2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
heh,nası ovusturuyon ?? ben ovusturmaya kalktım icimden ılık bisiler aktı gibi oldu huuylandımmı noldu anlamadım dokunamıyom simdi ama onlar orda durdukca da sanki bebikim emcekken sut cıkamicak gibime geliyo yada cocuk onları da mı yutcak bilemedim napcaz..:eek:ys:

geçen gün krem sürüyordum ben sürdükçe parmagıma geldi kahverengi noktacıklar şeklinde baya temizlendi şimdi yok

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

bende panthenolun lanininli kremi var şimdilik 15 gündür filan onu kullanıyorum ama piyasadaki en iyi göğüs ucu kremi lansinoh bebek emebiliyo onu bide zararlı değil doğuma yakın alcam sıkıntı yok benim koca ecza mümessili ya 2 dk bulur onu :D

oh ne guzel :) bende simdilik baska bisi kullanıyom bayer'in Madecassol diye bi krem hem karnıma hem goguslerıme kullanıyorum onu bakalım sonra bende ondan alırım heralde..bulması zor mu o kremi ??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oh ne guzel :) bende simdilik baska bisi kullanıyom bayer'in Madecassol diye bi krem hem karnıma hem goguslerıme kullanıyorum onu bakalım sonra bende ondan alırım heralde..bulması zor mu o kremi ??

duymadım o kremi cnm fakat göğüs ucu için lanolinli krem olmasına özen göster o tahris ediciliği önleyen şey sıradan normal bir krem olmasın göbek için ne kullansan olur nemli bırakman yeterli

kolay bulunan bişi hatta şimdi araştırdım benim kullandığım daha yoğun bir lanolinli kremmiş dahada pahalı ama bebek ememiyo lansinoh tüm eczanelerde var 10 gr 22 tlmiydi ne idi öle bişi

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
slmm kızlarrrr
pek sakin burasııııı kişicik varrrr çok şaşırdımmmm

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

bişel değil efendim :D tıbbı konularda itina ile yardımcı olunur :D

günaydın niloş napalım anacım takılıyoz öle kimseler yok karnım acıktı sen napıyon?

oyyy canım benimmm hemen git ye mamanı aç kalma bende az önce kahvaltımı yaptım

ama çok keyifsizim yaa
evde bir sürüiş var yapmak istemiom
bıktım şu evin dağınıklığından ya tam anlamıyla bi toplanamadımm ben yaa

resmen evin düzeni değişti ne nerde unutuyorum artık

bide canım çok sııkkın
annem yolda memlekete gidio
annanemin göğsünde bi kitle vardı
o araştırıldı maalesef sonuç kötü
çarşamba günğ kemotarapi görmeye başlıcak ağır bi şekildeona çok üzülüyorum
anneme çok üzülüom onu öyle görünce oda fenalaşacak offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben yimeğe gidiyorum niloşş öptüm seniii

tamam tatlım bende seni öptümmmmm
afiyet olsunnnnn

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

hoşbulduukkkkkkkk

cnm göğüs ucundaki şeylerden bahsetmişsin
benimde ucunda değilde yan kahverengi bölgelerde küçük küçük koyu kahve bişiler var hani et beni derlerya onun küçüğü ve kahverendisi
geçen gün tuttum birini çektim kopardım
baya kanadı artık dokunmuyorum ben

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hoşbulduukkkkkkkk

cnm göğüs ucundaki şeylerden bahsetmişsin
benimde ucunda değilde yan kahverengi bölgelerde küçük küçük koyu kahve bişiler var hani et beni derlerya onun küçüğü ve kahverendisi
geçen gün tuttum birini çektim kopardım
baya kanadı artık dokunmuyorum ben

kanadımı? alla alla ne ki o oyle..benim bahsettigim seyler kanamıyo ya kir tıkanmıs gibi dusun oyle seyler ama gogus ucunda oldugu icin mudahale edemiyom huylanıyom :lululu:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nikaycım çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifasını versin ananenin..sen üzülmemeye gayret göster canım biliyorum zordur ama bebeğin var ve çok az bir zaman kaldı dikkat et kendine

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar