70-79 kilo arasındaki bayanlar beraber zayıflayalım mı?

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Ben de sabahları içiyorum bir fincan , tadı yeşil çaydan hallice :hihi: ben şekersiz içiyorum biraz onun da etkisi var tabi , etkisi nasıl oluyormuş canım bilemiyorum ki?

Şekersiz daha sağlıklı canım :eek: Evde kalalı bende şekeri sıfıra indirdim.Pasta vs hariç tabi :hihi: Sadece çaylarda bitirdim şeker olayını :tskler:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
keşke bende şekeri bitirebilsem:uzgun:ve de tuzu ikisini de bırakamıyorum ben ya:aglayan:

Bende çok tuzlu yerdim canım.Annem öyle böyle değil çok tuzlu yer.Neyseki eşim tuzlu sevmiyor.Onun sayesinde tuzuda oldukça azalttım ben bile şaşırıyorum kendime.Oğlum ve eşim sayesinde sağlıklı beslenmeye başladım.

Bugün bir uzmanı dinledim.Tuzun zararlarını saya saya bitiremedi.

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
benim zaten tatlılarla pek aram yok, ama şekersiz çayda içemiyorum nedense:uzgun:
ailemde bi çayı şekerli içen benim.Biliyorum o şekeride bırakmam lazım,Allahtan çikolata sevmiyorum

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Kızlar kademeli bırakın şekeri öyleyse , önce esmer küp şeker alıp 1 adet azaltarak deneyin sonra devamı gelir mutlaka zaten , tuz konusu aynı şeker kadar ciddi dikkat etmek lazım , deniz tuzu kullanmak lazım azar azar ama işte damak tadımız alışkanlıklarımız tuzsuz olamıyor.

Ayben

Daimi Üye
Tepki
773
Ben 5 ayda sadece yürüyüş yaparak 9 kilo verdim şu anda 58 kiloyum
evde börek falan yaptığımda yememeye dikkat ediyorum .ama gezmeye gittiğim zaman :) yapılan ikramları kaçırmıyorum :)
ha bu arada hergün 1 saat yürüyorum ...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar