Bende araniza katilsam ne iyi olacak, ama kendime guvenemiyorum:aglayan::aglayan:
Bende araniza katilsam ne iyi olacak, ama kendime guvenemiyorum:aglayan::aglayan:
lili ne güzel yazmışsın da acıktım şimdi ben
ama yatayım değilmi
bak söle açmı yatacaz tokmu
Durumlar nasıl gidiyor kararlı mıyız?
Sular içiliyormu?
Sağlıklı besleniliyor mu?
Henüz kararlı bir duruş sergileyemiyorum ben
Ama su konusunda şimdilik iki bardağı içtim birazdan da bi türk kahvesi içicem suya devam edicem canım , sen de içiyorsun değil mi?
5 bardak içtim bende ablacığım,12 bardağı yazın tüketiyordum da kışın zor oluyor ya :aglayan:
Zor oluyor bir de benim gibim normalde su içmeyen biriysen eziyet gibi geliyor başlarda.
Kızlar sabahları ılık bir bardak suya limon damlatmak çok yararlıymış bilginize , ılık su midede 8 saate yakın kalıyormuş bu da tokluk sağlıyormuş üstelik limondaki c vitamini bağışıklığa da faydalıymış , tansiyon probleminiz yoksa deneyin
Gündüz çok az ekmek yedim akşam yemeğinde sadaece yemek salata ekmek yemedim olacak bu iş kızlarr devam
Olur tatlım:findikim:Bir yeşil çaya ne dersin?
[sıze="3"]bu gün sağlıklı olmak adına zayıflamak adına daha hiç bir adım atmış değilim
misafir olunca onları menmun etmeye çalışmaktan herşeyi boşveriyorum
sevgili günlük diyesim geldi:gul::gul:evet sevgili günlük sbah kalktım rutin işler ek işler derken ne yediğimi bile hatırlamıyorum
şuan açlık hissi içinde olduğumu itiraf edeyim:iyyyy:[/sıze]
Ohh ohhh kilolar veriliyormu -ciko
Valla canım hiçbişey hatta ılık su içindeki limon bile beni tok hissettirmeye yetmiyor.BU ara öyle açıldım öyle açıldım ki anlatamam.Acaip yiyiyorum ya :uzgun:l
Su konusuna gelince bardakla olunca içilmiyor.En güzeli şişeye doldurmak
Ben de evdeki tatlıları bitirdim gözümün önünde dursalardı sağlıklı beslenme adımımı atamayacaktım şu an bitti de önümde bir engel azalmış oldu heheh