70-79 kilo arasındaki bayanlar beraber zayıflayalım mı?

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Umut her zaman vardır bebek :hihi: lili biraz daha açıklama yapsana neyim var benim :gul:
Benimki de 1488 .

İyi canım öyleyse

Evet ruhen de detoks yapıcaz , üyelerimize uzaktan çakra enerjisi de yolluycaz :gul: Sonra da hepimizi bir ambulans evimizden alıp Bakırköy'e götürücek :gul:
:gul::gul:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Canım benim nickin sağında solunda ; bazal me tabolizma rakamından karakter tahlil edilir , sağlık haritası çıkarılır , burç yorumu yapılır diye bişey yazmıyo değil mi :gul:

Bu bazal me tabolizma hiçbişey yapmadan harcadığın enerjiyi gösteriyor ne kadar yüksekse o kadar iyi demek , bu hızı arttırmak için çabalamak iyi olabilir bizler için , bunun için de çeşitli tariflerden ve spordan yararlanmak mümkün , herkesin hızı bir olmaz çünkü işin içine boy , kilo ve yaş giriyor , bir de tabi yaşam şekli.
Bu rakamdan düşük oranda kalori alırsan zayıflarsın gibi bir çıkarım yap.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Canım benim nickin sağında solunda ; bazal me tabolizma rakamından karakter tahlil edilir , sağlık haritası çıkarılır , burç yorumu yapılır diye bişey yazmıyo değil mi :gul:

Bu bazal me tabolizma hiçbişey yapmadan harcadığın enerjiyi gösteriyor ne kadar yüksekse o kadar iyi demek , bu hızı arttırmak için çabalamak iyi olabilir bizler için , bunun için de çeşitli tariflerden ve spordan yararlanmak mümkün , herkesin hızı bir olmaz çünkü işin içine boy , kilo ve yaş giriyor , bir de tabi yaşam şekli.
Bu rakamdan düşük oranda kalori alırsan zayıflarsın gibi bir çıkarım yap.
:gul::gul: ya anladım aslında ama bu vakitler olunca mesaj larım düşüncelerim değişime uğruyor benim nedense
ama iyikide yazmışım bayağı güldürdün beni:gul:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Alemsin kızım ya , alıncan diye de korktum ama güldüysen iyi :gul:

evet sabah olsaydı alınırdım büyük ihtimal:gul:
ya lili bak aklıma geldi,bugün eşimde bende eve ayrı ayrı ekmek almışız ve bill bakalım ne ekmeği
tam buğdaylı ekşi mayalı ekmek
sence bu bizim ilk adımız sayılır mı:gul:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Selam kızlar , ben gayet iyiyim , sağlıklı beslenme durumları süper devam ediyor , gereksiz kalorili yararsız gıdalardan uzağım :eek:

bizde akşamları yürüyüş ve ekmek konusunda yavaştan giriş yaptık
havalar biraz daha ısınsında su içmeyede başlayacam inş:coffee:
ne kadar da rahat gevşek birşekilde yol alıyorum yaa ,hiç acelem yok :huhuu:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.343
sen güzel güzel yemekleri yap paylaş sonrada bu konuya gel, tabi ben de peşinden :D nasıl zayıflıcaz biz pardon:bayil:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Ben diyet yapmıyorum ki motive amaçlı yazıyorum :hihi:
Sizlerde ne var ne yok sular yeşilçaylar içiliyor mu.

ne yani hep yalanmıydı sözlerin:bayil:şaka bir yana yeşil çayı bıraktım yerine başka metobilizma hızlandırıcı bulacam
beyaz çay duyuyorum bu ara hep:coffee:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
ne yani hep yalanmıydı sözlerin:bayil:şaka bir yana yeşil çayı bıraktım yerine başka metobilizma hızlandırıcı bulacam
beyaz çay duyuyorum bu ara hep:coffee:

Evet bende televiyonda duydum,su kışın içmediğim için bende motive olurum diyordum ama topiğe fazla kimse uğramıyor.:aglayan:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
sen güzel güzel yemekleri yap paylaş sonrada bu konuya gel, tabi ben de peşinden :D nasıl zayıflıcaz biz pardon:bayil:

ama biz şişko değilizki maksat yaşımız daha da ilerlemeden kiloları biriktirmemk ferahcım ,anlayacağın yiyerek zayıflama devam edeceğiz:gul:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.343
metobolizma hızlandırıcılar benim midemi de hızlandırıyor hülya ,daha çabuk acıkıyorum sende de oluyor mu ? beşi bir arada filan içtim tam tersi iştahımı açtı ,ters etki yapıyor ben de sanırım:D yeşilçaydan memnun kaldın mı,beyaz çayı ben de duydum ama denemedim :)

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
metobolizma hızlandırıcılar benim midemi de hızlandırıyor hülya ,daha çabuk acıkıyorum sende de oluyor mu ? beşi bir arada filan içtim tam tersi iştahımı açtı ,ters etki yapıyor ben de sanırım:D yeşilçaydan memnun kaldın mı,beyaz çayı ben de duydum ama denemedim :)

beşi birarada hiç içmedim sadece yeşil çay içiyordum uzun zmandır
ama biraz bağırsaklarımda tembellik yapmaya başladı o yüzden buara içmiyorum beyaz çayı aktara daha sormadım , denemedim yani:tskler:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
bizde akşamları yürüyüş ve ekmek konusunda yavaştan giriş yaptık
havalar biraz daha ısınsında su içmeyede başlayacam inş:coffee:
ne kadar da rahat gevşek birşekilde yol alıyorum yaa ,hiç acelem yok :huhuu:

Hadi hayırlısı bakalım , ben de ekmeği oldukça azalttım , eser miktarda tüketiyorum , spora devam bende de.
Hülya biz haftada bilmem kaç kilo verdiren şok diyete gereksinim duymuyoruz ki , sadece sağlıklı bir yaşam hedefliyoruz o da nasıl olur yediğin içtiğine dikkat etmeye başlamakla , o yüzden relax canım , verilicek çok kilomuz yok , zamanımız da bol.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar