2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yaa adam sabah not bırakmıs kapıya esimi ugurlarken gorduk..
neymis balkondaki muslugun etrafına su hortumunu dolamicakmısız.agırlık yaparmıs musluk gevsermis su kacırırmıs sonra o su donarmıs iceriye baskı yaparmıs borular patlarmıs..sonuc, kaldırın o hortumu ordan..

ya olabilrimi boyle bisey ya onlar mı oturuyo biz mi oturuyoz bu evde anlamadım herseye karısılırmı ya ay adam dayak istiyo resmen..simdi de gelmis not yazmıstım cıkarmamısınız hortumu cıkarın diyo ya adam bizim balkonu gozetliyo dusun artık oof of..

valla onlar iyi dayak istiyor haaaa eşin sert çıksa biraz sesini yükseltse ayyyy çekilirmi bu böyle

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kurabiye kalıbı var cnm. kurbilerim sekil sekil oldu aylı tavsanlı agac kalp bilmem ne. ama seker hamurunı modellemek için düsünmemişim. oturup oyun hamuru gibi ayıcık falan yapılır da mesela kalp yıldız vs bunlar nasıl kesilcek yumusacık hamurdan. aklıma makas geldi. denicem bakalım kesilirse süper olur:utan:

ecrincim sen kendin yap şablonu sonra hamurun üzerine koyup ince bir bıcakla kes etrafını olmazmı

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

onun o çok konuşan dilini kökünden keser bi tarafına tıkarım ki bi daha konuşamasın o kağıdı yazan parmaklarınıda kerpetenle sökerim manyak herifff mahkemeye verseniz ya balım hiçbir ev sahibinin bu kadar karışmaya hakkı yok resmen baskı yapıyolar herşeye bu ne be dava açsanız süründürseniz bunları ne iyi olar

oraya giidyo is zaten bıktım artık..hic bi yerde gromedim duymadım boyle insan ya..
adamın bizim oturdugumuz bu 4 katlı bina haric 5 katlı bi binası daha var paraya para demiyo denyo,ama bi dusakabin yaptır diyoruz mırınkırın ediyo aptal herif..dua etsin yatsın kalksın da kızıma..yoksa 2 dakika dururmuydum ben burda ya

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

valla onlar iyi dayak istiyor haaaa eşin sert çıksa biraz sesini yükseltse ayyyy çekilirmi bu böyle

sorma ya esim gecen gun hasladı bunları bi guzel..kombinin su basıncı dusmu hata vermis biz ilk defa kombi kullandıgımızdan bilmiyoruz tabi kullanma kılavuzu da yok bizde beyefendi kendi saklamıs bizimkinide..cagırdık anlattık durumu ben servisi ararım dedi ver ben ariyim dedim ben ararım dedi adamlar buna tlf da sormus ekranda ne hata gosteriyo diye,buda bisi gorunmuyo ekranda demis..geldi adamlar yapmaya bi baktılar,adam dedi ki kusura bakmayın ama bu hata kodu kılavuzda yazıyo sizin yapabilceginiz bisey bu buna ragmen bizi cagırdıgınız icin 3o tl servis ucreti alcam dedi..bi dugmeye bastı ordan sorun halloldu servis formunu uzattı adam para bekliyo herif elini cebine atmadı ya dusunebiliymusun ??
esim olay cıkmasın diye verdi parayı gonderdi adamları,sonra cıkıstı bunlara..bagırdı falan e benim hatammı diyo adam ya..dusun artık yuzsuzlugu..aldık parayı geri ama anlasılan o bagırma yetmedi bunlara diyom ya dayak istiyolar artık :sinir:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ben bekarken bizim komşunun gelini vardı hamileliğinde hem iştahsız hemde sorunları yüzünden elmadan başka bişey yemezdi bir çocuk doğurdu 4 kilo 200g o geldi aklıma yemek falan yemezdi

bünye meselesi o zaman yada ne bilim bebekin yeme kapastesi diyim laylam benim bu oğlan yemek yemeği sevmeyecek anlaşıldı :D
kurabiye kalıbı var cnm. kurbilerim sekil sekil oldu aylı tavsanlı agac kalp bilmem ne. ama seker hamurunı modellemek için düsünmemişim. oturup oyun hamuru gibi ayıcık falan yapılır da mesela kalp yıldız vs bunlar nasıl kesilcek yumusacık hamurdan. aklıma makas geldi. denicem bakalım kesilirse süper olur:utan:

olabilir dene bakalım nasıl olcak biraz uğraşırsın ama güsel olur die düşünüyorum yaptığın gayet başarılı beğendim balumm

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
sorma ya esim gecen gun hasladı bunları bi guzel..kombinin su basıncı dusmu hata vermis biz ilk defa kombi kullandıgımızdan bilmiyoruz tabi kullanma kılavuzu da yok bizde beyefendi kendi saklamıs bizimkinide..cagırdık anlattık durumu ben servisi ararım dedi ver ben ariyim dedim ben ararım dedi adamlar buna tlf da sormus ekranda ne hata gosteriyo diye,buda bisi gorunmuyo ekranda demis..geldi adamlar yapmaya bi baktılar,adam dedi ki kusura bakmayın ama bu hata kodu kılavuzda yazıyo sizin yapabilceginiz bisey bu buna ragmen bizi cagırdıgınız icin 3o tl servis ucreti alcam dedi..bi dugmeye bastı ordan sorun halloldu servis formunu uzattı adam para bekliyo herif elini cebine atmadı ya dusunebiliymusun ??
esim olay cıkmasın diye verdi parayı gonderdi adamları,sonra cıkıstı bunlara..bagırdı falan e benim hatammı diyo adam ya..dusun artık yuzsuzlugu..aldık parayı geri ama anlasılan o bagırma yetmedi bunlara diyom ya dayak istiyolar artık :sinir:
valla ne diyeyim güzelim baharda hemen ev bakın bunlarla uğraşılmaz benimde böyle ev sahibim olmuştu 5 ay oturduk o evde

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu arada yanlızlıgım sona eriyo benim kızlar..kayınvalidem burda olucak yarın sabah,malum doguma kadar da gitmicek dogumdan sonra da ne zaman gider bilemiyorum..subat bası da kendi annem gelir..uzatıp bacakları keyif catma zamanı bitiyo heralde..en azından sessizlik icinde yapamicam o keyfi...:ninni:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

valla ne diyeyim güzelim baharda hemen ev bakın bunlarla uğraşılmaz benimde böyle ev sahibim olmuştu 5 ay oturduk o evde

dogru soyluyosun insan degil bunlar baskabisey zaten..su kıs gecsin kızımn bi dogsun toparlanır toparlanmaz arkama bakmadan cıkıcam karar verdim..alsın evini g..tune soksun..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oraya giidyo is zaten bıktım artık..hic bi yerde gromedim duymadım boyle insan ya..
adamın bizim oturdugumuz bu 4 katlı bina haric 5 katlı bi binası daha var paraya para demiyo denyo,ama bi dusakabin yaptır diyoruz mırınkırın ediyo aptal herif..dua etsin yatsın kalksın da kızıma..yoksa 2 dakika dururmuydum ben burda ya
ahh cnm bebek 2-3 aylık olsun direk çıkmaya bakın ordan bulunmaz hint kumaşı gibi evleri inşallah aşiretin biri girerde o eve görürler gürültüyü patırtıyı allahlarından bulsunlar bir karı kocayı çekemediler

yok güsleim böylelerini tahmin edebiliyorum ben çalışrken izmir dışında ev tuttular babamlar sağolsunlar ev sahibim bu tarzdı bu kadar değillerdi ama yinede karışıyolardı evin içine filan bir kaç defa tersledim sustularr ama cahil değillerdi en azından bu adamlar hem bunak hem cahil hemde sanki iç güveysi almışlar eve sizi bu kadarda karışılmaz cnm

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bisey daha paylascam sizle bakalım sizdede varmı merak ettim simdi..
benim gogus uclarımda boyle kahverengi minik minik seyler var sanki su sızmıs da kurumus orda gibi yani sanki gogus ucumdaki deliklere tıkanmıs gibi.. anlatabildim mi acaba ya

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bu arada yanlızlıgım sona eriyo benim kızlar..kayınvalidem burda olucak yarın sabah,malum doguma kadar da gitmicek dogumdan sonra da ne zaman gider bilemiyorum..subat bası da kendi annem gelir..uzatıp bacakları keyif catma zamanı bitiyo heralde..en azından sessizlik icinde yapamicam o keyfi...:ninni:

keşke sırayla gelselerdi önce annen doğumda da kayınvaliden zor oluyor benim ilk doğumda herkes aynı anda gelip gittiler bu sefer konuştum doğuma annem gelecek doğumdan sonra kayınvalide

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

ahh cnm bebek 2-3 aylık olsun direk çıkmaya bakın ordan bulunmaz hint kumaşı gibi evleri inşallah aşiretin biri girerde o eve görürler gürültüyü patırtıyı allahlarından bulsunlar bir karı kocayı çekemediler

yok güsleim böylelerini tahmin edebiliyorum ben çalışrken izmir dışında ev tuttular babamlar sağolsunlar ev sahibim bu tarzdı bu kadar değillerdi ama yinede karışıyolardı evin içine filan bir kaç defa tersledim sustularr ama cahil değillerdi en azından bu adamlar hem bunak hem cahil hemde sanki iç güveysi almışlar eve sizi bu kadarda karışılmaz cnm

oohhh Aminn...insallah bizi mumla arasınlar mumlaaa....baska bisey demiyom s..tr et gitsin ya Allah ından bulsun ne kadar boyle insan varsa..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
benim gogus uclarımda boyle kahverengi minik minik seyler var sanki su sızmıs da kurumus orda gibi yani sanki gogus ucumdaki deliklere tıkanmıs gibi.. anlatabildim mi acaba ya

evet bendede oluyor hatta banyoda yumuşuyorlar elimle ovuşturuyorum çıkıyolar herkeste olur tahminimce oynamamak lazım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

gözün aydın diyelim bacım o saman benim k.validemde gelcekti ama aksilik oldu gelemedi ya ay başı gelcekler izmirden yada ayın 10unda mevlut olana kadarda bizdeler k.pderimle mevlüttede 2 görümcem ve 1 eltim de gelecekler hafta sonu boşluğuna filan annemler 2 kat alt daireye geçici bir düzen kurdular bebek bakıcak die onlarda gündüz bizde olurlar kardeşlerim üni okuyo dışarda bi annem var allahtan yanii ortalık epey kalabalık olcak gelen giden dahada cabası olur konu komşu...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

keşke sırayla gelselerdi önce annen doğumda da kayınvaliden zor oluyor benim ilk doğumda herkes aynı anda gelip gittiler bu sefer konuştum doğuma annem gelecek doğumdan sonra kayınvalide

dogru soyluyosun da simdi benim doktor demisti ya bana erken dogum olcak diye,onu dedigi gun yani bundan 6 hafta once :cokkomik: telas yaptık biz o zaman annem gelmisti 15 gun kaldı kadıncagız baktık olan bisey yok,e evdekiler de orda rezil oldu tabi dondu geri..sonra doktor hala tehlikeli dedi 2.5 hafta once,yine cagırdım annemi 1o gun kaldı bu sefer dedim git sen anne dogmicak bu kız, bosuna bekleme dedim sancım fln tuttugunda artık cagırırım dedim,o arada da esimin annesi gelmek istedi seni bi hamile halinle goreyim bari diye..gelme diyemedim tabi..boyle iste durum yani sozde erken gelcekti benim kız o kadar yattım gunlerce sol tarafım felc oldu yatmaktan..ama masallah 36.haftayı da bitirdik :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

gözün aydın diyelim bacım o saman benim k.validemde gelcekti ama aksilik oldu gelemedi ya ay başı gelcekler izmirden yada ayın 10unda mevlut olana kadarda bizdeler k.pderimle mevlüttede 2 görümcem ve 1 eltim de gelecekler hafta sonu boşluğuna filan annemler 2 kat alt daireye geçici bir düzen kurdular bebek bakıcak die onlarda gündüz bizde olurlar kardeşlerim üni okuyo dışarda bi annem var allahtan yanii ortalık epey kalabalık olcak gelen giden dahada cabası olur konu komşu...

sagol canım..ne zaman yapcaksınız mevludu ??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

incelemedim hiçbenimkini ama doktorum gögüs ucu kremlerini kullanamaya başla dedi doğumda emzirirken hiç zahmet çekmessin dedi günde 3 kere sürcekmişiz kızlar

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

evet bendede oluyor hatta banyoda yumuşuyorlar elimle ovuşturuyorum çıkıyolar herkeste olur tahminimce oynamamak lazım

heh,nası ovusturuyon ?? ben ovusturmaya kalktım icimden ılık bisiler aktı gibi oldu huuylandımmı noldu anlamadım dokunamıyom simdi ama onlar orda durdukca da sanki bebikim emcekken sut cıkamicak gibime geliyo yada cocuk onları da mı yutcak bilemedim napcaz..:eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar