Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
istersen yap cınsıyet önemlı değil dersen yeterkı olsun dersen yap bence
ben olsam yapardım ama ıste dersen cınsıyet önemlıdeğil artık bebeğim olsun dersen
allah inşşş bebişinin yolunu hazırlamıstır

EĞER YARIN SABAH ATEŞ YÜKSELIRSE KI BUYUK OLASIKILIKLA YÜKSELCEK EN GEC ERTESI SABAH YÜKSELICEK İNŞALLAHH

YUMURTLADINI ANLICAZZ

hem kalayım hemde oğluşum olsun istiyorum ama sanırım çok şey istiyorum:dertli:

Tepki
11
İNŞALLAH CANIM
kız sende hoşgeldinnnn seni izliyodum ordan :hihi: sessizce nihayet haber ulaştı sanada

ayyy sorma yaa çıldırdım resmen evde hepinize msj gönderdim herkes banlanmış hemen hemen....epokhe kakuşun msn yi vermiş ama virusvirus yazıyoo sonra face adresimi gönderdim nolur beni bulun diye canparçam yardımcı oldu allah razı olsun gecenin körüüü halay çektim sevincimden sonra sizi bulunca isimlerinizi okuyunca bi duygulandım ki anlatamam çok şükür burdayım...bende hamilelik haberlerinizi duymak hamilelik haberimi sizinle paylaşmak istiyorum iyiki varsınız RABBİM gönlümüzdekini karnımıza koysun inşaallah

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
ayyy sorma yaa çıldırdım resmen evde hepinize msj gönderdim herkes banlanmış hemen hemen....epokhe kakuşun msn yi vermiş ama virusvirus yazıyoo sonra face adresimi gönderdim nolur beni bulun diye canparçam yardımcı oldu allah razı olsun gecenin körüüü halay çektim sevincimden sonra sizi bulunca isimlerinizi okuyunca bi duygulandım ki anlatamam çok şükür burdayım...bende hamilelik haberlerinizi duymak hamilelik haberimi sizinle paylaşmak istiyorum iyiki varsınız RABBİM gönlümüzdekini karnımıza koysun inşaallah

amiiiiiiiiiiiiinnnn

Tepki
11
AMINNN cnm AMIN ınş ALLAH RAZI OLSUN RABBIM senıde bı avazda kurtarsın saglıkla kavus osmanına ıns...Ama massallah osmanımızda ıyı gıdıyo aman dıkkat et cnm kıloları vermek bela sonradan kac kıloyla hamıs kalmısdın sen??

cnm senı öbur tarafta yazdıklarını okuyunca ınan cok uzulmusdum sukur kavusturana h.geldın

hoşbuldummm cnm arkadaşımm çok şükür

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlaaaaaaarrrr canlarımmm canım arkadaşlarımmm ben geldimmm hepinizi çok özledim 2 gündür telef oldum ana haber bültenine çıkacaktım o bile geldi aklıma... ne kadar güzel bi paylaşım içindeymişiz kendimi boşlukta hissettim resmen osmanın annesinden allah razı olsun ayyy içim bi garip oldu valla isimlerinizi burdada okuyunca gözlerim doldu iyi ki varsınız kader arkadaşlarım bnm hepinizi tek tek öpüyorum umarım keyfiniz yerindedir en kısa zamanda görüşmek üzere bu arada bilgisayarım haftaya geliyor rabbim kısmet ederse hergün buradayım ben her zamanki gibi biraz geçmiş okuyayım:cokkomik:

hoşgeldınn kız osman kım

OP
E

Elara

Misafir
iii geceler kızlar ben bugün doktora gittim oğluşumun sağlığı yeride maşALLAH ı var kızlar 1 ayda 6 kilo almışım ohaaaaa dedim kendime-kizginabartmışım die oğlum 580 gram 28 cm olmuş:cicibebek:RABBİM sizede nasip eder inşALLAH gecenın bu saatınde duam kabul olur inşALLAH
aminn cnmm
maşallahh oglunaaa.ama sende baya almışın cnmm maşallahın var senindee
şimdiden bu kadar alırsan son aylar napıcannn,ekmegin bebegine bi faydası yok onu tamamen kes bence.
tatlı olarakta sütlü tatlılar ye cikolata şervetli tatlılar yememeye calış.

kızlaaaaaaarrrr canlarımmm canım arkadaşlarımmm ben geldimmm hepinizi çok özledim 2 gündür telef oldum ana haber bültenine çıkacaktım o bile geldi aklıma... ne kadar güzel bi paylaşım içindeymişiz kendimi boşlukta hissettim resmen osmanın annesinden allah razı olsun ayyy içim bi garip oldu valla isimlerinizi burdada okuyunca gözlerim doldu iyi ki varsınız kader arkadaşlarım bnm hepinizi tek tek öpüyorum umarım keyfiniz yerindedir en kısa zamanda görüşmek üzere bu arada bilgisayarım haftaya geliyor rabbim kısmet ederse hergün buradayım ben her zamanki gibi biraz geçmiş okuyayım:cokkomik:

hoşgeldinn eren.diger tarafta yazdın mesaja baya üzülmüştükkk.neyseki burdasın artıkk

OP
E

Elara

Misafir
kızlar bugun ruyamda sılah gordum neye cıkar acaba ya elıme alıyom tam patlıyo sılah hydr ıns

hayır olsun cnm,silah erkek cocuk demekmiş,gecen biri yazmıştı burda.

ben bu akşam için olsun istiyodum ama oldu işte hem bakalım kalacakmıyım yattım biraz ateşide ölçüyorumya bakalım kızlar ne diyecek
umuttt deneme yapmışın hayırlısın olsun hakkındaa

OP
E

Elara

Misafir
bişey dicem hemen ilişki sonrası belirtiler kendini gösterir mi acaba göğüslerimi elleyince acıyorlar hassaslaştılar yani

ezell meme dokusunun hormon duyarlılıgı cok yüksetir
vucundaki en ufak bi hormonal durum memelerde hassasiyete yol acabilirr
şuanki gündem hamile olabilme ihtimalin oldugundnma ben buna göre yapacamm
yumurta döllendkten sonra progesteron ve hcg hormonu salıgılanır ve kan hacmi artmaya başlar.bu da memelerin şişmesine ve hassasiyet kazanamsına neden olurr
her ay böle bişi yaşamayıp bu ay ilişkiden sonra böle bi durum yaşadıysann döllenme olmuş oalbilirr:sirin:

kızlar erbakanın cenazesı fatıh camıne gelmıs ya ALLAH RAHMET EYLESIN dunya bos az yasa cok yasa gelecek basa
Allah rahmet eylesin ben üzüldüm ona yaa.

OP
E

Elara

Misafir
Sayfaniz hayirli ugurlu olsun arkadaslar, beni da yazar misiniz?
hoşgeldin
ilk sayfadaki tabloya göre bilgilerini yaz ekleyim senidee

Tesekür ederim canim, hosbulduk.
Ocakda düsük oldu, 12 haftalikdi melegim :uzgun:
Bakalim hayirlisi olsun.
Doktor dedi 2-3 ay beklemek lazim, ama aktif korunmaniza gerek yok dedi.
gecmiş olsun
martta deneme yapacakmısın

OP
E

Elara

Misafir
günaydın çıtır anne ve anne adayları yahu çocuklarımız neka şanslı çocuk için ağaca çıkıyoz ALLAH o ağaca çıkıpta meyvesiz inmeyi nasip etmesin hadi kızlar kocalarınızın belıne kuvvet:biyik::huri:

:hihi: sagol cnm

elaracım dışardan açılıyor bu sayfa.geçen denedim.misafif olarak okunuyor. bende okunmuyor sandım ama okunuyor.yoksa benimi gördün:hihi:
cnm 2 sayfa okuyorsun misafir olarak.3 sayfaya gectiginde üyelik istiyor.

Tepki
11
:cicibebek::cicibebek:

hoşgeldiiiiiiiin şükür kavuşturanaaa özledik vallah

hoşbuldum cnm bnm çok şükür Rabbime

hadi bakalıımmm umut bu ay ikimizinde tutarsa sadece bir gün olacak bebeklerimizin arasında :hihi:[/QUOTE]
ezelim sende çalışma yamışsın cnm hayırlısı olsun inşaallah :gulbis:

OP
E

Elara

Misafir
umutt bende bugun yumurtan çatlıcakk yarın ates yükselıcek ama dün çalışmıştınızya bugun yumurta çatlarsa hemen bır spermı alcak ıcerı ve hamiş kalcaksınn ağır yeme cnm besleyıcı seyler ye ama yağlı kızartma falan yemee

hadı inşşşş bu ay sağlıklı bır ebbek olur
ateşi düşmüş bugün.bunun anlamı yarın yumurtan catlıcakkk demek
yarında ateşi yükselir muhtemelen

senin bugünkü ateş tablon nasıl cnm.dün biraz düşüktü dimi.

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldınn kız osman kım

osmanın annesi diyolar canım osman ALLAH ın izniyle oğlum olacak canım ecem ya bişe dicem yanlış anlama avtar resmın kırmızı noktalı filmlerdeki kadınlara benziyo tehlikeli onu görünce aklıma kırmızı nokta geliyo nedense:cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar