2012 Şubat Anneleri

Tepki
7
kızlar ben yemek yapmak için ayrılıyorum aama yeni gelen bi anne adayına bu kadar ön yargılı davranmayın nolur.. onunda sizin gibi ruh hali...hakkına girmeyin.. ben kendi adıma elimdn geleni yaptım ama inanıp inanmamak sizin eliniz de ... ben sizi tanıyo olsammm sadece yazdıklarınızı okurdum ... ama ben kendimle ilgili seyleri de paylaşmak istedim sadece... siz bu kadar kapalı olamamalısınız anne adayı olarak ...kaçtı zannetmeyin sakın.. akşama belki yine girerim vakit bulursam

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

bide ikinci ya nazo daha bilinçlisin acemi değilsin ne nasıl olcak biliyosun tadına vara vara bakcan kızı bak gör daha bi tatlı olcak bakmak

aynen canım ya.irem doğduğunda gün sayardım su kadar oldu bu kadar oldu.büyümeyecek gibi gelirdi.ağlamaları bitmeyecek gibi gelirdi.ama şimdi biliyorum ki hepsi geçiyor ve onun minik halleriyle geçirdiğin zaman yanına kar kalıyor.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Dünyam mı doğurdu kız?

evet ya dün gece 23,50 de doğurdu babuşum balım dün koca gün yazıştık yavrucuk sancı çekiyodu ama evdekileri inandıramamıştı yazık akşam 7,30 da beni aradı 5 dkda bire düşmüş sancıları nefes alış verişi bile değişikti işte önce devlete gitmiş 23 e kadar açıklıpın yok diyip bekletip durmuşlar çok sancım vardı dayanamıyorum demiş eşine beni al götür sezeryan olcam demiş özele gitmişler ama özelde normal bir şekilde doğurmuş şimdi iyiler hastanedeler

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sattı tuğbam zilli kız beni.cocuk benden sıkılmıs demekki gelmiyor baksana..:(

anamm selam taze anne.hosgeldin.sıla adamız nasıl? büyümüştür o biz görmeyeli :D
kız ne yapsın şimdiye kadar tüm ilgin ondaydı kardeşi gelcek ya hafiften kapris yapıyo zilli olsun annesi büyüynce sana dua etcek iyiki kız kardeşim var die keşke benimde bi ablam yada kardeşim olsaydı
aynen canım ya.irem doğduğunda gün sayardım su kadar oldu bu kadar oldu.büyümeyecek gibi gelirdi.ağlamaları bitmeyecek gibi gelirdi.ama şimdi biliyorum ki hepsi geçiyor ve onun minik halleriyle geçirdiğin zaman yanına kar kalıyor.

yaaa herşey küçükken güsel bidee

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
büyüdü teyzesi kuzu
sizden naber?
yerim o kuzuyu ben...biz yuvarlanıp duruyoruz teyzesi içerde :D anasıda dısarda yuvarlanıyo hamamböceği gibin.ters dönerse düze cevrilmiyoo-kop

kız ne yapsın şimdiye kadar tüm ilgin ondaydı kardeşi gelcek ya hafiften kapris yapıyo zilli olsun annesi büyüynce sana dua etcek iyiki kız kardeşim var die keşke benimde bi ablam yada kardeşim olsaydı

yaaa herşey küçükken güsel bidee

insallah eder tuğbamm..evett herseyin küçüğü güzell.tencerenin bile bee..ne alakaysa hahaha benim bağlantılarda sorun olustu sanırsam.gidimde yemeğimi yapimm..kocam gelmeden.belki beni atta götürür :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yerim o kuzuyu ben...biz yuvarlanıp duruyoruz teyzesi içerde :D anasıda dısarda yuvarlanıyo hamamböceği gibin.ters dönerse düze cevrilmiyoo-kop

insallah eder tuğbamm..evett herseyin küçüğü güzell.tencerenin bile bee..ne alakaysa hahaha benim bağlantılarda sorun olustu sanırsam.gidimde yemeğimi yapimm..kocam gelmeden.belki beni atta götürür :D

eder balım merak etme hadi bakım sen git çöp şiş filan yap adama gözüne gir atta götürsün seni :evet:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
flaş flaş flaş
kızlarr tanselcik aradı hepiciğinize selamı var yavrukuşun evde internet gidikmiş kızlara söle merak etmesinler dememi istedi oğlu ondan başka kimsede durmuyomuş basıyomuş yaygarayı özellikle aslı ve sana sölüyorum sondasınız şu günlerinizin tadını çıkartın dedi ok didim bende

tam hayalimdeki cocuk profili:D ama esimdede susabilir bir kişi imtiyazı tanısınn.. geri kalan herkesde aglasınn ayyy yerimm yer:huhuu::huhuu:
benim doktorumda ne olursa olsun veriyoruz suni sancıyı dedi belki doktordan doktora yada hastaneye göre değişiyor bu durumm

cok sacma .. acılması baslayana verilir benim bildigim dogması gerekiyosa beklemeden. al bende hiçbişi yokk dr vermicek suni.. cünkü acılmama ihtimali var. ola ki acılmazsa kii genelde hiç aclma olmayan birinde mucize yaratmıyo, cektigim acı ne olcak ?? dr un dili sürcmüs bence

aklıma bişi takıldı insan 34 haftalık gebe olupta o saatten sonra mı aklına gelir bişiler paylaşmak???
bu saate kadar hiç mi sorun olmaz k.valide k.peder gelincemi bunalıma girer???
bu cümle bana bir yerden tanıdık geldi aranıza yenileri kabul etmiyomusunuz??? benimle ilgilenmiycekmisiniz??? gibi vs vs... işgillendim acıkcası

cnm okudum jepsini de toplu alıntı yapamadım.. ama o bahsettigimiz kişide böyle kibar olcak proporsiyon yok bence.. bide haketten konusmadı diye kızıyoruz hepsine parıltı,akarsu bilmem ne. bi tek esra yı konusturabildik simdye kadar. konusuyo işte. evde neti yokmus anlattı kendine göre. zaten öyleyse zamanla kendni belli eder tutamaz içinde:D. bosuna gerilmeyelim.

ecrinn
benim doğuma nezoş da girmiş kız, fotoları aldık dün, daha doğrusu cd... doğum anını da çekmişler, hakan la nezoş var başımda. oğlumla ilk bakışma anımızı da çekmişler, pek güzel :)
bazı fotolar titremiş ama olsun, yine de güzel. bu arada sezoş olunca doğumdan sonraki şişliğime inanamadım... yüzüm gözüm karnım nasıl şişmiş meğer, fotolardan gördüm :)

kuzey i babaya gösterirken foto çekmemişler yalnız, çok merak ediyordum oysa halini... ( oğluma ilk kez kuzey diyorum kızlar :D )

yaaa dimek sana da el atmıs nezosum:D belki bilerek titretmiştir artistik olsun die:D ii ben özellikle rica edeyim babasına verirken foto cekin die. zaar bende en cok onu merak ediyorum. ama benimki bebeyi kucagına almayabilir:D fotograflar için para alıyolar mı cnm ekstra.. fazladan vrsek daha cok ceker mi acep:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar ben yemek yapmak için ayrılıyorum aama yeni gelen bi anne adayına bu kadar ön yargılı davranmayın nolur.. onunda sizin gibi ruh hali...hakkına girmeyin.. ben kendi adıma elimdn geleni yaptım ama inanıp inanmamak sizin eliniz de ... ben sizi tanıyo olsammm sadece yazdıklarınızı okurdum ... ama ben kendimle ilgili seyleri de paylaşmak istedim sadece... siz bu kadar kapalı olamamalısınız anne adayı olarak ...kaçtı zannetmeyin sakın.. akşama belki yine girerim vakit bulursam

bence sende alınganlık yapma cnm. arkadaslar haklı ne olduysa bu alınganlık halleri yüzünden oldu. kendini bilmez tiplerle cok ugrastık topluca. sende sitem edersen haklı veya haksız anlasmak zorlasır. zaten o degilsen sorun cıkmaz oysan anlasılır . sen paylasımını yap takip et. ama lütfen sikayet etme. forumda gözden kacabiliyo bazen. ben bzen tüm gün yazısıyorum bazen araya giremiyorum bi türlü. her gün bir degil.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
hey uyumayın kızlar kalkın bakem dün akşam 23.50 sularında dünyam80 çatır çatır doğurmuş bacılar akşam 19,30 gibi aradı sancılarım var 5dkda bire düştü die devlet hastanesine gtmişler 23 e kadar ilgilenen olmamış doğru dürüst açıklığın yok die bekletmişler yazık yavrum yalvarmış dayanamıyorum die bu sancıya götür beni başka bi hastaneye demiş eşine sezeryan olcam demiş özele götürmüşler şükürki hastaneden çıkarken dkda bire düşmüş sancıları artık 23,30da özel hastanedelermiş 4cm varmış açıklığı oraya vardığında nstye bağlamışlar tekrar doktor en geç 4 saate doğurursun demiş ama metehan bebek 20 dkda doğmuş şükürler olsun acıyı çeke çeke doğurmuş bizim minnak kız bebek 3270 gr 50 cm dünyaya gelmiş şimdi konuştum fıstıkla herkese selamı var ayrıntısıyla anlattı doğumunu dikişlerim acıyo onun dışında bi sıkıntı yok şükürler olsunki dedi

çok şükür kızcazz sağsalim doğurdu
Allah analı babalı büyütsün
darısı bekleyenlerin başına

selam kızlarr

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam hatunlar naaparsınız? Eve gelir gelmez burayı açıyom, çok pis alışkanlık yaptı :D

Fotoğrafçıyla görüştük. Yarın öğlene eve çekime gelicek. Doğum öncesi ev çekimi, doğum günü hastane çekimi, bebek doğum anı çekimi, doğumdan sonrası hastane çekimi, doğumdan 2 hafta sonra tekrar ev çekimi. Koskocaman bir albüm, 300 baskılı foto, cd, müzikli dvd falan fıstık 800 TL dedi. 1000 küsürden buna indi... Çok geldi bana fiyatı ama kocamın ağzından tamam lafı bi kere çıkınca geri dönüş yapamadım bende... Gerçi zaten eşimin iş arkadaşları 1000-1100 civarına falan anlaşmışlar. O da kadın 800 deyince o yüzden atlamış hemen... Ona biraz moralim bozuldu doğrusu... :(

Diğer alışverişlerimi de yaptım çok şükür. Bizde durum budur... :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam hatunlar naaparsınız? Eve gelir gelmez burayı açıyom, çok pis alışkanlık yaptı :D

Fotoğrafçıyla görüştük. Yarın öğlene eve çekime gelicek. Doğum öncesi ev çekimi, doğum günü hastane çekimi, bebek doğum anı çekimi, doğumdan sonrası hastane çekimi, doğumdan 2 hafta sonra tekrar ev çekimi. Koskocaman bir albüm, 300 baskılı foto, cd, müzikli dvd falan fıstık 800 TL dedi. 1000 küsürden buna indi... Çok geldi bana fiyatı ama kocamın ağzından tamam lafı bi kere çıkınca geri dönüş yapamadım bende... Gerçi zaten eşimin iş arkadaşları 1000-1100 civarına falan anlaşmışlar. O da kadın 800 deyince o yüzden atlamış hemen... Ona biraz moralim bozuldu doğrusu... :(

Diğer alışverişlerimi de yaptım çok şükür. Bizde durum budur... :)

oh hersey hazır desene..Allah sag salim kavustursun insallah

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
oh hersey hazır desene..Allah sag salim kavustursun insallah

Sağolasın canım, hepimizi inşallah :)

Bu arada bugün bebek kurabiyelerini de araştırdım biraz. Tanesi 5 TL diyolar. Oha dedim yaa... 40 tane alsan 200TL ediyor. Ecrine söyliim de azmetsin yapsın mis gibi kurabiyeleri. :cokkomik: Çikolata baktım, onun da kilosu 92 TL. Valla bu Ankara her konuda uçmuş. İstanbulla bildiğin yarışır yaaa... :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Dünyama çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün kurtulmuş kızcağız.
Sağlıklı olmalarına da çok sevindim maşallah subhanallah
Demek metehan koymuş adını.Canım benim ya.
Allahtan eşi ısrarla devlette doğurucan filan diye yormamış kızı...
Oh çok şükür atlattı yavrum ya.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Gökçe sultan, gelirsin belki ve karşılaşamayız diye yazayım dedim; yarın için Allahım yardımcın olsun inşallah. Hayırlısıyla gir çık şu doğumdan, herşey kolayca akııııp gitsin. Bizi de habersiz bırakma piliiiis :beyazbayrak: :beyazbayrak:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar