selam,hoşgeldin..
hoşbulduk...
dün giremedim,adayı doktora götürdük...
atraksiyon var mı
selam,hoşgeldin..
bide ikinci ya nazo daha bilinçlisin acemi değilsin ne nasıl olcak biliyosun tadına vara vara bakcan kızı bak gör daha bi tatlı olcak bakmak
sattı tuğbam zilli kız beni.cocuk benden sıkılmıs demekki gelmiyor baksana..
anamm selam taze anne.hosgeldin.sıla adamız nasıl? büyümüştür o biz görmeyeli
hoşbulduk...
dün giremedim,adayı doktora götürdük...
atraksiyon var mı
Dünyam mı doğurdu kız?
kız ne yapsın şimdiye kadar tüm ilgin ondaydı kardeşi gelcek ya hafiften kapris yapıyo zilli olsun annesi büyüynce sana dua etcek iyiki kız kardeşim var die keşke benimde bi ablam yada kardeşim olsaydısattı tuğbam zilli kız beni.cocuk benden sıkılmıs demekki gelmiyor baksana..
anamm selam taze anne.hosgeldin.sıla adamız nasıl? büyümüştür o biz görmeyeli
aynen canım ya.irem doğduğunda gün sayardım su kadar oldu bu kadar oldu.büyümeyecek gibi gelirdi.ağlamaları bitmeyecek gibi gelirdi.ama şimdi biliyorum ki hepsi geçiyor ve onun minik halleriyle geçirdiğin zaman yanına kar kalıyor.
yerim o kuzuyu ben...biz yuvarlanıp duruyoruz teyzesi içerdebüyüdü teyzesi kuzu
sizden naber?
kız ne yapsın şimdiye kadar tüm ilgin ondaydı kardeşi gelcek ya hafiften kapris yapıyo zilli olsun annesi büyüynce sana dua etcek iyiki kız kardeşim var die keşke benimde bi ablam yada kardeşim olsaydı
yaaa herşey küçükken güsel bidee
yerim o kuzuyu ben...biz yuvarlanıp duruyoruz teyzesi içerdeanasıda dısarda yuvarlanıyo hamamböceği gibin.ters dönerse düze cevrilmiyoo
insallah eder tuğbamm..evett herseyin küçüğü güzell.tencerenin bile bee..ne alakaysaha benim bağlantılarda sorun olustu sanırsam.gidimde yemeğimi yapimm..kocam gelmeden.belki beni atta götürür
flaş flaş flaş
kızlarr tanselcik aradı hepiciğinize selamı var yavrukuşun evde internet gidikmiş kızlara söle merak etmesinler dememi istedi oğlu ondan başka kimsede durmuyomuş basıyomuş yaygarayı özellikle aslı ve sana sölüyorum sondasınız şu günlerinizin tadını çıkartın dedi ok didim bende
benim doktorumda ne olursa olsun veriyoruz suni sancıyı dedi belki doktordan doktora yada hastaneye göre değişiyor bu durumm
aklıma bişi takıldı insan 34 haftalık gebe olupta o saatten sonra mı aklına gelir bişiler paylaşmak???
bu saate kadar hiç mi sorun olmaz k.valide k.peder gelincemi bunalıma girer???
bu cümle bana bir yerden tanıdık geldi aranıza yenileri kabul etmiyomusunuz??? benimle ilgilenmiycekmisiniz??? gibi vs vs... işgillendim acıkcası
ecrinn
benim doğuma nezoş da girmiş kız, fotoları aldık dün, daha doğrusu cd... doğum anını da çekmişler, hakan la nezoş var başımda. oğlumla ilk bakışma anımızı da çekmişler, pek güzel
bazı fotolar titremiş ama olsun, yine de güzel. bu arada sezoş olunca doğumdan sonraki şişliğime inanamadım... yüzüm gözüm karnım nasıl şişmiş meğer, fotolardan gördüm![]()
kuzey i babaya gösterirken foto çekmemişler yalnız, çok merak ediyordum oysa halini... ( oğluma ilk kez kuzey diyorum kızlar)
kızlar ben yemek yapmak için ayrılıyorum aama yeni gelen bi anne adayına bu kadar ön yargılı davranmayın nolur.. onunda sizin gibi ruh hali...hakkına girmeyin.. ben kendi adıma elimdn geleni yaptım ama inanıp inanmamak sizin eliniz de ... ben sizi tanıyo olsammm sadece yazdıklarınızı okurdum ... ama ben kendimle ilgili seyleri de paylaşmak istedim sadece... siz bu kadar kapalı olamamalısınız anne adayı olarak ...kaçtı zannetmeyin sakın.. akşama belki yine girerim vakit bulursam
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
hey uyumayın kızlar kalkın bakem dün akşam 23.50 sularında dünyam80 çatır çatır doğurmuş bacılar akşam 19,30 gibi aradı sancılarım var 5dkda bire düştü die devlet hastanesine gtmişler 23 e kadar ilgilenen olmamış doğru dürüst açıklığın yok die bekletmişler yazık yavrum yalvarmış dayanamıyorum die bu sancıya götür beni başka bi hastaneye demiş eşine sezeryan olcam demiş özele götürmüşler şükürki hastaneden çıkarken dkda bire düşmüş sancıları artık 23,30da özel hastanedelermiş 4cm varmış açıklığı oraya vardığında nstye bağlamışlar tekrar doktor en geç 4 saate doğurursun demiş ama metehan bebek 20 dkda doğmuş şükürler olsun acıyı çeke çeke doğurmuş bizim minnak kız bebek 3270 gr 50 cm dünyaya gelmiş şimdi konuştum fıstıkla herkese selamı var ayrıntısıyla anlattı doğumunu dikişlerim acıyo onun dışında bi sıkıntı yok şükürler olsunki dedi
Selam hatunlar naaparsınız? Eve gelir gelmez burayı açıyom, çok pis alışkanlık yaptı
Fotoğrafçıyla görüştük. Yarın öğlene eve çekime gelicek. Doğum öncesi ev çekimi, doğum günü hastane çekimi, bebek doğum anı çekimi, doğumdan sonrası hastane çekimi, doğumdan 2 hafta sonra tekrar ev çekimi. Koskocaman bir albüm, 300 baskılı foto, cd, müzikli dvd falan fıstık 800 TL dedi. 1000 küsürden buna indi... Çok geldi bana fiyatı ama kocamın ağzından tamam lafı bi kere çıkınca geri dönüş yapamadım bende... Gerçi zaten eşimin iş arkadaşları 1000-1100 civarına falan anlaşmışlar. O da kadın 800 deyince o yüzden atlamış hemen... Ona biraz moralim bozuldu doğrusu...
Diğer alışverişlerimi de yaptım çok şükür. Bizde durum budur...
oh hersey hazır desene..Allah sag salim kavustursun insallah
slm balım çok şükür kurtuldu sen nasılsın şahin oğlan nasıl yirim onun pipisini hayalimdeki bebe allah banada nasip etsinçok şükür kızcazz sağsalim doğurdu
Allah analı babalı büyütsün
darısı bekleyenlerin başına
selam kızlarr
çok şükür kızcazz sağsalim doğurdu
Allah analı babalı büyütsün
darısı bekleyenlerin başına
selam kızlarr