son adet tarihinizi yazdıgınızda cıkan tahmini dogum tarihinden 5 gün once yada sonra olur genelde dogumların cogu diyo,bi sitede..
Selam hatunlar naaparsınız? Eve gelir gelmez burayı açıyom, çok pis alışkanlık yaptı
Fotoğrafçıyla görüştük. Yarın öğlene eve çekime gelicek. Doğum öncesi ev çekimi, doğum günü hastane çekimi, bebek doğum anı çekimi, doğumdan sonrası hastane çekimi, doğumdan 2 hafta sonra tekrar ev çekimi. Koskocaman bir albüm, 300 baskılı foto, cd, müzikli dvd falan fıstık 800 TL dedi. 1000 küsürden buna indi... Çok geldi bana fiyatı ama kocamın ağzından tamam lafı bi kere çıkınca geri dönüş yapamadım bende... Gerçi zaten eşimin iş arkadaşları 1000-1100 civarına falan anlaşmışlar. O da kadın 800 deyince o yüzden atlamış hemen... Ona biraz moralim bozuldu doğrusu...
Diğer alışverişlerimi de yaptım çok şükür. Bizde durum budur...
Selam kızlar.
Beni merak eden dualarını eksik etmeyen herkese tesekkurlerimi iletiyorum oncelikle.
Allah hepinizden razı olsun. İnanıyorum ki sizin dualarınız sayesinde ben o dogumu kolaylıkla atlattım..
Dogum hikayemi paylasamyacagım suan malum kaynanamlarla oturuyorum ve 5 dk lık bosuk bularak girdim internete suan.
Cok sukur ben de bebegim de iyiyiz suan. Evdeyiz dun 11 de cıktık hastaneden. 3270 gr 50 cm dogdu oglum. İlk gun iyiydik ama suan biraz mızırdanıyor. Annesine naz yapıyor herhaldeGece hic uyutmadı desem yeridir valla.
Cok sukur geldigi gibi memeyi tuttu emiyor. Sutum de gelmeye basladı Allahtan. Biraz agrılarım var ama buna da sukrediyorum beterin beteri vardır diyerekten.
Normal dogum zor mu yapabilir miyiz diyenler icin eger o dogum sancısını cekebiliyorsanız o agrıya dayanabilirseniz dogumda hicbirsey yok. Zaten dikisler 2 gune kadar azalıyor agrıları..
Simdilik bu kadar benden. Musait oldugum zaman tekrar girer yazarım sizlere. Oglum basladı gene huysuzlasmaya. Hepinizi öpüyorum resmini de en yakın zamanda koyucam sizlere.. Gene haberlesiriz mutlaka..
Kızlar HERKESE MERHABA
gecmişi hic okumadan bunları yazıyorum, kusura bakmayın sekerler..
Haber veremedim ne zamandır, biz hastaneden dün taburcu olduk, bugün anca kendimi ve işleri toparlayıp girebildim...
Sezeryan iyi gecti, epidural yerine sipinal sezeryan yaptılar. oglum hamd olsun saglıklı, ilk kontrolumuz persembe günü, şimdilik normal hersey..
ilk basta sütüm az geliyordu sezeryan oldugum icin, arada mama takviyesi yaptık. şimdi daha artıyor gün geçtikce...
agrılarım, sızılarım var tabii ama normal sonucta... normal dogum en güzeli bence ama sezeryan olunacaksa da olunur...
şimdilik haberlerimiz böyle, gercekten ilk başlarda internete vakit ayırmak daha zor olabiliyormuş.. alıştıkca hersey daha yoluna oturur tabii..
Allah'ım bu duyguyu isteyen hiçbir kulundan eksik etmesin inşallah, ya Rabbi tarifi yok ki anlatmaya çalışayım.. yatıp kalkıp şükrediyorum sadece...
hepimiz öyle şanslı kullarız ki nasiplerimizde varmış yaşamak... sizleri çok seviyorum minnoşlar... kendinize cennet kokulu yavruşlarınıza iyi bakın....
kaynanam uyuz etti gitti
bu lohusalık da canımı çok sıkıyo valla
bi 40ım çıksa da dışarı çıksak
yarın dr kontrolümüz var inş. kg almıştır oğlum
yoksa mamaya başlıcaz
Kızlar HERKESE MERHABA
Haber veremedim ne zamandır, biz hastaneden dün taburcu olduk, bugün anca kendimi ve işleri toparlayıp girebildim...
Sezeryan iyi gecti, epidural yerine sipinal sezeryan yaptılar. oglum hamd olsun saglıklı, ilk kontrolumuz persembe günü, şimdilik normal hersey..
ilk basta sütüm az geliyordu sezeryan oldugum icin, arada mama takviyesi yaptık. şimdi daha artıyor gün geçtikce...
agrılarım, sızılarım var tabii ama normal sonucta... normal dogum en güzeli bence ama sezeryan olunacaksa da olunur...
şimdilik haberlerimiz böyle, gercekten ilk başlarda internete vakit ayırmak daha zor olabiliyormuş.. alıştıkca hersey daha yoluna oturur tabii..
Allah'ım bu duyguyu isteyen hiçbir kulundan eksik etmesin inşallah, ya Rabbi tarifi yok ki anlatmaya çalışayım.. yatıp kalkıp şükrediyorum sadece...
hepimiz öyle şanslı kullarız ki nasiplerimizde varmış yaşamak... sizleri çok seviyorum minnoşlar... kendinize cennet kokulu yavruşlarınıza iyi bakın....
kaynanam uyuz etti gitti
yoksa mamaya başlıcaz
ayyy cok sıkıcıı deli gibi kendi kendime yazıyorumm. gel kızımm artık sende yaaaa valla deli ediyosun beni heee
selam kızlar.. klasik bir pazar gününden![]()
ben bugün de hiçbir dogum belirtisi göstermedim.. ama ögrendim k görümceme acılma yokken dr suni sancı vermiş. nezos bana niye kaldırmazsın dedi acaba. kafam karıstı iice. sui sancı alıp sansımı denemeli miyim ki:acep:
Selam kızlar.
Beni merak eden dualarını eksik etmeyen herkese tesekkurlerimi iletiyorum oncelikle.
Allah hepinizden razı olsun. İnanıyorum ki sizin dualarınız sayesinde ben o dogumu kolaylıkla atlattım..
Dogum hikayemi paylasamyacagım suan malum kaynanamlarla oturuyorum ve 5 dk lık bosuk bularak girdim internete suan.
Cok sukur ben de bebegim de iyiyiz suan. Evdeyiz dun 11 de cıktık hastaneden. 3270 gr 50 cm dogdu oglum. İlk gun iyiydik ama suan biraz mızırdanıyor. Annesine naz yapıyor herhaldeGece hic uyutmadı desem yeridir valla.
Cok sukur geldigi gibi memeyi tuttu emiyor. Sutum de gelmeye basladı Allahtan. Biraz agrılarım var ama buna da sukrediyorum beterin beteri vardır diyerekten.
Normal dogum zor mu yapabilir miyiz diyenler icin eger o dogum sancısını cekebiliyorsanız o agrıya dayanabilirseniz dogumda hicbirsey yok. Zaten dikisler 2 gune kadar azalıyor agrıları..
Simdilik bu kadar benden. Musait oldugum zaman tekrar girer yazarım sizlere. Oglum basladı gene huysuzlasmaya. Hepinizi öpüyorum resmini de en yakın zamanda koyucam sizlere.. Gene haberlesiriz mutlaka..
Merhaba kizlar.. kizimin hastaligindan ve yavas yavas ev isi yapma durumumdan dolayi pek giremiyorum. dun aksam cok batma ve basinc hissi vardi kasiklarimda gece 3de aciyla uyandim kizimda da uykumdan kalkmistim sanciyla biran korktum noluyoruz diye ama allahtan duzenli bise yoktu kazi calismasi yapiyodu zillos assalarda galiba :2: bugunde yine yalanci agrilar batma hissi basinc felan oluyor ara ara ama coksukur icimde hala.. dogurmam ins 2hafta daha..kizimda daha iyi gibi yine pek bise yemiyor ama ateslenmiyor allahtan pek
gözün aydın balım benim şükür rahatladın kurtuldun bebeğin yanında allah analı babalı büyütsün inşallah bizede tez zamanda nasip etsin o gün doğurucan dedim öylede oldu gerçekten sancı çektiğin apacık belliydi akışına bıraktın ve biraz zahmetlide olsa doğurdun şükür darısı bizee normal doğurmak isteyenlere inşallahSelam kızlar.
katılıyorum teyzecim boş bırakmayın tez gidin yanına birazda canı sıkılıyo sanırım size ihtiyacı olduğunu düşünüyorum anne yeri başka imkanınız varsa daha önce yanında olun derim -ayseİş ciddiye bindikçe 5 dakka boş bırakmaya gelmiyo bu kız yaaaa.tşk ederim kızlar size de benim yoklugumu aratmamıssınız bebikomaanında cayıvericek dimi yumurta kapıya geldi ya..Az kaldı bende tepene geliyorum görüsürüz
Kızlar HERKESE MERHABA
Leadercim bizim güncel bilgilerimiz şöyle (tablo için)
Saat 10:35 , sipinal sezeryan, 50 cm, 3,275gr, 38+4
kaynanam uyuz etti gitti
yoksa mamaya başlıcaz
Cık cık cık. Neden öyle diyosun balıııım... Bak topiğimizin müdavimlerinden "PARILTI" burda ya![]()
günün gecmedi galiba daha neden suni sanci diyosun anlamadim ben yanlis anlama merakimdan soruyorum..
allah anali babali buyutmeyi nasip etsin oglusunu.. tebrik ederim