70-79 kilo arasındaki bayanlar beraber zayıflayalım mı?

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
Kesinlikle canım gerçi ben senin yaşındayken yapma gereği duymuyordum hiç aksine kilo almaya çabalıyordum yiyip yatarak :hihi: , o yaşlar güzel yaşlar me tabolizma son hızla çalışıyor -ciko

Haklısın ablacığım,bende ileride sorun yaşamak istemediğim için yapıyorum yapacağımda.:eek: Evet me tabolizma hızlı çalışıyor ve daha çabuk sonuç alıyoruz.:hihi: Havalar ısınmaya başladı da su içme gereksinimi duyuyorum çok şükür.-ciko

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Evet Hülya ama ben eskiden beri yapıyorum bunu yeni değil , bünye alışık sen bana bakma geçmişinde spor yoksa yürüyüşle başlamak en güzeli bence de.

aslında haftada en az 2 kere yürüyorum ,spor geçmişim yokgerçekten sadece yazın neredeyse hergün aile içi voleybol maçları yapardık en az 5 setten ibaret,işte o zman kaslarım ağrıyordu
oyunla kalori yakmak bana daha cazip gelmişti eğlenceli oluyor ya
o yüzden yürüyüş konusu özellikle bulunduğum yerde çok sorun 1 metrekare düz zemin bulamıyoruz ya iniş ya yokuş....

burda bayanlara diyorum burada şişko olmak bir kader yol yok yürümeye:uzgun:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
aslında haftada en az 2 kere yürüyorum ,spor geçmişim yokgerçekten sadece yazın neredeyse hergün aile içi voleybol maçları yapardık en az 5 setten ibaret,işte o zman kaslarım ağrıyordu
oyunla kalori yakmak bana daha cazip gelmişti eğlenceli oluyor ya
o yüzden yürüyüş konusu özellikle bulunduğum yerde çok sorun 1 metrekare düz zemin bulamıyoruz ya iniş ya yokuş....

burda bayanlara diyorum burada şişko olmak bir kader yol yok yürümeye:uzgun:

Yokuşlar iyidir aslında , sen de evde kullanabileceğin spor aletleri al canım , pilateste eğlencelidir ve farketmeden kaslarını oldukça yorar :eek:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Yokuşlar iyidir aslında , sen de evde kullanabileceğin spor aletleri al canım , pilateste eğlencelidir ve farketmeden kaslarını oldukça yorar :eek:

yokuş iyimidir :gul:birşey diyecem güleceksin şimdi
şimdi buradaki bayanların iddasına göre yokuşlar kalçaları büyütüyormuş
ben ise hiç sevmiyorum nefes nefese yürümeyi:tskler:ama beklyorum günler azdaha uzasın bizim maçlar başlar
yazın metobilizma daha hızlı çalışıyor şimdiden 4 kg yok sayıyorum bende 1 kilocuk verirsem işlem tamamdır

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
yokuş iyimidir :gul:birşey diyecem güleceksin şimdi
şimdi buradaki bayanların iddasına göre yokuşlar kalçaları büyütüyormuş
ben ise hiç sevmiyorum nefes nefese yürümeyi:tskler:ama beklyorum günler azdaha uzasın bizim maçlar başlar
yazın metobilizma daha hızlı çalışıyor şimdiden 4 kg yok sayıyorum bende 1 kilocuk verirsem işlem tamamdır

Vay sen ya bak şu yokuşların yaptığına su böreğinin , sütlü nuriyenin suçu yokuşa kalmış iyi mi :hihi:
Evde yapmak istersen ben sana öneririm bikaç şey öyleyse , sen şimdilik oturtma işini bi hallet bakalım , bi de sana sarı kantaron çayını öneriyorum bi araştır -ciko
Ben kaçıyorum spora öpüldünüz.

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
hg filamingo:ask:
sende sanırım bölgesel çalışmak zorundasın,spora şimdiden balayabilirsin:pardon

evet haklısın bir yerlerden başlamam gerek,günde üç litre su içiyorum o bile fayda etmiyor,65 kiloyum

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
35 yaşından sonra kilolar zor veriliyor ,kendimden biliyorum:D bu sabah yasemin bradley tv de beyaz çay öneriyordu ama sanırım pahalıymış ,var mı bilginiz? metebolizmayı hızlandırıyormuş..

Canım ben bundan aldım geçen hafta , tavsiye ederim :eek:

64_low.png

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Kendime Not :
02-26-2013 tarihinde egzersiz yapmaya başlamışım , bir gün arayla aksatmadan yaptım sayılır , 26 martta tartılmayı düşünüyorum bakalım , en son tartıldığımda 70-71 arasında değişkenlik gösteriyordu kilom .

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Kendime Not :
02-26-2013 tarihinde egzersiz yapmaya başlamışım , bir gün arayla aksatmadan yaptım sayılır , 26 martta tartılmayı düşünüyorum bakalım , en son tartıldığımda 70-71 arasında değişkenlik gösteriyordu kilom .

Hadi bakalım hayırlısı canım.

Buarada o çaydan bende içiyorum -ciko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar