2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
nikaycım çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifasını versin ananenin..sen üzülmemeye gayret göster canım biliyorum zordur ama bebeğin var ve çok az bir zaman kaldı dikkat et kendine

hakılsınnn canımmm
çook saolll
ama o benim için çok farklı ya onu çok görmek istiyorum
3 saatlik yol ama bu halimle eşim götürmüyo korkuyo bişey olur diye
mümkün olduğunca aklıma getirmemeye çalışıom işte amaa zorrrrrr

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ecrincim sen kendin yap şablonu sonra hamurun üzerine koyup ince bir bıcakla kes etrafını olmazmı

düsündüm ama neyden kescegimi bilemedim:D neyse en mantıklısı o tabe bakayım neyden yapabilirim evde:utan:

bünye meselesi o zaman yada ne bilim bebekin yeme kapastesi diyim laylam benim bu oğlan yemek yemeği sevmeyecek anlaşıldı :D

olabilir dene bakalım nasıl olcak biraz uğraşırsın ama güsel olur die düşünüyorum yaptığın gayet başarılı beğendim balumm

denicem bakalım saol balım:utan:

mannakcımmm o et benlerini koparmak cok tehlikeli. benmde gögsümde cıktı 1_2 tane ama hiç ellesmiyorum. bi dr a göster tatlım bence. koparttıgnı da söle. ben işi sakaya gelmez. ve sakın bi daha ellesme:ask:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
mannakcımmm o et benlerini koparmak cok tehlikeli. benmde gögsümde cıktı 1_2 tane ama hiç ellesmiyorum. bi dr a göster tatlım bence. koparttıgnı da söle. ben işi sakaya gelmez. ve sakın bi daha ellesme:ask:

haklısınn cnm yaaa artık hiç dokunmuyorummm
korktummmmmmmmm

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Kızlar Allah hepinizi sağ salim kavuştursun bebişlerinize.Sizede benim gibi anane(babanne)olmanın heyecanını da yaşatsın,emin olun çok daha heyecanlı çok daha farklı duygular yaşıycaksınız.Kızım anne olmanın heyecanını yaşarken bende burda hem Anne hemde anane olarak ondan daha beter bir heyecanla bekliyorum :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlar Allah hepinizi sağ salim kavuştursun bebişlerinize.Sizede benim gibi anane(babanne)olmanın heyecanını da yaşatsın,emin olun çok daha heyecanlı çok daha farklı duygular yaşıycaksınız.Kızım anne olmanın heyecanını yaşarken bende burda hem Anne hemde anane olarak ondan daha beter bir heyecanla bekliyorum :)

:gulbis::bebecik:hulya::besik::bebek:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy basım tuttu yine ben cıktım kızlarr. kurbiklerimle ugrasayım bari.. elektrik faturamız 275 tl gelmişş:sinir: ısınsak cnm gam yemicek. ev kirası gibi fatura giderimiz var masallah sinirlerim alt üst.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ayy basım tuttu yine ben cıktım kızlarr. kurbiklerimle ugrasayım bari.. elektrik faturamız 275 tl gelmişş:sinir: ısınsak cnm gam yemicek. ev kirası gibi fatura giderimiz var masallah sinirlerim alt üst.

offf...:( gecmis olsun cnm bizede dogalgaz geldi aynı para icime oturdu walla dedigin gibi gorende kısa kolluyla geziyoz sanır :(

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

aynen cnmm benimde başım çatlıo yaa

bu arada kurabiyen çok güsel olmuş
bende 2 hafta içinde yapmaya başlıcam kalıp aldım
ama ben isim yazmak için bi aparat kullanacam adını bilmiom ama çok pratik bişiii
pasta malzemeleri satan yerlerde oluyo sanırımm

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar,bu kurabiyeleri ne zaman ne icin kullancanız simdi siz ben koptum orda anlamadım ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar