bitki çaylarını içemiyorum ben :uzgun:limonlu yaseminli yeşil çay bile aldım eşime yaradı,kahveli yeşilçay olsaydı belki onu içerdim ama
Oda çıkar yakında ablacığım sabret
bitki çaylarını içemiyorum ben :uzgun:limonlu yaseminli yeşil çay bile aldım eşime yaradı,kahveli yeşilçay olsaydı belki onu içerdim ama
Oda çıkar yakında ablacığım sabret
gizli saklı 9 lu çay aldım ,onuda eşim gördü içmemi yasakladıneymiş zararlı olabilirmiş,zoraki de olsa içmeye çalışıyordum halbuki...sanırım eşim beni tombik seviyor
bu da tombik tesellisi oldu
İyi yapmışsın ablacığım.
Ne var ne yok nasıl gidiyor,tatlılar bittiğine göre yarın tekrar mı başlıyoruz
Ya canım tatlı temizliğinden sonra , misafirliğe geldim hafta sonu evde değilim tabi plan da şaştı eve gidiyim en azından bi egzersiz olayına başlıycam kararlıyım , zaten ikramları az istedim kızdılar neyine diyet diyolar.
.
ya kızlar bu topiğe gelince ben ters etki yaptı
sanki 70 80 kg olmam için neler yapmalıyım diye davranmaya başladım:cilgindans:
hamuru hazırladım sabah gözleme yapacam
tek bir adım atamadım daha
ben en iyisi yavaşça çekileyim topikten
sizede engel olmayım
geçelim bişeyler yapalımOzaman 50 60 kilo topiğinemi geçsek varsa tabi
geçelim bişeyler yapalım
olmuyor ki böyle:gul:
O zaman hemen bir tane topiğimiz olmalı ablacığım
demedim değil lili ye
lili gel doğru mesaj verecek bir topiğimiz olsun dedim :mangal:
ama yapmadık en sonunda böyle oldum işte:mangal::gul:
Yok canım ya verilmiyo
Kilo vermekten çok sağlıklı beslenelim diye başladık bakalım belki gereksiz bikaç kiloyu da böylece veririz arada.
Şişe olayına geçicem ben de sanırım sabah yarısını akşam yarısını içsem mesela içerken boğulurum bence.:coffee:
Ben de evdeki tatlıları bitirdim gözümün önünde dursalardı sağlıklı beslenme adımımı atamayacaktım şu an bitti de önümde bir engel azalmış oldu heheh