70-79 kilo arasındaki bayanlar beraber zayıflayalım mı?

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Selamlar kızlar sporumu yaptım geldim.
Bugün yaptığım egzersizler , videosunu da yüklediğim merkezi kasları çalıştıran 3 pilates toplu hareket : kolaymış diyerek başladım ve bittiğinde pertttim 50 taneyi zor tamamladım ama kaslar müthiş yanıyor etkili hareketler :eek:
Ondan önce ısınma amaçlı stepper ile 30 dakika en zor kademede yürüyüş yaptım yaklaşık 300 ckal. yakımına denkmiş , sonra dambıllarla 5 dakikalık kol egzersizi ve pilates :fisfis: , çok iyiyim daha yapsam yaparım ama bu günlük yeter şimdi bi yeşil çay içip güzelce hazırlanma vakti :findikim:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Ne güzel videolar paylaşmışsın canım.

Ohh ohhh sporlarda yapılmış :eek:

Bende 60 kilodan 63 kiloya çıktım son zamanlarda.Hamur,tatlı bu tarz şeyleri azaltmam gerekiyor.Sağolsunlar buara fazla misafir ağırlar oldum.Yaptıkça yiyiyorum yaaa :sinirli:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
Selamlar kızlar sporumu yaptım geldim.
Bugün yaptığım egzersizler , videosunu da yüklediğim merkezi kasları çalıştıran 3 pilates toplu hareket : kolaymış diyerek başladım ve bittiğinde pertttim 50 taneyi zor tamamladım ama kaslar müthiş yanıyor etkili hareketler :eek:
Ondan önce ısınma amaçlı stepper ile 30 dakika en zor kademede yürüyüş yaptım yaklaşık 300 ckal. yakımına denkmiş , sonra dambıllarla 5 dakikalık kol egzersizi ve pilates :fisfis: , çok iyiyim daha yapsam yaparım ama bu günlük yeter şimdi bi yeşil çay içip güzelce hazırlanma vakti :findikim:

:bayil::bayil::bayil:intihar etmek istiyorum:uzgun:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Ne güzel videolar paylaşmışsın canım.

Ohh ohhh sporlarda yapılmış :eek:

Bende 60 kilodan 63 kiloya çıktım son zamanlarda.Hamur,tatlı bu tarz şeyleri azaltmam gerekiyor.Sağolsunlar buara fazla misafir ağırlar oldum.Yaptıkça yiyiyorum yaaa :sinirli:

İpin ucu kaçınca iyi olmuyor , ben de kışın rehavetine kapılıp aldım 5 kiloyu , rahatsız oluyo insan alışık olmadığı kiloda olunca , okuyan da 100 kilo sanıcak beni ama :hihi:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
İpin ucu kaçınca iyi olmuyor , ben de kışın rehavetine kapılıp aldım 5 kiloyu , rahatsız oluyo insan alışık olmadığı kiloda olunca , okuyan da 100 kilo sanıcak beni ama :hihi:

ben videoları göremedim tatmamen benden kaynaklı olaraktan :bayil:
lili sen dünkü 3 dilim keki çoktan yakmışsın ya:esse:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Hahaha kek var olduğu gibi nerdeyse çünkü yemedim hiç o son yediklerimden sonra , kızımla eşim yediler azcık o kadar .
Benim canım tuzlu çekiyo Hülya , mercimek köftesi mesela :dusun:
Geyiğimizi de yapıcaz tabi ya , öle hep spor yap su iç tatlı yeme olur mu , zaten diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz burada -ciko

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Hahaha kek var olduğu gibi nerdeyse çünkü yemedim hiç o son yediklerimden sonra , kızımla eşim yediler azcık o kadar .
Benim canım tuzlu çekiyo Hülya , mercimek köftesi mesela :dusun:
Geyiğimizi de yapıcaz tabi ya , öle hep spor yap su iç tatlı yeme olur mu , zaten diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz burada -ciko

kekin bu saatlere kadar kalması bende derin şüphelere yol açtı
sonracığıma diyorum ki biz böyle sağlıklı beslenme adı altın da kilo almayalım sonra
ideal kilomuza ulaşırmışız

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
haha lili bak siteye yumurtalı köfte çiğ köfte diye bir tarif eklemiştim
ben bu tarifi öğreneli mercimek köftesi hiç yapmıyorum artık
tabi tercih senin

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Yemedim de o yüzden başka nedeni yok vesveseli hanım :hihi: , yoksa kalmazdı , hatta söylemesi ayıp evde sütlü nuriye ve cevizli baklava bile var :gul:
Ya ben senin yaptığın gibi yapamam ki , sen bana kargoylan yolla bi 10 kiloluk ne dersin :gul:
Bakıyım bi tarifine kimbilir nasıl döktürmüşsündür yine .

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Yemedim de o yüzden başka nedeni yok vesveli hanım :hihi: , yoksa kalmazdı , hatta söylemesi ayıp evde sütlü nuriye ve cevizli baklava bile var :gul:
Ya ben senin yaptığın gibi yapamam ki , sen bana kargoylan yolla bi 10 kiloluk ne dersin :gul:
Bakıyım bi tarifine kimbilir nasıl döktürmüşsündür yine .

çok rahatladım demk benim hüsnü kuruntum işte bi dr. gitmeliyim sırf bu yüzden:gul:
bence yaparsın dene yani dur sana anlatayım gerçekten çok kolay:dedikodu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar