70-79 kilo arasındaki bayanlar beraber zayıflayalım mı?

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Bende araniza katilsam ne iyi olacak, ama kendime guvenemiyorum:aglayan::aglayan:

Gel maren , misyonumuz katı kurallar olmadan hayattan olabildiğine zararsız şekilde keyif almak , vizyonumuz ise gelecekte sağlıklı nineler olabilmek için çabalamak.

O yüzden güveninizi sorgulamanıza hiç gerek yok çünkü diyet yapmıycaz sadece sağlıklı beslenme konusunda bilgi alışverişi yapıcaz.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
lili ne güzel yazmışsın da acıktım şimdi ben
ama yatayım değilmi
bak söle açmı yatacaz tokmu

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
5 bardak içtim bende ablacığım,12 bardağı yazın tüketiyordum da kışın zor oluyor ya :aglayan:

Zor oluyor bir de benim gibim normalde su içmeyen biriysen eziyet gibi geliyor başlarda.

Kızlar sabahları ılık bir bardak suya limon damlatmak çok yararlıymış bilginize , ılık su midede 8 saate yakın kalıyormuş bu da tokluk sağlıyormuş üstelik limondaki c vitamini bağışıklığa da faydalıymış , tansiyon probleminiz yoksa deneyin :eek:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Zor oluyor bir de benim gibim normalde su içmeyen biriysen eziyet gibi geliyor başlarda.

Kızlar sabahları ılık bir bardak suya limon damlatmak çok yararlıymış bilginize , ılık su midede 8 saate yakın kalıyormuş bu da tokluk sağlıyormuş üstelik limondaki c vitamini bağışıklığa da faydalıymış , tansiyon probleminiz yoksa deneyin :eek:

Ohh ohhh kilolar veriliyormu -ciko

Valla canım hiçbişey hatta ılık su içindeki limon bile beni tok hissettirmeye yetmiyor.BU ara öyle açıldım öyle açıldım ki anlatamam.Acaip yiyiyorum ya :uzgun:

Su konusuna gelince bardakla olunca içilmiyor.En güzeli şişeye doldurmak :eek:

gokyuzu

Daimi Üye
Tepki
7.606
Gündüz çok az ekmek yedim akşam yemeğinde sadaece yemek salata ekmek yemedim olacak bu iş kızlarr devam

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
bu gün sağlıklı olmak adına zayıflamak adına daha hiç bir adım atmış değilim
misafir olunca onları menmun etmeye çalışmaktan herşeyi boşveriyorum
sevgili günlük diyesim geldi:gul::gul:evet sevgili günlük sbah kalktım rutin işler ek işler derken ne yediğimi bile hatırlamıyorum
şuan açlık hissi içinde olduğumu itiraf edeyim:iyyyy:

gokyuzu

Daimi Üye
Tepki
7.606
[sıze="3"]bu gün sağlıklı olmak adına zayıflamak adına daha hiç bir adım atmış değilim
misafir olunca onları menmun etmeye çalışmaktan herşeyi boşveriyorum
sevgili günlük diyesim geldi:gul::gul:evet sevgili günlük sbah kalktım rutin işler ek işler derken ne yediğimi bile hatırlamıyorum
şuan açlık hissi içinde olduğumu itiraf edeyim:iyyyy:[/sıze]

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557

Ohh ohhh kilolar veriliyormu -ciko

Valla canım hiçbişey hatta ılık su içindeki limon bile beni tok hissettirmeye yetmiyor.BU ara öyle açıldım öyle açıldım ki anlatamam.Acaip yiyiyorum ya :uzgun:l

Su konusuna gelince bardakla olunca içilmiyor.En güzeli şişeye doldurmak :eek:

Yok canım ya verilmiyo
Kilo vermekten çok sağlıklı beslenelim diye başladık bakalım belki gereksiz bikaç kiloyu da böylece veririz arada.
Şişe olayına geçicem ben de sanırım sabah yarısını akşam yarısını içsem mesela içerken boğulurum bence.:coffee:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Ben de evdeki tatlıları bitirdim gözümün önünde dursalardı sağlıklı beslenme adımımı atamayacaktım şu an bitti de önümde bir engel azalmış oldu heheh

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.343
bitki çaylarını içemiyorum ben :uzgun:limonlu yaseminli yeşil çay bile aldım eşime yaradı,kahveli yeşilçay olsaydı belki onu içerdim ama

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar