2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sağolasın canım, hepimizi inşallah :)

Bu arada bugün bebek kurabiyelerini de araştırdım biraz. Tanesi 5 TL diyolar. Oha dedim yaa... 40 tane alsan 200TL ediyor. Ecrine söyliim de azmetsin yapsın mis gibi kurabiyeleri. :cokkomik: Çikolata baktım, onun da kilosu 92 TL. Valla bu Ankara her konuda uçmuş. İstanbulla bildiğin yarışır yaaa... :(

cnmm netten bak kurbilere ben tanesi 3 tl ye buldumm en son. ama 50 tanesi 150 tl ediyor yine. öle yapcagına seker hamurlu pasta alırım konsept konsept dimi ama:D daha ucuza gelir valla. kurbiyi yaptımm seker hamurunu da yaptım ama sekillendiremedim kalıpsızlıktan:( simdi kurbileri gelen giden yiyoo ayy ne kadan lezzetli olmus die.. bende eve gelenlere de bi tepsi yapıyım dogumdan sonra ikramlık veririzz didim :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

slm balım çok şükür kurtuldu sen nasılsın şahin oğlan nasıl yirim onun pipisini hayalimdeki bebe allah banada nasip etsin

Amin canım Allah gönlündekini versin
şahin iyi dün gece hiç uyumadı bi de garip nefes alıyodu ödüm patladı meğer burnu tıkanıkmış serum fiz. sıktık bugün biraz daha iyi,

Gökçe sultan, gelirsin belki ve karşılaşamayız diye yazayım dedim; yarın için Allahım yardımcın olsun inşallah. Hayırlısıyla gir çık şu doğumdan, herşey kolayca akııııp gitsin. Bizi de habersiz bırakma piliiiis :beyazbayrak: :beyazbayrak:

gökçe yarın doğuruyo mu yaa
neden sezo peki

Amiiiiiin. Nerelerdesin kız Hayatım balım? Doğuran firarda :D Bakalım biz nasıl olcaz :D :D

napaıyım ya emzirmek ve sağmaktan başka işim yok :D ama sütüm az sanırım ptesi dr kontrolü var belki mama takviyesi verir

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Amin canım Allah gönlündekini versin
şahin iyi dün gece hiç uyumadı bi de garip nefes alıyodu ödüm patladı meğer burnu tıkanıkmış serum fiz. sıktık bugün biraz daha iyi,

gökçe yarın doğuruyo mu yaa
neden sezo peki

napaıyım ya emzirmek ve sağmaktan başka işim yok :D ama sütüm az sanırım ptesi dr kontrolü var belki mama takviyesi verir

cnm gökceye pazara gün vermişti dr u ama bugün önce bi nst ye alalım falan filan demiş sanki doguma almıcakmıs gibi. yarın bi anda dogurabilirr ama dogurmayadabilir:acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aaaaaa little da gelmişşş.. bak annelerr nasıl belli gece hepsi mesaide.. sende ekle bebeni yaa göreimm bende:(

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam kızlar.

Beni merak eden dualarını eksik etmeyen herkese tesekkurlerimi iletiyorum oncelikle.
Allah hepinizden razı olsun. İnanıyorum ki sizin dualarınız sayesinde ben o dogumu kolaylıkla atlattım..

Dogum hikayemi paylasamyacagım suan malum kaynanamlarla oturuyorum ve 5 dk lık bosuk bularak girdim internete suan.

Cok sukur ben de bebegim de iyiyiz suan. Evdeyiz dun 11 de cıktık hastaneden. 3270 gr 50 cm dogdu oglum. İlk gun iyiydik ama suan biraz mızırdanıyor. Annesine naz yapıyor herhalde :) Gece hic uyutmadı desem yeridir valla.

Cok sukur geldigi gibi memeyi tuttu emiyor. Sutum de gelmeye basladı Allahtan. Biraz agrılarım var ama buna da sukrediyorum beterin beteri vardır diyerekten.

Normal dogum zor mu yapabilir miyiz diyenler icin eger o dogum sancısını cekebiliyorsanız o agrıya dayanabilirseniz dogumda hicbirsey yok. Zaten dikisler 2 gune kadar azalıyor agrıları..

Simdilik bu kadar benden. Musait oldugum zaman tekrar girer yazarım sizlere. Oglum basladı gene huysuzlasmaya. Hepinizi öpüyorum resmini de en yakın zamanda koyucam sizlere.. Gene haberlesiriz mutlaka..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Selam kızlar.

Beni merak eden dualarını eksik etmeyen herkese tesekkurlerimi iletiyorum oncelikle.
Allah hepinizden razı olsun. İnanıyorum ki sizin dualarınız sayesinde ben o dogumu kolaylıkla atlattım..

Dogum hikayemi paylasamyacagım suan malum kaynanamlarla oturuyorum ve 5 dk lık bosuk bularak girdim internete suan.

Cok sukur ben de bebegim de iyiyiz suan. Evdeyiz dun 11 de cıktık hastaneden. 3270 gr 50 cm dogdu oglum. İlk gun iyiydik ama suan biraz mızırdanıyor. Annesine naz yapıyor herhalde :) Gece hic uyutmadı desem yeridir valla.

Cok sukur geldigi gibi memeyi tuttu emiyor. Sutum de gelmeye basladı Allahtan. Biraz agrılarım var ama buna da sukrediyorum beterin beteri vardır diyerekten.

Normal dogum zor mu yapabilir miyiz diyenler icin eger o dogum sancısını cekebiliyorsanız o agrıya dayanabilirseniz dogumda hicbirsey yok. Zaten dikisler 2 gune kadar azalıyor agrıları..

Simdilik bu kadar benden. Musait oldugum zaman tekrar girer yazarım sizlere. Oglum basladı gene huysuzlasmaya. Hepinizi öpüyorum resmini de en yakın zamanda koyucam sizlere.. Gene haberlesiriz mutlaka..

selam canım gözün aydın ve geçmiş olsun sorunsuz doğum yaptın şükür darısı bizlere olsun Allahım oğluna uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116

ne sandın bebikom benim teknolojik anneciğin olaydı yorumu görürdün sen:D

maşallah sanada oğlunada cnm doğunda olacak şeyler bunlar nasip bakalım elbet düzene girecekler cnm sıkma kendini kokusunu keyfini çıkar kuzeyin

teyzecim koş koş bu kızın terliği haketti anneciğin olaydı görürdüm ben seni gebertcek seni haberin yok tez zamanda gelsin yanına fikir değiştircen yoksa otur oturduğun yere 18 saatte şiddetli sancı çekmiycen heralde balım önce 20 dkda bire gelcek düşe düşe 1 dkya düşcek öle doğurcan o kasılma dediğide karnın sertleşip bırakması sona doğru bel ağrısıda yapıyo hiç mi adet sancısı çekmedin gülüm sen korkma rabbim sabrını direnme gucunu verir yeterki sen niyet et

İş ciddiye bindikçe 5 dakka boş bırakmaya gelmiyo bu kız yaaaa.tşk ederim kızlar size de benim yoklugumu aratmamıssınız bebikoma :)anında cayıvericek dimi yumurta kapıya geldi ya..Az kaldı bende tepene geliyorum görüsürüz :p

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
yok epidural istemicem epidural normal dusunuyodum ben ama vazgectim bildigin normal yapcam avaz avaz :cokkomik: yazarım tabi hersey yolunda giderde bi degisiklik olmazsa normal normal yapıp anlatcam burda..
Kendini en kötüsüne hazırlıyosun sen ama noldugunu bile anlamadan bi bakıcaksın vermisler kucagına.Anasına bak kızını al dimi unutmaaa :)

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Doğum sancıları gebe kadınların korktuğu şekilde birden bire şiddetli bir şekilde başlamaz, günler içinde yavaş yavaş kasılmalar şeklinde başlar ve hatta regüler sancılar oturduktan sonra ağrı gebeler tarafından yavaş yavaş hissedilmeğe başlar. İlk doğum genellikte ortalama 18 saatte gerçekleştiğine göre doğum sancısı başladığında, kasılmalar arttığında, kasılmalar regüler hale geldiğinde telaşlanmadan hastaneye gitmek gerekir...

18 saat diyo yaa..aynı dunyam gibi valla filmlerdeki gibi olmuyomus demek birden bi sancı giriyo ayyy sonra hemen dogurmaya baslıyolar hatice sultan gibi :cokkomik:

Bebeğim o 18 saate senin ilk hissettiğin andan itibaren gelen sancılar da dahil,sancımı degilmi bunlar die sen dakika tutarken zamanın nasıl gectigini anlamıycaksın zaten o heyecanla.Gerçek sancıları son dakikalarda duyucaksın o zamanda zaten sonuna gelmis olucaksın.Ayyy zaten bi pırtlatmalık halin var merak etme benim bebem sular seller gibi akıp gelivericek görürsün.Bende burdan yazmazsam bakalım kimin dedikleri cıkıcak :)

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Selam kızlar.

Gözünüz aydıınn Allah analı babalı büyütsün cnm.Darısı sıradakilerin başına...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar HERKESE MERHABA

gecmişi hic okumadan bunları yazıyorum, kusura bakmayın sekerler..

Haber veremedim ne zamandır, biz hastaneden dün taburcu olduk, bugün anca kendimi ve işleri toparlayıp girebildim...

Sezeryan iyi gecti, epidural yerine sipinal sezeryan yaptılar. oglum hamd olsun saglıklı, ilk kontrolumuz persembe günü, şimdilik normal hersey..
ilk basta sütüm az geliyordu sezeryan oldugum icin, arada mama takviyesi yaptık. şimdi daha artıyor gün geçtikce...

agrılarım, sızılarım var tabii ama normal sonucta... normal dogum en güzeli bence ama sezeryan olunacaksa da olunur...

şimdilik haberlerimiz böyle, gercekten ilk başlarda internete vakit ayırmak daha zor olabiliyormuş.. alıştıkca hersey daha yoluna oturur tabii..

Allah'ım bu duyguyu isteyen hiçbir kulundan eksik etmesin inşallah, ya Rabbi tarifi yok ki anlatmaya çalışayım.. yatıp kalkıp şükrediyorum sadece...

hepimiz öyle şanslı kullarız ki nasiplerimizde varmış yaşamak... sizleri çok seviyorum minnoşlar... kendinize cennet kokulu yavruşlarınıza iyi bakın....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
DÜnyam80

canım sende dogum yapmışsın Allah analı babalı, saglık ve huzurla büyütmeyi nasip etsin tatlım...:utan::utan::utan:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Anammm gökcenin bugün dogumu mu varmış.. Allah bir avazda kurtarsın insallah... Canım arkadasim.. dualarım seninle...........:utan::utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızlar.

Kızlar HERKESE MERHABA

gecmişi hic okumadan bunları yazıyorum, kusura bakmayın sekerler..

Haber veremedim ne zamandır, biz hastaneden dün taburcu olduk, bugün anca kendimi ve işleri toparlayıp girebildim...

Sezeryan iyi gecti, epidural yerine sipinal sezeryan yaptılar. oglum hamd olsun saglıklı, ilk kontrolumuz persembe günü, şimdilik normal hersey..
ilk basta sütüm az geliyordu sezeryan oldugum icin, arada mama takviyesi yaptık. şimdi daha artıyor gün geçtikce...

agrılarım, sızılarım var tabii ama normal sonucta... normal dogum en güzeli bence ama sezeryan olunacaksa da olunur...

şimdilik haberlerimiz böyle, gercekten ilk başlarda internete vakit ayırmak daha zor olabiliyormuş.. alıştıkca hersey daha yoluna oturur tabii..

Allah'ım bu duyguyu isteyen hiçbir kulundan eksik etmesin inşallah, ya Rabbi tarifi yok ki anlatmaya çalışayım.. yatıp kalkıp şükrediyorum sadece...

hepimiz öyle şanslı kullarız ki nasiplerimizde varmış yaşamak... sizleri çok seviyorum minnoşlar... kendinize cennet kokulu yavruşlarınıza iyi bakın....

Kızlar, ikinizin de ve tabi bizlerin de gözü aydın. Miniklerimiz hoşgelmiş, sefalar getirmişler... MAŞALLAH...
Allahım meleklerinize sizlerle birlikte hayırlı, sağlıklı sıhhatli, huzurlu ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah. Şansları bahtları her daim açık olsun... :utan:
Darısı da biz bekleyenlere olsun hayırlısıyla :ask:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Selam kızlar.

ayyy canım benimmm yaaa çok şükür hayırlısıyla çatır çatır normal doğurdunn ya maşallahhhh

darısı bizim başımıza inşşşşşş

çok şükür oğlunda sende iyiymişsinh
Allah daha iyi etsin inşallhhhhh

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar