2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Aaaaaaa inanamıyoruuuum :) E hadi hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlık sıhhat versin, analı babalı büyütsün inşallah... Bizler gördüğün gibiyiz. Epey doğumumuz var, bi sürü bebişimiz oldu Şubat anneleri doğum listemiz de var. Bak linki de bu:
https://www.hanimefendi.com/subat-a...m-listesi-ve-annelerimizin-dogum-anilari.html

Kaç haftalıkken oldu doğum?

çok sağol canım
geçen çarşamba doğum yaptım..
ultrasonda 36 haftalık falan çktı 2700 gr demişti dr. kiosuna ama meleğim 3010 gr dğdu..herşey kendiliginden oldu..çok şükür çok kolay bi doğum yaptım-kop
sen nasılsın..sizi çok merak ettim..
bilgisayarımın tuşları bozuk zoryazıorum..
sabah eşimin bilgisayarından yazaım dogum hikayemi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar siz yaşadınız biliyosunuz neler oluyo. Ne yapmak lazım bu sıkıntıları engellemek için? Baştan tavır mı koymalı? Nasıl engel olmalı bu duruma?

valla simuşum onca koyduğum mesafeye rağmen ben enfel olamadıysam sanırım buna bi önlem alınamıyo diye düşünüyorum.
karşı tarafın vicdanlı olması lazım birazcık....
bana hep derlerdi çocuk olunca çok değişiyor aileler, problem yaratıyolar resmen diye de inanmazdım...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
evet canım 18 ocakta doğum yaptım ben de...
senin de hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı sağlıklı ömür versin yavruna...
bu arada minnoş kucağımda mızlıyo tek elle yazıyorum :)

amin canım hepimizin bebeklerini inşallah..benim yavruş da uyuyor..annelik çok farklı bi duygu.. o kadar mutluyumki anlatamam...bebeğim sanki bütün hayatımı doldurdu..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
çok sağol canım
geçen çarşamba doğum yaptım..
ultrasonda 36 haftalık falan çktı 2700 gr demişti dr. kiosuna ama meleğim 3010 gr dğdu..herşey kendiliginden oldu..çok şükür çok kolay bi doğum yaptım-kop
sen nasılsın..sizi çok merak ettim..
bilgisayarımın tuşları bozuk zoryazıorum..
sabah eşimin bilgisayarından yazaım dogum hikayemi

Ben oldukça gerginim ne yazık ki... Bi taraftan yaklaşan doğumun gerginliği, bir taraftan ailelerin yaratacağı gerginliği düşünmeden 1 saniye geçiremez oldum. Sürekli dua halindeyim...
Artık evde internetin var sanırım. Umarım daha sık gelir tecrübelerini paylaşırsın bizlerle... :)

valla simuşum onca koyduğum mesafeye rağmen ben enfel olamadıysam sanırım buna bi önlem alınamıyo diye düşünüyorum.
karşı tarafın vicdanlı olması lazım birazcık....
bana hep derlerdi çocuk olunca çok değişiyor aileler, problem yaratıyolar resmen diye de inanmazdım...

Ben kendi ailemden korkmuyorum Allahın izniyle. 500 km uzağımdalar zaten. Burda da kimim kimsem yok. Ama eşimin ailesinden çok korkuyorum. Çünkü en uzağı 30 dk mesafemde, kalanları ise biri 1 sokak, 2 si de 2 sokak aşağımda... Umarım çekirdek ailemden uzak dururlar ve bugüne kadar arayıp sormama huylarını bundan sonra da devam ettirirler. Gerçi benim de buna zerre inancım yok... :(

Neyse, çıkıp kitap okuyayım kafam dağılsın az, sonra da nasıl uyunamaz onu göstereyim kendime...

İyi geceler olsun. Kendinize ve minişlerinize iyi bakın fıstıklar. Öperim...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
amin canım hepimizin bebeklerini inşallah..benim yavruş da uyuyor..annelik çok farklı bi duygu.. o kadar mutluyumki anlatamam...bebeğim sanki bütün hayatımı doldurdu..

evet canım çok farklı bi duygu,hamdolsun Rabbim bize bu mutluluğu bahşetti...

Ben oldukça gerginim ne yazık ki... Bi taraftan yaklaşan doğumun gerginliği, bir taraftan ailelerin yaratacağı gerginliği düşünmeden 1 saniye geçiremez oldum. Sürekli dua halindeyim...
Artık evde internetin var sanırım. Umarım daha sık gelir tecrübelerini paylaşırsın bizlerle... :)

Ben kendi ailemden korkmuyorum Allahın izniyle. 500 km uzağımdalar zaten. Burda da kimim kimsem yok. Ama eşimin ailesinden çok korkuyorum. Çünkü en uzağı 30 dk mesafemde, kalanları ise biri 1 sokak, 2 si de 2 sokak aşağımda... Umarım çekirdek ailemden uzak dururlar ve bugüne kadar arayıp sormama huylarını bundan sonra da devam ettirirler. Gerçi benim de buna zerre inancım yok... :(

Neyse, çıkıp kitap okuyayım kafam dağılsın az, sonra da nasıl uyunamaz onu göstereyim kendime...

İyi geceler olsun. Kendinize ve minişlerinize iyi bakın fıstıklar. Öperim...

İnşallah sorun yaşamazsın canım...Çünkü lohusalık,sezeryan sonrası,bebeğe alışma dönemi derken bir ailevi meseleler eksik yani...
Allah hepimize kolaylık versin.
Allahtan benim eşim sağduyulu çıktı bu hususta.
Konuşup uzlaştık....Şimdi daha rahatım,kaynana tekrar taarruza geçene kadar...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar HERKESE MERHABA

gecmişi hic okumadan bunları yazıyorum, kusura bakmayın sekerler..

Haber veremedim ne zamandır, biz hastaneden dün taburcu olduk, bugün anca kendimi ve işleri toparlayıp girebildim...

Sezeryan iyi gecti, epidural yerine sipinal sezeryan yaptılar. oglum hamd olsun saglıklı, ilk kontrolumuz persembe günü, şimdilik normal hersey..
ilk basta sütüm az geliyordu sezeryan oldugum icin, arada mama takviyesi yaptık. şimdi daha artıyor gün geçtikce...

agrılarım, sızılarım var tabii ama normal sonucta... normal dogum en güzeli bence ama sezeryan olunacaksa da olunur...

şimdilik haberlerimiz böyle, gercekten ilk başlarda internete vakit ayırmak daha zor olabiliyormuş.. alıştıkca hersey daha yoluna oturur tabii..

Allah'ım bu duyguyu isteyen hiçbir kulundan eksik etmesin inşallah, ya Rabbi tarifi yok ki anlatmaya çalışayım.. yatıp kalkıp şükrediyorum sadece...

hepimiz öyle şanslı kullarız ki nasiplerimizde varmış yaşamak... sizleri çok seviyorum minnoşlar... kendinize cennet kokulu yavruşlarınıza iyi bakın....

Sagolun kızlar. Darısı basınıza insllah sasalim alırsınız kucagınıza yavrularınızı..
pikoşum,
dünyam,
Rabbim sağlıkla,analı-babalı büyütmek nasip etsin kuzularınızı.
Sağlıklı,uzun,mutlu ömürler versin.
Güzel yazgılar yazsın yavrularınıza,yavrularımıza...Cümlemize inşallah...
Çok sevindim,sağlıkla kurtuldunuz hamdolsun.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
deme yaff.. ay siz böle deince korktumm. allah tan biri gelcek biri gitcek bizde kuvvetle muhtemel.
cnm yaa sıkmayın canınızı duymayınn. yada içinizde tutmayın cok daha etkili bi yol alınan alınsn. sizin rahatlıgınız önemli:ask:

olabilir cnm belki de. bende calısırkenn kütt yataga atıyodum kendimi. hadi ii geceler.. rüyanda gelinini gör:ask:
canım öle bir uyumuşum ki deliksiz ama uyuyana kadar saat 1 oldu uff yine iş günü karlı bir istanbul sabahı kocam 4 gündür evde hava koşullarından yatıyo ben şansıma tüküreyim bana tatil yok :( bu hafta sonnn........
Selam kızlar,
Hayatım ben de benzer birşeyler yaşadım.Kaynanam olacak cadı eşimi doldurup doldurup annemle benim üzerimize saldığı için ilk günlerim kabus gibi geçti.Lohusa sendromu bi yandan....
Sütüm azaldı üzüntüden.Şimdi onla uğraşıyorum.
Cadaloz hastaymış 3 gündür gelemiyo da kafamız dinlendi ortalık duruldu.
günyadın babuş geceleriniz oturarak geçiyo sanırım:acep::iyyyy: bakalım bizler neler yapcaz her gece rüyamda doğurduğumu görüyorum fenaaa rabbm yardım etsin cümlemize umarım o lohusalık sendromu bana uğramaz teget geçer yoksa halim arap
slm kızlar
nasılsınız
geçmişi sabaha kadar ancak okurum
bblaucm doğuran oldu mu bu arada sen dogum yapmışsın sanırım hayırlı olsun fındık krdun nasıl..
bu arada ben DOĞUM YAPTIM-kop
Normal doğum ..üç hafta öncegeldi böceğim:ninni:..

oyyyy kızz nerelerdesin sen bacım yaa hani arada gircektin haber vercektin özlettin kendini bebeğini almışın kucağına rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah güselim bebeğin adı ne oldu tam kaç haftalık oldu doğumun saat kaçta aldın kızını kucağına:utan: tabloya eklemek isterim müyendisim seni :eek:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın tuğbişimmmm ve günaydın hala aymayan diğer tüm sevdiklerim:):):)

ayy calmiş girmiş ve doğum yapmış anladığım kadarıyla normal yapmış sanırım sezoş ismi geçmiyor hiç maşallah yaa erken gelmiş kızı...sonracıma yelizcim girmiş maşallah ondada bir sıkıntı yokmuş çok sevindim ayrıca pekecimdede öyle ne güzel teker teker hayırlı haberler alabilmek herkesten maşallah..
acabası gökçe naptı dün doğum yapabildimi tuğbam haberin varmı senin bacım??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ayy calmiş girmiş ve doğum yapmış anladığım kadarıyla normal yapmış sanırım sezoş ismi geçmiyor hiç maşallah yaa erken gelmiş kızı...sonracıma yelizcim girmiş maşallah ondada bir sıkıntı yokmuş çok sevindim ayrıca pekecimdede öyle ne güzel teker teker hayırlı haberler alabilmek herkesten maşallah..

günaydın aslım herkes iyi sanırım sorun olmamasına sevinçliyim ama bizim kızçelerimize lohusalık sıkıntı yapıyo anladığım kadarıyla biz neler yapcaz bakalım o zamanlarda korkmaya başladım aslım bu arada gökçeyle ilgili dün haber alamadım açıkçası pazar günü de arayıp rahatsız etmek ayıp geldi az önce msj attım kendisine uyuyo olma ihtimali yüksek ama uyanınca cevaplıycağından şüphem yok haberdar ederim gün içersinde yine balım seni sen nasılsın benim günlük sancılarım başladı cumartesi akşamdan itibaren ara ara sancılarım oluyo düzenli değil fakat urkutucu acıkcası yeliz tablonun olduğu yerde doğumu anlatmış bak telde bana anlattığı gibi 2 gecedir doğuruyorum rüyamda senoryo kurbamaya başladım kendimce rüyamda doğumdan bilem kaçtım :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

günaydın aslım herkes iyi sanırım sorun olmamasına sevinçliyim ama bizim kızçelerimize lohusalık sıkıntı yapıyo anladığım kadarıyla biz neler yapcaz bakalım o zamanlarda korkmaya başladım aslım bu arada gökçeyle ilgili dün haber alamadım açıkçası pazar günü de arayıp rahatsız etmek ayıp geldi az önce msj attım kendisine uyuyo olma ihtimali yüksek ama uyanınca cevaplıycağından şüphem yok haberdar ederim gün içersinde yine balım seni sen nasılsın benim günlük sancılarım başladı cumartesi akşamdan itibaren ara ara sancılarım oluyo düzenli değil fakat urkutucu acıkcası yeliz tablonun olduğu yerde doğumu anlatmış bak telde bana anlattığı gibi 2 gecedir doğuruyorum rüyamda senoryo kurbamaya başladım kendimce rüyamda doğumdan bilem kaçtım :D

evet hayatımda sanırım biraz sıkıntı yaşamış doğumdan sonra hayır neden bu denli karışıp vır vır konuşur insanlar bilemedim valla yaa zaten kız lahusa ne arıyorsunuz sadece yardımcı olun ama demi yok illa konuşcaklar valla bende ürker oldum tuğbam benimkide bilip bilmeden dolu-boş konuşur herşeye valla hiç sabrım olmaz lafı koyarım gediğine zaten bir yardımı olmadı boş konuşmasına hiç gelemem valla:sinir::sinir:
bende geceleri uyuyamıyorum hiç gece olunca korkar oldum artık sol tarafım resmen artık uyuştu 5 dk yatsam hemen batıyor sağ tarafımda kuzumda genelde üstüne yatıyorum diye tedirgin oluyoryorum ee sırt üstü zaten yatamıyoruz tam bir kaos yaşıyorum geceleri sorma:(:(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

canım öle bir uyumuşum ki deliksiz ama uyuyana kadar saat 1 oldu uff yine iş günü karlı bir istanbul sabahı kocam 4 gündür evde hava koşullarından yatıyo ben şansıma tüküreyim bana tatil yok :( bu hafta sonnn........

günyadın babuş geceleriniz oturarak geçiyo sanırım:acep::iyyyy: bakalım bizler neler yapcaz her gece rüyamda doğurduğumu görüyorum fenaaa rabbm yardım etsin cümlemize umarım o lohusalık sendromu bana uğramaz teget geçer yoksa halim arap

oyyyy kızz nerelerdesin sen bacım yaa hani arada gircektin haber vercektin özlettin kendini bebeğini almışın kucağına rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah güselim bebeğin adı ne oldu tam kaç haftalık oldu doğumun saat kaçta aldın kızını kucağına:utan: tabloya eklemek isterim müyendisim seni :eek:

günaydın lidoşum....
sorma geceler uzun artık :)
karnımız acıkıyo,altımızı dolduruyoruz,gazımız oluyo....
ilk günler 4 saat aralıksız uyurduk,i artık büyüdük daha sık acıkıyoruz :D

günaydın aslıcım naber?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın lidoşum....

günaydın aslıcım naber?

ayy kıyamam size yaa uykusuz geceler haaaaaaa:(:(sanırım bir 2-3 sene gece uykusuz geçecek bizlere ama olsun yaa napalım bile bile yaptık demi ama:cokkomik::cokkomik:
valla canım ben aynı çalışıyorum son 2 haftam kaldı artık zar zor geliyorum işe bende bir kavuşaydım yavruma allahın izniyle sanırım szinkiler 1,5 aylık falan olacaklar ben kızımı kucağıma aldığımda:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
slm kızlar
nasılsınız
geçmişi sabaha kadar ancak okurum
bblaucm doğuran oldu mu bu arada sen dogum yapmışsın sanırım hayırlı olsun fındık krdun nasıl..
bu arada ben DOĞUM YAPTIM-kop
Normal doğum ..üç hafta öncegeldi böceğim:ninni:..

Hoşgeldin canım gözünaydın özlettin kendini :)

günaydın sevgili topik günaydın aslıcanım son çalışma haftamdan kucak dolusu sevgiler :utan:

Günaydınnnnn :evet: Sonunda izne çıkacaksın, hadi çoğu gitti azı kaldı.

babuşşş ve azoşşşş hoşgeldinizzzzz kızlarrrrrr
napıyor bakalım benim meleklerimmmmmm:utan::utan:

Günaydın kuşummmm Hoşbulduk..

Memişlerim acıyor, taş gibi oldular kendime elektrikli sağma makinası alıcam ben boşaltmak lazım bunları..Çocuğumun emdiği ile boşalmaz gibime geliyor.
Kızlar yan yatma yastığı çok gerekli birşeymiş bunu anladım söyliyim de :D Heee bi de alt açma çok lazımlıymış..Dün Kuzey'in altını açtım, açtğım gibi tazzikli sıçtı :D eğer alt açmam olmayaydı koltuğum batacaktı :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
asliyrt+, aZeLYa55+, bblau+, leader+, PRINCESS07

Ooooooo günaydın kızlar. :utan: :utan:
Sabahları Aslıyla Tubişim açılış yapar, sonra da sırayla ben, Layla, Ecrin, Nazo şeklinde giden bi sırada giriş yapardık. Hayırdır inşallah bebeler mi uyutmadı :D :D :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Memişlerim acıyor, taş gibi oldular kendime elektrikli sağma makinası alıcam ben boşaltmak lazım bunları..Çocuğumun emdiği ile boşalmaz gibime geliyor.
Kızlar yan yatma yastığı çok gerekli birşeymiş bunu anladım söyliyim de :D Heee bi de alt açma çok lazımlıymış..Dün Kuzey'in altını açtım, açtğım gibi tazzikli sıçtı :D eğer alt açmam olmayaydı koltuğum batacaktı :D

Eeeet ben de alıcam bugün akşam süt sağma makinasını. Hatta ev tipi anakucağı almamıştım onu da alsam mı diye düşünüyorum. Siz almış mıydınız ev tipi anakucağı? İşe yarıyor mu? Nerede yatırıyonuz bebeleri gündüz?

Hhhhh demek açar açmaz fooooş :D :D Canbebenin falan da böyle tek kullanımlık alt açmaları var, onlardan da kullanabilirsin beybi.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Azoooom, sen fotocu için bana üzülme demişin bebeeeem sağolasın, okudum o kadar da alıntı yaptım ama nası olduysa silinmiş alamamış. Zati artık üzülsem de bişi değişmicek. Kadın dün geldi, ev çekimini yaptı bile...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet hayatımda sanırım biraz sıkıntı yaşamış doğumdan sonra hayır neden bu denli karışıp vır vır konuşur insanlar bilemedim valla yaa zaten kız lahusa ne arıyorsunuz sadece yardımcı olun ama demi yok illa konuşcaklar valla bende ürker oldum tuğbam benimkide bilip bilmeden dolu-boş konuşur herşeye valla hiç sabrım olmaz lafı koyarım gediğine zaten bir yardımı olmadı boş konuşmasına hiç gelemem valla:sinir::sinir:
bende geceleri uyuyamıyorum hiç gece olunca korkar oldum artık sol tarafım resmen artık uyuştu 5 dk yatsam hemen batıyor sağ tarafımda kuzumda genelde üstüne yatıyorum diye tedirgin oluyoryorum ee sırt üstü zaten yatamıyoruz tam bir kaos yaşıyorum geceleri sorma:(:(
valla güselim tutmazlar ağızlarını nedir dertleri bilmem o günleri inşallah kolay geçiririz yatma kosununda aynen dediğin gibi kuzum sol tarafım felçli gibi oluyo sağımdada kuzumun üstüne yatıyorum bazen bi bakıyorum sırt üstü yatar buluyorum kendimi vicdan azabı çekiyorum resmen
günaydın lidoşum....

günaydın aslıcım naber?

babuş günaydınnn ne zor bea allah yardım etsin ama onları görmek bir başka güsel olsa gerek babuş :utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

valla güselim tutmazlar ağızlarını nedir dertleri bilmem o günleri inşallah kolay geçiririz yatma kosununda aynen dediğin gibi kuzum sol tarafım felçli gibi oluyo sağımdada kuzumun üstüne yatıyorum bazen bi bakıyorum sırt üstü yatar buluyorum kendimi vicdan azabı çekiyorum resmen

Ben nerdeyse hiç soluma yatamadım. Hep sağa. Ve benim de kızım sağımda... Yapacak bişi yok :( :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar