70-79 kilo arasındaki bayanlar beraber zayıflayalım mı?

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.343
Oda çıkar yakında ablacığım sabret :kptmya:

gizli saklı 9 lu çay aldım ,onuda eşim gördü içmemi yasakladı:(neymiş zararlı olabilirmiş,zoraki de olsa içmeye çalışıyordum halbuki...sanırım eşim beni tombik seviyor:D bu da tombik tesellisi oldu

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
gizli saklı 9 lu çay aldım ,onuda eşim gördü içmemi yasakladı:(neymiş zararlı olabilirmiş,zoraki de olsa içmeye çalışıyordum halbuki...sanırım eşim beni tombik seviyor:D bu da tombik tesellisi oldu

Abla kıskanıyordur belki de kendisi kiloluysa :kptmya:
En güzeli sallama olmayan yeşil çaylardan içmek onlar daha sağlıklı diye düşünüyorum,evde var bende üşeniyorum yapmaya sanki çok zor :kptmya:

Bu arada sular içiliyor mu hanımlaaaar? :sinirli:
Egzersiz? :sinirli:
Yürüyüş?:sinirli:
Ekmekle aranız nasıl?:sinirli:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
İyi yapmışsın ablacığım.
Ne var ne yok nasıl gidiyor,tatlılar bittiğine göre yarın tekrar mı başlıyoruz :cokkomik:

Ya canım tatlı temizliğinden sonra , misafirliğe geldim hafta sonu evde değilim tabi plan da şaştı eve gidiyim en azından bi egzersiz olayına başlıycam kararlıyım , zaten ikramları az istedim kızdılar neyine diyet diyolar.

bitki çaylarını içemiyorum ben :uzgun:limonlu yaseminli yeşil çay bile aldım eşime yaradı,kahveli yeşilçay olsaydı belki onu içerdim ama

Kahvelisi süper olurdu gerçekten , bunu okuyan firmalar yaparlar kısa sürede ferah telifte vermezler bak şimdi tüh.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
ya kızlar bu topiğe gelince ben ters etki yaptı
sanki 70 80 kg olmam için neler yapmalıyım diye davranmaya başladım:cilgindans:
hamuru hazırladım sabah gözleme yapacam
tek bir adım atamadım daha :huhuu:
ben en iyisi yavaşça çekileyim topikten
sizede engel olmayım:tskler:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
Ya canım tatlı temizliğinden sonra , misafirliğe geldim hafta sonu evde değilim tabi plan da şaştı eve gidiyim en azından bi egzersiz olayına başlıycam kararlıyım , zaten ikramları az istedim kızdılar neyine diyet diyolar.

.

Her pazartesi diyete başlanır aslında öyle mi yapsan? :hihi: Programlı olmak en iyisi diye düşünüyorum, pazartesi günü sularımı düzenli olarak içeceğim ve egzersizde sıkılaşmak adına yapmayı düşünüyorum.:ask:

Teşekkür ederim ablacığım.:ask:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
ya kızlar bu topiğe gelince ben ters etki yaptı
sanki 70 80 kg olmam için neler yapmalıyım diye davranmaya başladım:cilgindans:
hamuru hazırladım sabah gözleme yapacam
tek bir adım atamadım daha :huhuu:
ben en iyisi yavaşça çekileyim topikten
sizede engel olmayım:tskler:

Ozaman 50 60 kilo topiğinemi geçsek varsa tabi :hihi:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
O bize beynimizin oyunu zorlanıcaz diye verilen kararın tersi yönünde hareket ediyoruz şu an ama geçici birşey bu birkaç günde kırılabilir.:findikim:
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum çok normal , az yemeliyim kilo almamalıyım diye düşünmeyi bırakmalıyız bence farkında olmadan strese giriyoruz.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Yok canım ya verilmiyo
Kilo vermekten çok sağlıklı beslenelim diye başladık bakalım belki gereksiz bikaç kiloyu da böylece veririz arada.
Şişe olayına geçicem ben de sanırım sabah yarısını akşam yarısını içsem mesela içerken boğulurum bence.:coffee:

Ben de evdeki tatlıları bitirdim gözümün önünde dursalardı sağlıklı beslenme adımımı atamayacaktım şu an bitti de önümde bir engel azalmış oldu heheh

Kesinlikle şişe şart canım.Çalıştığımj dönemde çok su içerdim ben.Damacanalarla su alırdım tek başıma bir haftada çok rahat içerdim.Fazla fazla içiyordum ama evde kalınca bir bardakla günü bitirmeye başladım.Neden böyle oldu anlamış değilim.Sonunda şişeye başvurdum.Birbuçuk litre bitiyor en azından :hihi:

Boğulmazsın sende merak etme :hihi:

Evdekiler bitene kadar savaşıyorum resmen bende.Dün sabah kahvaltı ettik tıka basa duyduk sıcacık çıtır ekmekle.Yaptığım tatlılarım vardı hemen onlarıda koydum.Misafirliğe gidicez yiyelim akşama ya nasip belki yiyemeyiz dedim eşime.Olsun yarın yeriz desede zorla yedirdim adama.Aklımızda kalmasın midemizde dursun dedim :hihi: Son zamanlarda nedense hamura tatlıya iyi sardım.Verdiğim 3 kilo geri gelmiş ama :sinirli: İstesem yemem ama yemek çok hoşuma gidiyor :ask:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Kış , ev hayatı düzen değişikliği hepsi etkiliyor canım olsun onlar kalıcı kilo değiller bence , yemek yemek özellikle de tatlı çok güzel ama işte bi yaştan sonra me tabolizma da yavaşlıyor lokma sayar oluyorsun o zaman zorlanmamak adına şimdiden dikkat etmek lazım ama abartmadan tabi sonuçta mankenlik yapmıyoruz , yarasın hepimize çoluk çocukla ilgilenen insanlarız beynen ve fiziken oldukça yoruluyoruz yemezsek olmaz.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Bu sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.
Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta , biraz beyaz peynir , 1 kırmızı biber , 5 zeytin , 1 kaşar peyniri dilimi ,1 salatalık ve 2 dilim ekmek yedim , 1 bardakta 2 şekerli çay içtim. :mangal:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar