2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyy pikemle dünyamm gelmişşlerr.. masallahh bebeklerinize de size de:ask::ask: rabbim korusunn hepiniziii :ask::ask:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
son adet tarihinizi yazdıgınızda cıkan tahmini dogum tarihinden 5 gün once yada sonra olur genelde dogumların cogu diyo,bi sitede..:huhuu:

Benim Sat 25 Nisandı, tam 25 Ocakta doğurdum..Beklenen 30 Ocaktı..Bu yazan doğru bence :)

Selam hatunlar naaparsınız? Eve gelir gelmez burayı açıyom, çok pis alışkanlık yaptı :D

Fotoğrafçıyla görüştük. Yarın öğlene eve çekime gelicek. Doğum öncesi ev çekimi, doğum günü hastane çekimi, bebek doğum anı çekimi, doğumdan sonrası hastane çekimi, doğumdan 2 hafta sonra tekrar ev çekimi. Koskocaman bir albüm, 300 baskılı foto, cd, müzikli dvd falan fıstık 800 TL dedi. 1000 küsürden buna indi... Çok geldi bana fiyatı ama kocamın ağzından tamam lafı bi kere çıkınca geri dönüş yapamadım bende... Gerçi zaten eşimin iş arkadaşları 1000-1100 civarına falan anlaşmışlar. O da kadın 800 deyince o yüzden atlamış hemen... Ona biraz moralim bozuldu doğrusu... :(

Diğer alışverişlerimi de yaptım çok şükür. Bizde durum budur... :)

Canım moralsiz olma, inan resimlere bakınca iyiki yapmışım diyorsun..
Hem bol bol çekicekler bence değer..

Selam kızlar.

Beni merak eden dualarını eksik etmeyen herkese tesekkurlerimi iletiyorum oncelikle.
Allah hepinizden razı olsun. İnanıyorum ki sizin dualarınız sayesinde ben o dogumu kolaylıkla atlattım..

Dogum hikayemi paylasamyacagım suan malum kaynanamlarla oturuyorum ve 5 dk lık bosuk bularak girdim internete suan.

Cok sukur ben de bebegim de iyiyiz suan. Evdeyiz dun 11 de cıktık hastaneden. 3270 gr 50 cm dogdu oglum. İlk gun iyiydik ama suan biraz mızırdanıyor. Annesine naz yapıyor herhalde :) Gece hic uyutmadı desem yeridir valla.

Cok sukur geldigi gibi memeyi tuttu emiyor. Sutum de gelmeye basladı Allahtan. Biraz agrılarım var ama buna da sukrediyorum beterin beteri vardır diyerekten.

Normal dogum zor mu yapabilir miyiz diyenler icin eger o dogum sancısını cekebiliyorsanız o agrıya dayanabilirseniz dogumda hicbirsey yok. Zaten dikisler 2 gune kadar azalıyor agrıları..

Simdilik bu kadar benden. Musait oldugum zaman tekrar girer yazarım sizlere. Oglum basladı gene huysuzlasmaya. Hepinizi öpüyorum resmini de en yakın zamanda koyucam sizlere.. Gene haberlesiriz mutlaka..

Ah canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün çok sevindim :)

Kızlar HERKESE MERHABA

gecmişi hic okumadan bunları yazıyorum, kusura bakmayın sekerler..

Haber veremedim ne zamandır, biz hastaneden dün taburcu olduk, bugün anca kendimi ve işleri toparlayıp girebildim...

Sezeryan iyi gecti, epidural yerine sipinal sezeryan yaptılar. oglum hamd olsun saglıklı, ilk kontrolumuz persembe günü, şimdilik normal hersey..
ilk basta sütüm az geliyordu sezeryan oldugum icin, arada mama takviyesi yaptık. şimdi daha artıyor gün geçtikce...

agrılarım, sızılarım var tabii ama normal sonucta... normal dogum en güzeli bence ama sezeryan olunacaksa da olunur...

şimdilik haberlerimiz böyle, gercekten ilk başlarda internete vakit ayırmak daha zor olabiliyormuş.. alıştıkca hersey daha yoluna oturur tabii..

Allah'ım bu duyguyu isteyen hiçbir kulundan eksik etmesin inşallah, ya Rabbi tarifi yok ki anlatmaya çalışayım.. yatıp kalkıp şükrediyorum sadece...

hepimiz öyle şanslı kullarız ki nasiplerimizde varmış yaşamak... sizleri çok seviyorum minnoşlar... kendinize cennet kokulu yavruşlarınıza iyi bakın....

Pikecim senin de gözünaydın, çok şükür yarımız kavuştuk bebeklerimize..Darısı bekleyenlere inşallah.

Kızlar ya benim memelerim acayip doldu ve çok sert, yatarken bile canım acıyor :( Bu ne zaman geçer acaba? Bebeğim emerken çok canım yanıyor.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlar.. klasik bir pazar gününden:D
ben bugün de hiçbir dogum belirtisi göstermedim.. ama ögrendim k görümceme acılma yokken dr suni sancı vermiş. nezos bana niye kaldırmazsın dedi acaba. kafam karıstı iice. sui sancı alıp sansımı denemeli miyim ki:acep:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kaynanam uyuz etti gitti
bu lohusalık da canımı çok sıkıyo valla
bi 40ım çıksa da dışarı çıksak
yarın dr kontrolümüz var inş. kg almıştır oğlum
yoksa mamaya başlıcaz :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kaynanam uyuz etti gitti

almıstır insallah cnmm. mama dese bile dr meme de verirsin aldıgı kadar.. insallah gerekmez.. niye uyuz oldun kadına kız:D cıkabilcek gibiysen cık dısarı tatlımm ben hiç inanmam 40 gün evde durma kuralına:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar HERKESE MERHABA

Haber veremedim ne zamandır, biz hastaneden dün taburcu olduk, bugün anca kendimi ve işleri toparlayıp girebildim...

Sezeryan iyi gecti, epidural yerine sipinal sezeryan yaptılar. oglum hamd olsun saglıklı, ilk kontrolumuz persembe günü, şimdilik normal hersey..
ilk basta sütüm az geliyordu sezeryan oldugum icin, arada mama takviyesi yaptık. şimdi daha artıyor gün geçtikce...

agrılarım, sızılarım var tabii ama normal sonucta... normal dogum en güzeli bence ama sezeryan olunacaksa da olunur...

şimdilik haberlerimiz böyle, gercekten ilk başlarda internete vakit ayırmak daha zor olabiliyormuş.. alıştıkca hersey daha yoluna oturur tabii..

Allah'ım bu duyguyu isteyen hiçbir kulundan eksik etmesin inşallah, ya Rabbi tarifi yok ki anlatmaya çalışayım.. yatıp kalkıp şükrediyorum sadece...

hepimiz öyle şanslı kullarız ki nasiplerimizde varmış yaşamak... sizleri çok seviyorum minnoşlar... kendinize cennet kokulu yavruşlarınıza iyi bakın....

ayyy ayy pikem gelmiş seni çok merak ettim zaten kim doğursa onu rüyamda görüyorum oğlunun ve senin iyi olmana sevindim gün geçtikçe ağrın sızında daha iyi olacak hatırlayamayacaksın bile Allah miniğini sizlere bağışlasın çok öpüyorum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kaynanam uyuz etti gitti

ne yaptı kız kaynanan lohusasınya herkesin hareketi batıyordur sana sütün yeterli değilmi ?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyy cok sıkıcıı deli gibi kendi kendime yazıyorumm. gel kızımm artık sende yaaaa valla deli ediyosun beni heee:ninni:

calla

Üye
Tepki
20
selam kızlar.. klasik bir pazar gününden:D
ben bugün de hiçbir dogum belirtisi göstermedim.. ama ögrendim k görümceme acılma yokken dr suni sancı vermiş. nezos bana niye kaldırmazsın dedi acaba. kafam karıstı iice. sui sancı alıp sansımı denemeli miyim ki:acep:

günün gecmedi galiba daha neden suni sanci diyosun anlamadim ben yanlis anlama merakimdan soruyorum..

Selam kızlar.

Beni merak eden dualarını eksik etmeyen herkese tesekkurlerimi iletiyorum oncelikle.
Allah hepinizden razı olsun. İnanıyorum ki sizin dualarınız sayesinde ben o dogumu kolaylıkla atlattım..

Dogum hikayemi paylasamyacagım suan malum kaynanamlarla oturuyorum ve 5 dk lık bosuk bularak girdim internete suan.

Cok sukur ben de bebegim de iyiyiz suan. Evdeyiz dun 11 de cıktık hastaneden. 3270 gr 50 cm dogdu oglum. İlk gun iyiydik ama suan biraz mızırdanıyor. Annesine naz yapıyor herhalde :) Gece hic uyutmadı desem yeridir valla.

Cok sukur geldigi gibi memeyi tuttu emiyor. Sutum de gelmeye basladı Allahtan. Biraz agrılarım var ama buna da sukrediyorum beterin beteri vardır diyerekten.

Normal dogum zor mu yapabilir miyiz diyenler icin eger o dogum sancısını cekebiliyorsanız o agrıya dayanabilirseniz dogumda hicbirsey yok. Zaten dikisler 2 gune kadar azalıyor agrıları..

Simdilik bu kadar benden. Musait oldugum zaman tekrar girer yazarım sizlere. Oglum basladı gene huysuzlasmaya. Hepinizi öpüyorum resmini de en yakın zamanda koyucam sizlere.. Gene haberlesiriz mutlaka..

allah anali babali buyutmeyi nasip etsin oglusunu.. tebrik ederim

calla

Üye
Tepki
20
Merhaba kizlar.. kizimin hastaligindan ve yavas yavas ev isi yapma durumumdan dolayi pek giremiyorum. dun aksam cok batma ve basinc hissi vardi kasiklarimda gece 3de aciyla uyandim kizimda da uykumdan kalkmistim sanciyla biran korktum noluyoruz diye ama allahtan duzenli bise yoktu kazi calismasi yapiyodu zillos assalarda galiba :2: bugunde yine yalanci agrilar batma hissi basinc felan oluyor ara ara ama coksukur icimde hala.. dogurmam ins 2hafta daha..kizimda daha iyi gibi yine pek bise yemiyor ama ateslenmiyor allahtan pek

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Merhaba kizlar.. kizimin hastaligindan ve yavas yavas ev isi yapma durumumdan dolayi pek giremiyorum. dun aksam cok batma ve basinc hissi vardi kasiklarimda gece 3de aciyla uyandim kizimda da uykumdan kalkmistim sanciyla biran korktum noluyoruz diye ama allahtan duzenli bise yoktu kazi calismasi yapiyodu zillos assalarda galiba :2: bugunde yine yalanci agrilar batma hissi basinc felan oluyor ara ara ama coksukur icimde hala.. dogurmam ins 2hafta daha..kizimda daha iyi gibi yine pek bise yemiyor ama ateslenmiyor allahtan pek

Callacım kızına çok geçmiş olsun, narin bir kız sanırım :)
Bugün benim de göbeğimin üstünde beliren çizginin en üst kısmında değişik bir ağrı var, anlam veremedim ilk kez oluyor...
Umarım meleğin de 2 hafta daha durur annesi.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kızlar.

gözün aydın balım benim şükür rahatladın kurtuldun bebeğin yanında allah analı babalı büyütsün inşallah bizede tez zamanda nasip etsin o gün doğurucan dedim öylede oldu gerçekten sancı çektiğin apacık belliydi akışına bıraktın ve biraz zahmetlide olsa doğurdun şükür darısı bizee normal doğurmak isteyenlere inşallah
İş ciddiye bindikçe 5 dakka boş bırakmaya gelmiyo bu kız yaaaa.tşk ederim kızlar size de benim yoklugumu aratmamıssınız bebikoma :)anında cayıvericek dimi yumurta kapıya geldi ya..Az kaldı bende tepene geliyorum görüsürüz :p
katılıyorum teyzecim boş bırakmayın tez gidin yanına birazda canı sıkılıyo sanırım size ihtiyacı olduğunu düşünüyorum anne yeri başka imkanınız varsa daha önce yanında olun derim -ayse
Kızlar HERKESE MERHABA

pikoşum sen artık geçmişi bırak bizi haberdar et noyandan ve kendinden biz başka bişi istemeyiz gözün aydın balım tekrar allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin oğlunu darısıda bize olsun inşallah
Leadercim bizim güncel bilgilerimiz şöyle (tablo için)

Saat 10:35 , sipinal sezeryan, 50 cm, 3,275gr, 38+4

cnm bir saat bilgin eksikti birde sezeryan şeklin düzelttim güncel şu anda :eek:
kaynanam uyuz etti gitti

hayatım sağolasın bıraz lohusalık dönemi farklı sanırım herkes böle alıngan oluyo normal bişi olsa gerek kalp kırmadan atlatmaya bak derim
şahin iyidir inşallah kgda almıştır şayet almadıysa maam vermekten çekinme kan şekeri düşmesin yakuşuklumun .nazar:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gökçeden bilgim yok simuşum aramadım da yarın bakcez bakalım girmesse ben bi msj atar yada ararım pazar die çekindim aramak istemedim inşallah doğurmuştur ve iyilerdir

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
eşimle de annemin yanında bangır bangır kavga ettik kimsenin suratını görmek istemiyorum oğluma dokunmasın kimse salonda oğlumla yaşıyorum 10 gündür kaderimize terkedilmiş gibi hissediyorum kendimi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Cık cık cık. Neden öyle diyosun balıııım... Bak topiğimizin müdavimlerinden "PARILTI" burda ya :D :D

hiç eksikk deill masallahh nerdeyse her aksam burda bi o bi de cazibee:dill:
günün gecmedi galiba daha neden suni sanci diyosun anlamadim ben yanlis anlama merakimdan soruyorum..

allah anali babali buyutmeyi nasip etsin oglusunu.. tebrik ederim

son haftam cnm. 40 a girdim. dr normal diyodu hep. ama muayenede acılma yumusama falan hiçbişi cıkmadı. kafası da yukardaymıs inmemiş. beklicez 1 hafta daha ama böyle olursa suni alamazsın dedi. bende bugün görümcemden acılma olmadan suni aldıgını duyunca acaba istesemm mi dedim. :acep:

kızzzz lidırr hayrett sen bu saatte nasıl girdin bakemm?? uykun mu kactı bebemm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar