70-79 kilo arasındaki bayanlar beraber zayıflayalım mı?

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Hadi hayırlısı bakalım , ben de ekmeği oldukça azalttım , eser miktarda tüketiyorum , spora devam bende de.
Hülya biz haftada bilmem kaç kilo verdiren şok diyete gereksinim duymuyoruz ki , sadece sağlıklı bir yaşam hedefliyoruz o da nasıl olur yediğin içtiğine dikkat etmeye başlamakla , o yüzden relax canım , verilicek çok kilomuz yok , zamanımız da bol.

evet evet gerçektende şükür ki öyle acele vememmiz gereken kilomuz yok
gerçekten sağlılklı beslenmeyi öğrenmemk en büyük kazancımız olacak
ben bir kaçyıldır şeker kullanmıyordum ama sadece çaylarda
şuan evde ki hiç kimse şeker kullanmıyor
az bir miktar gibi görünsede önemli bir miktar aslında
ama uzmanlara bakılırsa şeker en büyük düşman
hamur işlerinde ki şekeri nasıl yada hamur işleriyle birlikte nasıl terkedeceğiz bilemiyorum şimdilik:tskler:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Tabi ki tamamen terk etmek ütopik bizler için , yicez ama azar azar , kaçırırsak da sporumuzu yapıcaz eriticez. :eek:

işte o ütopik noktaya gelemiyoruz ,yıllardır eve asitli içecek girmez işlenmiş ürünler ,hazır çorbalar etsuları kullanmıyorum ,margarin çok nadir kullanırım
kızartma doğru düzgün yapmam
ben tuz ve ekmek konusunu halldersem arada bir olmak kaydıyla tatlı hamurişide yemek taraftarıyım:mangal:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
işte o ütopik noktaya gelemiyoruz ,yıllardır eve asitli içecek girmez işlenmiş ürünler ,hazır çorbalar etsuları kullanmıyorum ,margarin çok nadir kullanırım
kızartma doğru düzgün yapmam
ben tuz ve ekmek konusunu halldersem arada bir olmak kaydıyla tatlı hamurişide yemek taraftarıyım:mangal:

Yaşam şekli bizimkine benziyor , kola içmeyi özleyip arada içen tek kişi benim mesela bizde de , o da kırk yılda bir olur. Hazır gıda zaten çocuktan sonra kabusum oldu , margarini tereyağını kekte börekte çörekte anca işte o da hep olmuyo. Aslında ben birçok kişiye göre sağlıklı beslendiğimizi düşünüyorum biraz polyannacılık gibi olcak ama olsun :hihi:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
güzel sevindim
kadınlar gününde ne yapacan
niye mutlusun:hediye:

Niye mutlu olmıyım mı Hülya hı :hihi:
Havalar güzel içim açıldı kaç gündür , eşim erken geldi kızı ona teslim ettim geldim buraya , sağlığımız yerinde (öksürük azaldı) , günlük sporumu yaptım misler gibi daha ne olsun yeter.
Kadınlar gününde yapılır bişeyler ya , indirim olur alışveriş yapılır mesela

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Niye mutlu olmıyım mı Hülya hı :hihi:
Havalar güzel içim açıldı kaç gündür , eşim erken geldi kızı ona teslim ettim geldim buraya , sağlığımız yerinde (öksürük azaldı) , günlük sporumu yaptım misler gibi daha ne olsun yeter.
Kadınlar gününde yapılır bişeyler ya , indirim olur alışveriş yapılır mesela

biraz anlayış lili saat 8 geçmiş yine:hihh::hihh:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Farkedilebilir birşeyler var mı peki ablacığım?:findikim:

Canım normalde de ince yapılı ve sportifim zaten ben o yüzden hani çok farklı bir değişim olması zaten imkansız buna zaman faktörü de etki ediyor tabi , ama sporu bırakmıştım kışın o yüzden hamlamak derler ya o olmuş , karın kaslarım bacak kaslarım ve kol kaslarım ağrıyor şu aralar , iyi gidiyor ama daha enerjik hissediyorum o yönden gelişme var en çok.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Canım normalde de ince yapılı ve sportifim zaten ben o yüzden hani çok farklı bir değişim olması zaten imkansız buna zaman faktörü de etki ediyor tabi , ama sporu bırakmıştım kışın o yüzden hamlamak derler ya o olmuş , karın kaslarım bacak kaslarım ve kol kaslarım ağrıyor şu aralar , iyi gidiyor ama daha enerjik hissediyorum o yönden gelişme var en çok.

hımmhımmm lili öyle beğendim botonlarına bastığıma bakma hiç beğenmiyorum aslında bu yaptıklarını:sinirli:
demek ki sen kaslarını ağrıtacak kadar spor yapıyorsun ve ben daha yürüyüşü bile düzene koyamadım :uzgun:
yetmez gibi akşamda pide yemeliyim:huhuu:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212

Çok sevindim ablacığım,kilo bana uymadığı için midir nedir fazla geliyor bana topiği takip edemiyorum o yüzden. Bende havalar az daha düzelsin çıkmayı düşünüyorum,insan kendini çok iyi hissediyor kesinlikle.Zaten spor sadece kilolar için değil , sağlıklı yaşam için kesinlikle şart.:eek:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
hımmhımmm lili öyle beğendim botonlarına bastığıma bakma hiç beğenmiyorum aslında bu yaptıklarını:sinirli:
demek ki sen kaslarını ağrıtacak kadar spor yapıyorsun ve ben daha yürüyüşü bile düzene koyamadım :uzgun:
yetmez gibi akşamda pide yemeliyim:huhuu:

Evet Hülya ama ben eskiden beri yapıyorum bunu yeni değil , bünye alışık sen bana bakma geçmişinde spor yoksa yürüyüşle başlamak en güzeli bence de.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Çok sevindim ablacığım,kilo bana uymadığı için midir nedir fazla geliyor bana topiği takip edemiyorum o yüzden. Bende havalar az daha düzelsin çıkmayı düşünüyorum,insan kendini çok iyi hissediyor kesinlikle.Zaten spor sadece kilolar için değil , sağlıklı yaşam için kesinlikle şart.:eek:

Kesinlikle canım gerçi ben senin yaşındayken yapma gereği duymuyordum hiç aksine kilo almaya çabalıyordum yiyip yatarak :hihi: , o yaşlar güzel yaşlar me tabolizma son hızla çalışıyor -ciko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar