70-79 kilo arasındaki bayanlar beraber zayıflayalım mı?

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Ay o bende de var zaten kış girdi gireli bir dk. spor yapmışlığım yok , dert oldu o da , yapalım haftada 3 gün yarım saat bişeyler var mısın?

varım ,yeme içme napalım
ya aslında yemek konusunda fazla sıkılmak istemiyorum evdekilerin işide zorlaşıyor o zman:coffee:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
O su içmek bana eziyet zaten , artık sen iştimaya gelir gibi sular içildi mi diye sorarsın , teşvik olur belki :hihi:
Ben 1 şekerli içiyorum 4 aydır esmer şeker ama olsun şeker şekerdir sonuçta. Onu da içmesem olur yani.

Ablacığım bence güzel temiz bir kağıda haftalık bir program yap, pazartesi diyelimki 12 kutu yap. Her su içtiğinde işaret koy. Suyunu içmediğin zaman günün sonunda kendini cezalandır egzersizlerle. Ben motive edeceğime inanıyorum.:ask: :kptmya:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
varım ,yeme içme napalım
ya aslında yemek konusunda fazla sıkılmak istemiyorum evdekilerin işide zorlaşıyor o zman:coffee:

O konuda ben de kendimi sıkmak taraftarı değilim çünkü görünürde öyle aman aman kilon var demezler bana hatta kilo vercem desem kızarlar sen iyisin daha nerene vericen diye ama her insanın kendini iyi hissettiği bir kilo vardır benim ki de 62-65 arası , ideal kilom da o aralıkta zaten.

Ne yedik ne içtik yazalım gün sonunda kalorilerini hesaplarız , me tabolizma hızımıza göre doğru mu yanlış mı yapıyoruz tartışırız , sağlıklı besinler konusunda bilgi alışverişi yaparız.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Ablacığım bence güzel temiz bir kağıda haftalık bir program yap, pazartesi diyelimki 12 kutu yap. Her su içtiğinde işaret koy. Suyunu içmediğin zaman günün sonunda kendini cezalandır egzersizlerle. Ben motive edeceğime inanıyorum.:ask: :kptmya:

leo nerden çıktın sen
işkence çektirmek için bu söyledikelrin senin:huhuu:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
O konuda ben de kendimi sıkmak taraftarı değilim çünkü görünürde öyle aman aman kilon var demezler bana hatta kilo vercem desem kızarlar sen iyisin daha nerene vericen diye ama her insanın kendini iyi hissettiği bir kilo vardır benim ki de 62-65 arası , ideal kilom da o aralıkta zaten.

Ne yedik ne içtik yazalım gün sonunda kalorilerini hesaplarız , ****bolizma hızımıza göre doğru mu yanlış mı yapıyoruz tartışırız , sağlıklı besinler konusunda bilgi alışverişi yaparız.

şu ilk paragrafta zati beni anlatmışsın
2. paragrafı uygulayalım:huhuu:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557

Evet süper bir fikir bu tatlım yapalım bunu kızlar hepimiz :eek:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Evet canım hem güzel değil hem de sağlıksız bir durum.
Ekmek tüketiceksek de yararlı olan ekmekleri tüketelim , belki beraber bilgi alışverişi yaparız hangisinin içinde ne var , katkı maddesi ne kadar , tahılı organik mi vs. diye.

bizim burada ekşi mayayla yapılan ev ekmekleri var lili biraz ekşimtrak die çok tercih etmiyordum ama edyim madem öle
ben akşamları 6 dan önce yemeğimi yemiş olurum
meyve bile neredeyse yemem akşam
yeşil çay içiyorum ama bunlar artık alışkanlık oldu çok takip ederek yaptığım şeyler değil

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
ben yaz gelmeden su içmeye yanaşmam
sorazıma ekmek konusunu haletmek lazım
en azından tam buğday yiyelim

Mesela burda belediyelerin ürettiği altın ekmek var içerik olarak son derece sağlıklı bir de zincir marketlerde de satılan akdeniz ekmeği var onun da yararlı olduğunu okumuştum , fikir olsun size de , tam tahıllıları da organik olanlardan seçsek hiç fena olmaz bence de :eek:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Aynı ben :hihi:
Eşim sağolsun o yardımcı oluyor bu konuda bana . Normalde meyveyi anneler soyar getirir bizde baba hazırlıyo ..

bu yazdığındada beni anlattın lili
ben daha anlatmayım
sırf çocuklar bari yesin die eşim soyar getirir ekşi olursa meyve yandı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar