4 ay oldu kullanıyorum memnunum elaranın dediği gibi herşeyi bütün atıyorum içine..ama ben alıcağım zaman bayağı araştırdım philips en iyisi zaten diğerlerine göre %70 daha fazla meyves suyu çıkartıyormuş almaya gittiğim yerdeki adam söylemişti biraz pahalı geldi bana arzum xxl 210 tl philips 399 tl idi pahalı geldi adamın dediğide inandırıcı gelmedi arzum aldım ama benden sonra kardeşim de aldı ona philips al dedim oda onu aldı philips daha güzel en iyisi bence

evet phılıps alcaz demekkı

yaa mutfakta ne buu sırff robotlar için ayrıca büyük bır dolap lazım oldu artık
valla annelerımız çok çekmıss

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
eraltan diyorki
kızlaaaaaarrrrrrr geliiin artııııııııkkkkkk çok özledim hepinizi canlarım benimnerelerdesiniz yahu mesajınız gelmiş ama okunmuyor virus virus yazıyorrrr kakuşum senin msjında çıkmamış virus virus yazıyor...eccecim sana özelden msj attım cnm bakarmısın

Tepki
11
Elaracım ahmet maranki dediki vücudu mucizevi bi şekilde alkali yapıyormuş böyle özetleyebilirim karaturpu alıyoruz kökü aşağıya gelecek şekilde tutup üstünü bıçakla kapak gibi kesiyoruz kapağı atmıyoruz turbun içini biraz oyup içine bal koyuyoruz (çok az oyun yanlız )sonra kökünü kesip bir bardağa koyuyoruz ve kapağınıda kapatıyoruz (kök dediğim pürçek olan tarafı yani )bunu gece yapıyoruz sabah kalktığımızda suyu bardağa akmış oluyor bu suyu içiyoruz içine yine bal koyuyoruz akşama kadar yarım bardak daha suyu akıyor onuda içiyoruz ertesi güne yeni bir turp kullanarak yeniden yapıyoruz 7 gün içinde inanılmaz faydasını görüyormuşsun karaturp en alkali sebzelerden biriymiş yanlız kabuklarıyla birlikte..biraz karışık oldu ama

berra10

Yeni Üye
Tepki
8
herkese merhabalar kızlar. nasılsınız? müdür yardımcılığına başladığımdan beri çok yoğun oluyorum fazla giremiyorum. neler yapıyorsunuz?

OP
E

_eZeL_

Misafir
Kızlar ben katı meyve sıkacağı almak istiyorumm

kullanan ve memnun olan varmı çok pahalı olmasın ama lütfennn

kızlar bide adetin 5. günü adaçayı yağı koyalım pamukla vajene oda iltihap söktürüyormuş tüpler tıkalıysa açılsın

berra10

Yeni Üye
Tepki
8
Elaracım ahmet maranki dediki vücudu mucizevi bi şekilde alkali yapıyormuş böyle özetleyebilirim karaturpu alıyoruz kökü aşağıya gelecek şekilde tutup üstünü bıçakla kapak gibi kesiyoruz kapağı atmıyoruz turbun içini biraz oyup içine bal koyuyoruz (çok az oyun yanlız )sonra kökünü kesip bir bardağa koyuyoruz ve kapağınıda kapatıyoruz (kök dediğim pürçek olan tarafı yani )bunu gece yapıyoruz sabah kalktığımızda suyu bardağa akmış oluyor bu suyu içiyoruz içine yine bal koyuyoruz akşama kadar yarım bardak daha suyu akıyor onuda içiyoruz ertesi güne yeni bir turp kullanarak yeniden yapıyoruz 7 gün içinde inanılmaz faydasını görüyormuşsun karaturp en alkali sebzelerden biriymiş yanlız kabuklarıyla birlikte..biraz karışık oldu ama

bahsettiğin şey aynı zamanda çok iyi bir balgam söktürücü. kızıma doktorumuz tavsiye etmişti. şuruplarla geçmeyen öksürüğümüz kara turp balla geçmişti.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
eraltan diyorki
kızlaaaaaarrrrrrr geliiin artııııııııkkkkkk çok özledim hepinizi canlarım benimnerelerdesiniz yahu mesajınız gelmiş ama okunmuyor virus virus yazıyorrrr kakuşum senin msjında çıkmamış virus virus yazıyor...eccecim sana özelden msj attım cnm bakarmısın

hoşgeldin canım,nasılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar