Selam kızlar.
Beni merak eden dualarını eksik etmeyen herkese tesekkurlerimi iletiyorum oncelikle.
Allah hepinizden razı olsun. İnanıyorum ki sizin dualarınız sayesinde ben o dogumu kolaylıkla atlattım..
Dogum hikayemi paylasamyacagım suan malum kaynanamlarla oturuyorum ve 5 dk lık bosuk bularak girdim internete suan.
Cok sukur ben de bebegim de iyiyiz suan. Evdeyiz dun 11 de cıktık hastaneden. 3270 gr 50 cm dogdu oglum. İlk gun iyiydik ama suan biraz mızırdanıyor. Annesine naz yapıyor herhalde

Gece hic uyutmadı desem yeridir valla.
Cok sukur geldigi gibi memeyi tuttu emiyor. Sutum de gelmeye basladı Allahtan. Biraz agrılarım var ama buna da sukrediyorum beterin beteri vardır diyerekten.
Normal dogum zor mu yapabilir miyiz diyenler icin eger o dogum sancısını cekebiliyorsanız o agrıya dayanabilirseniz dogumda hicbirsey yok. Zaten dikisler 2 gune kadar azalıyor agrıları..
Simdilik bu kadar benden. Musait oldugum zaman tekrar girer yazarım sizlere. Oglum basladı gene huysuzlasmaya. Hepinizi öpüyorum resmini de en yakın zamanda koyucam sizlere.. Gene haberlesiriz mutlaka..