2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
eşimle de annemin yanında bangır bangır kavga ettik kimsenin suratını görmek istemiyorum oğluma dokunmasın kimse salonda oğlumla yaşıyorum 10 gündür kaderimize terkedilmiş gibi hissediyorum kendimi

balım senle lohusa lohusa niye tartısıyolar ki.. ne desen alttan almaları lazım:acep: üzme kendini bak sütünü de etkilermiş öle diolar. allah korusun. bebegini düsünn.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy öbr tarafta dünyam ın adını görünce sok oldum dogum listesinde.. ana didimm hakkaett burayı takipp ediolar demek falann :sok: meger dünyam yazmıss doom hikayesini günahlarını aldım ayaküstü hee :D:D töbe töbe

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
eşimle de annemin yanında bangır bangır kavga ettik kimsenin suratını görmek istemiyorum oğluma dokunmasın kimse salonda oğlumla yaşıyorum 10 gündür kaderimize terkedilmiş gibi hissediyorum kendimi
güselim yapma gözünü seviyim anlıyorum bebeği kimseyle paylaşamıyosun eşinide belki aynı her laf batıyo ediyo anlıyorum ama yapma ne edersen kendine edersin üzme tatlı canını umursamazlığa ver birazcık hayatım unutmaki sen üzüldüğünde oğlunda senin stresini yaşayacaktır...
hiç eksikk deill masallahh nerdeyse her aksam burda bi o bi de cazibee:dill:

son haftam cnm. 40 a girdim. dr normal diyodu hep. ama muayenede acılma yumusama falan hiçbişi cıkmadı. kafası da yukardaymıs inmemiş. beklicez 1 hafta daha ama böyle olursa suni alamazsın dedi. bende bugün görümcemden acılma olmadan suni aldıgını duyunca acaba istesemm mi dedim. :acep:

kızzzz lidırr hayrett sen bu saatte nasıl girdin bakemm?? uykun mu kactı bebemm

ben akşam saatleri genelde eşimle oturmayı tercih ediyorum ve pcle tüm gün başında olduğum için bıtkınlık geliyo dünürüm şimdi hafta içi eşimin sınavları var televizyonu kapadım ortam sessiz canım sıkılmasın diede bi bakım dedim ondan yoksa uykum neden kaçsın birazdan yatağa kaçarım sen nörüyon bu saatte_?

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
katılıyorum teyzecim boş bırakmayın tez gidin yanına birazda canı sıkılıyo sanırım size ihtiyacı olduğunu düşünüyorum anne yeri başka imkanınız varsa daha önce yanında olun derim -ayse
En kısa zamanda yanındayım inslh.Benimde 83 yasında annem var hemde sakat wolker la yürüyebiliyor,arkamda annemle eşimi bırakıp gidicem bebikommun yanına.keşke bölünebilseydim :(((

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

güselim yapma gözünü seviyim anlıyorum bebeği kimseyle paylaşamıyosun eşinide belki aynı her laf batıyo ediyo anlıyorum ama yapma ne edersen kendine edersin üzme tatlı canını umursamazlığa ver birazcık hayatım unutmaki sen üzüldüğünde oğlunda senin stresini yaşayacaktır...

ben akşam saatleri genelde eşimle oturmayı tercih ediyorum ve pcle tüm gün başında olduğum için bıtkınlık geliyo dünürüm şimdi hafta içi eşimin sınavları var televizyonu kapadım ortam sessiz canım sıkılmasın diede bi bakım dedim ondan yoksa uykum neden kaçsın birazdan yatağa kaçarım sen nörüyon bu saatte_?

ben her gece giriyorum cnm can sıkıntısından.. artık gece yarısından sonra da gircem uykusuzluktan:D bi sıkıntı bi asabiyet sorma. simdide basım agrıyo mesela catlıcak.. bende takılıyom böle. kimse olmuyo da gecleri deli gibi bakınıyom dünürüm:D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

hayatım ben mi yazdım bunları acaba dedim. dehşete düştüm okurken. aynı durumdayız resmen :sok lohusalık yaşamadım valla sayelerinde... :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
katılıyorum teyzecim boş bırakmayın tez gidin yanına birazda canı sıkılıyo sanırım size ihtiyacı olduğunu düşünüyorum anne yeri başka imkanınız varsa daha önce yanında olun derim -ayse
En kısa zamanda yanındayım inslh.Benimde 83 yasında annem var hemde sakat wolker la yürüyebiliyor,arkamda annemle eşimi bırakıp gidicem bebikommun yanına.keşke bölünebilseydim :(((
anlıyorum sizi benim annemde sizin gibi hatta fazlası var kolay değil allah yardımcınız olsun uzakta olmasıda zor kızınızın benim annemde izmirden geldi buraya yerleşti çocuğum için anneannemle dedemi manisada bırakmak zorunda kaldı kardeşimi izmirde bıraktı koca evle başbaşa bir kardeşim ankarada siz düşünün artık ne demek istediğimi zorr hayat yardımcınız olsun rabbim
ben her gece giriyorum cnm can sıkıntısından.. artık gece yarısından sonra da gircem uykusuzluktan:D bi sıkıntı bi asabiyet sorma. simdide basım agrıyo mesela catlıcak.. bende takılıyom böle. kimse olmuyo da gecleri deli gibi bakınıyom dünürüm:D

tüm gün evde olduğun için sanırım cnm ondan akşamada sıkılıyorsun benim sıkılmaya vaktim kalmadan yatağa gidiyorum koca gün yoruluyorum akşam desen çay içicek dermanım kalmıyor yataga bakıyo gözüm kıyamam sana az kaldı elbet doğuran 10 güne bebekten fırsat kalmayacak sıkılmaya minnoşum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayatım ben mi yazdım bunları acaba dedim. dehşete düştüm okurken. aynı durumdayız resmen :sok lohusalık yaşamadım valla sayelerinde... :(

littecım aslında lohusa kadının evinde çok kalınmamalı kalınacaksada kendini rahat hissediği insanlar olmalı yanında ama malesef gelen giden bunu idrak edemiyo kaldı ki birde çok fazla yardımseverlik yapıp çok müdehale edince lohusalık sendromunun etkisiyle bunlar meydana çıkıyo rabbim sabır versin o günlerde hepimize

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

10 gündür salonda nöbet tutuyorum oğlumla
lohusalık sendromu ne ki yaaaa gereksiz kapris öyle diil mi
akşam resmen ayrılmayı bile düşündüm
ama oğluma bakıp vazgeçiyorum kendi annem babamın ayrı olduğunu düşününce ama kimseyle konuşmak istemiyorum valla yaa hayırlı olsuna bile kimse gelmesin istiyorum gerçi aman aman da kimse gelmedi ya hoş
eskilerden bişi duymak istemiyorum
eskiden biz tek başınaydık
bez de yoktu bez yıkardık
makina da yoktu elde yıkardık vik vik vik başlamıyolar mı uyuz oluyorum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

deme yaff.. ay siz böle deince korktumm. allah tan biri gelcek biri gitcek bizde kuvvetle muhtemel.
cnm yaa sıkmayın canınızı duymayınn. yada içinizde tutmayın cok daha etkili bi yol alınan alınsn. sizin rahatlıgınız önemli:ask:

anlıyorum sizi benim annemde sizin gibi hatta fazlası var kolay değil allah yardımcınız olsun uzakta olmasıda zor kızınızın benim annemde izmirden geldi buraya yerleşti çocuğum için anneannemle dedemi manisada bırakmak zorunda kaldı kardeşimi izmirde bıraktı koca evle başbaşa bir kardeşim ankarada siz düşünün artık ne demek istediğimi zorr hayat yardımcınız olsun rabbim

tüm gün evde olduğun için sanırım cnm ondan akşamada sıkılıyorsun benim sıkılmaya vaktim kalmadan yatağa gidiyorum koca gün yoruluyorum akşam desen çay içicek dermanım kalmıyor yataga bakıyo gözüm kıyamam sana az kaldı elbet doğuran 10 güne bebekten fırsat kalmayacak sıkılmaya minnoşum

olabilir cnm belki de. bende calısırkenn kütt yataga atıyodum kendimi. hadi ii geceler.. rüyanda gelinini gör:ask:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ama oğluma bakıp vazgeçiyorum kendi annem babamın ayrı olduğunu düşününce ama kimseyle konuşmak istemiyorum valla yaa hayırlı olsuna bile kimse gelmesin istiyorum gerçi aman aman da kimse gelmedi ya hoş

ahh cnmm insanların eski anıları bitmez maalesef.. her kadının kendince dogum hikayesi tecrübesi oldugundann, ve bizde toplumca susma yetenegi olmadıgındann sonuc bu oluyo. eskiden epidural mi vardı, bez mi vardı, sezeryan mı vardı, makine mi vardı camasırları elde yıkardık , hazır bez mi vardı. dıı dıdıı dıı yani. ya ben dr sen nasıl giyiniyosan bebegi öyle giydirceksin ilk 3_4 gün haric dedi diyorum. olmaz o üsür onu da giyck bunu da giycek. herkes herseyi cok biliyo. senin yasadıgın kendine benimki kendime. bende kestirip atıyorum simdilik dr böle dedi diye. ama dogunca ne olur blmiyorum..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

:( :( Neden salonda yaşıyosun Hayatım? :(

:( Kızlar hayırdır yaaa? Neler yaşıyorsunuz, neler oluyor oralarda? Çok üzüldüm... Zaten benim de kalabalık ve misafir takıntım var, korkuyorum. Şimdi iyice tırsmaya başladım. :iyyyy: :iyyyy:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Uykum var, gözümden uyku akıyor ama uyumak istemiyorum. Soluma yatamıcam sırtım ağlatacak kadar ağrıyacak. Sağıma yatamıcam kalçam batacak. Sırtüstü zaten yatamıyorum. Sabah olsa hemen keşke. Sonra gene akşam gene sabah gene akşam öf....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar,
Hayatım ben de benzer birşeyler yaşadım.Kaynanam olacak cadı eşimi doldurup doldurup annemle benim üzerimize saldığı için ilk günlerim kabus gibi geçti.Lohusa sendromu bi yandan....
Sütüm azaldı üzüntüden.Şimdi onla uğraşıyorum.
Cadaloz hastaymış 3 gündür gelemiyo da kafamız dinlendi ortalık duruldu.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızlar,
Hayatım ben de benzer birşeyler yaşadım.Kaynanam olacak cadı eşimi doldurup doldurup annemle benim üzerimize saldığı için ilk günlerim kabus gibi geçti.Lohusa sendromu bi yandan....

Selam Babuşum.
Yaaa kızlar yazdıklarınızı okuyunca hem sizin için çok üzülüyorum hem de kendim için çok endişeleniyorum. Bide ben hiç sabırlı biri de değilim. Deli damarım var bi tane. Ona basılırsa gözüm kararır ortalığı yıkar geçerim. :iyyyy::iyyyy::iyyyy:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Selam kızlar,

slm kızlar
nasılsınız
geçmişi sabaha kadar ancak okurum
bblaucm doğuran oldu mu bu arada sen dogum yapmışsın sanırım hayırlı olsun fındık krdun nasıl..
bu arada ben DOĞUM YAPTIM-kop
Normal doğum ..üç hafta öncegeldi böceğim:ninni:..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar siz yaşadınız biliyosunuz neler oluyo. Ne yapmak lazım bu sıkıntıları engellemek için? Baştan tavır mı koymalı? Nasıl engel olmalı bu duruma?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
slm kızlar
nasılsınız
bblaucm doğuran oldu mu bu arada sen dogum yapmışsın sanırım hayırlı olsun fındık krdun nasıl..

Aaaaaaa inanamıyoruuuum :) E hadi hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlık sıhhat versin, analı babalı büyütsün inşallah... Bizler gördüğün gibiyiz. Epey doğumumuz var, bi sürü bebişimiz oldu Şubat anneleri doğum listemiz de var. Bak linki de bu:
https://www.hanimefendi.com/subat-a...m-listesi-ve-annelerimizin-dogum-anilari.html

Kaç haftalıkken oldu doğum?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
slm kızlar
nasılsınız

evet canım 18 ocakta doğum yaptım ben de...
senin de hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı sağlıklı ömür versin yavruna...
bu arada minnoş kucağımda mızlıyo tek elle yazıyorum :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar