70-79 kilo arasındaki bayanlar beraber zayıflayalım mı?

_Naz_

Üye
Tepki
66
Bende zayıflamak istiyorum 55 dim 60 oldum ve hiçbirşeyin içine giremiorum elma sirkesini denedim kilo verdiriyo fakat bende mide ağrısı yaptı bırakmak zorunda kaldım şimdi altın çileği deniyorum ( mevyesini ) su içmekten artık çıkarıcam günde 1500ml su içiorum etkisi varmı bilmiorum ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan şeker ztn kullanmıodum senelerdir bi tuz kaldı sanırım ondan da vazgeçemiyorum :( ben nası zayıflicam yaaa nefes alsam yarıo resmen :acep:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Benim boyum 1,75 kilom 71Kg
Aslinda boyuma göre fazla degil, ama evlenmeden önce kilom hep 65 ila 67 arasindaydi. Bende kilo vermek istiyorum, kosuyorum, yemeklere dikkat ediyorum..

zelihaeslem

Yeni Üye
Tepki
2
Bende aranıza yeni katıldım ben de üç aydır diyetteyim 81 kilodan72 kiloya düştüm ama bu ara takıldım biraz kaçırdım ama yılmadan devam

FlouB

Yeni Üye
Tepki
1
Ya en kötü şey umudunu kaybetmek, hani bi daha asla zayıflayamayacağım diye. Ben 17 yaşından sonra hep fazla kilolarla uğraşmaya başladım aslında önceden pek takmazdım ama bi universiteye başladım mı her şey değişmeye başladı. Etrafımdaki zayıf olan her kes çok güzel gözüküyordu bana. O sıralar 81 kiloydum. Ve sonra bu yaz bir karar verdim. Zayifladim tam 67 kilo oldum ve benim için gayet güzel bir zayıflama olmuştu ama maalesef yazdan sonra tüm bir sene boyunca yine almaya başladım ve şu anda 75 kiloyum :bitter:. Mutsuzum . Aslında vermem gereken sadece 10kilocukcuk ama yapamayacağımı düşünüyorum.. Ya da belki değişim korkusu, ben değiştikçe etrafımdaki şeylerde değişiyor ve sonra şişmanladıkça onları kaybediyorum.. Yani aslında bir daha kazanıp tekrar kaybetmekten korkuyorum. Ama diğer yandan da zayıflamayı gerçekten istiyorum. Bu yaz boyunca umarım verdiğim kiloları yazarım size..)

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
bu topiğe sadık kalırmıyım emin değilim yani biraz kendime bu konuda güvenmiyorum

çok fazlam yok ama 4 5 kg versem daha iyi olacak vermek kolay aslında koruması zor

Aslında ben de öyle aman aman kiloma takmış değilim Hülya ama hazır sigarayı da bırakmışken diyorum şöyle beslenme alışkanlığımı da biraz daha düzenlesem fena olmaz , abur cubur şeker tuz minimuma iner , detoks olur bir nevi . Birlik olunursa daha iyi motive oluruz. Amaç kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenme olsun mesela.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
70'im canım şu an , sigarayı bıraktım , kış geldi 5 kilo almışım da azıcık :leo:
Mazeretim çok yani :hihi:

haha mazeretlerini saymıyorum ,bir kere sagarayı bırakalı sanki aylar oldu:mangal:
bu toiğe yaızncada 70 üzeriymişiz gibi oldu :mangal:
bende yazın 63 şimdi 67 yim:mangal:
yaş faktorünüde unutmayalım:mangal:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
haha mazeretlerini saymıyorum ,bir kere sagarayı bırakalı sanki aylar oldu:mangal:
bu toiğe yaızncada 70 üzeriymişiz gibi oldu :mangal:
bende yazın 63 şimdi 67 yim:mangal:
yaş faktorünüde unutmayalım:mangal:

Evet aman olsun bu topiği sevdim ben samimi geldi bana :hihi:
Yaş faktörü , çocuk faktörü , boy faktörü , genetik yatkınlık herşey olabilir daş da düşebilir
Ben şekeri kullanmak istemiyorum artık ondan başlıcam galiba şekersiz içicem çayı kahveyi , güzel başlangıç olur .
Sen hayatından neyi azaltmak yada çıkarmakla başlamak istiyosun Hülya de bakim , anlat ablana :hihi:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Evet aman olsun bu topiği sevdim ben samimi geldi bana :hihi:
Yaş faktörü , çocuk faktörü , boy faktörü , genetik yatkınlık herşey olabilir daş da düşebilir
Ben şekeri kullanmak istemiyorum artık ondan başlıcam galiba şekersiz içicem çayı kahveyi , güzel başlangıç olur .
Sen hayatından neyi azaltmak yada çıkarmakla başlamak istiyosun Hülya de bakim , anlat ablana :hihi:

ayy lili daha karar veremden karar vermiş olduk bu işe
tamam o zman kendimi senin kollarındaki bu toiğe bırakıyorum
şimdii,ben zati şekersiz içerim çayı falan
bende hareket azlığı var yani günlük yürüyüş egzersiz
yemekler konusunda napalım sen söle bakayım

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
Yaz canım motivesiz bırakma bizleri -ciko

Öncelikle efenimmmmm günde 12 bardak su içmekle başlıyoruz işe. Suyun çok önemi var toksin atmak için,bende bazen su içmeyi unuttuğumdan dolayı hem sizleri hem de kendi adıma çok iyi olacak. Çayı ve kahveyi şekersiz içiyorum zaten zayıflamak adına değil çayın ve kahvenin tadını o zaman anlıyorum.:cokkomik:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
ayy lili daha karar veremden karar vermiş olduk bu işe
tamam o zman kendimi senin kollarındaki bu toiğe bırakıyorum
şimdii,ben zati şekersiz içerim çayı falan
bende hareket azlığı var yani günlük yürüyüş egzersiz
yemekler konusunda napalım sen söle bakayım

Ay o bende de var zaten kış girdi gireli bir dk. spor yapmışlığım yok , dert oldu o da , yapalım haftada 3 gün yarım saat bişeyler var mısın?

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Öncelikle efenimmmmm günde 12 bardak su içmekle başlıyoruz işe. Suyun çok önemi var toksin atmak için,bende bazen su içmeyi unuttuğumdan dolayı hem sizleri hem de kendi adıma çok iyi olacak. Çayı ve kahveyi şekersiz içiyorum zaten zayıflamak adına değil çayın ve kahvenin tadını o zaman anlıyorum.:cokkomik:

O su içmek bana eziyet zaten , artık sen iştimaya gelir gibi sular içildi mi diye sorarsın , teşvik olur belki :hihi:
Ben 1 şekerli içiyorum 4 aydır esmer şeker ama olsun şeker şekerdir sonuçta. Onu da içmesem olur yani.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar