Hoşbulduk,Antalyadan geldim kızlar,Bebikomm'un annesiyim ben
hoşgeldiniz.....,
bizde biraz panik ataklık başladı bebikom anlatmıştır herkese şüpheci yaklaşıyoruz
Hoşbulduk,Antalyadan geldim kızlar,Bebikomm'un annesiyim ben
ben yimeğe gidiyorum niloşş öptüm seniii
nikaycım çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifasını versin ananenin..sen üzülmemeye gayret göster canım biliyorum zordur ama bebeğin var ve çok az bir zaman kaldı dikkat et kendine
ecrincim sen kendin yap şablonu sonra hamurun üzerine koyup ince bir bıcakla kes etrafını olmazmı
bünye meselesi o zaman yada ne bilim bebekin yeme kapastesi diyim laylam benim bu oğlan yemek yemeği sevmeyecek anlaşıldı
olabilir dene bakalım nasıl olcak biraz uğraşırsın ama güsel olur die düşünüyorum yaptığın gayet başarılı beğendim balumm
En iyisini yapıyorsunuz,bencede.hoşgeldiniz.....,
bizde biraz panik ataklık başladı bebikom anlatmıştır herkese şüpheci yaklaşıyoruz
sen krem suruyonmu ?
mannakcımmm o et benlerini koparmak cok tehlikeli. benmde gögsümde cıktı 1_2 tane ama hiç ellesmiyorum. bi dr a göster tatlım bence. koparttıgnı da söle. ben işi sakaya gelmez. ve sakın bi daha ellesme:ask:
hı hı lansinoh kullanıyom bayadırr
haklısınn cnm yaaa artık hiç dokunmuyorummm
korktummmmmmmmm
Kızlar Allah hepinizi sağ salim kavuştursun bebişlerinize.Sizede benim gibi anane(babanne)olmanın heyecanını da yaşatsın,emin olun çok daha heyecanlı çok daha farklı duygular yaşıycaksınız.Kızım anne olmanın heyecanını yaşarken bende burda hem Anne hemde anane olarak ondan daha beter bir heyecanla bekliyorum
sanırım forumdaki ilk anne ben oldum))
ayy basım tuttu yine ben cıktım kızlarr. kurbiklerimle ugrasayım bari.. elektrik faturamız 275 tl gelmişş:sinir: ısınsak cnm gam yemicek. ev kirası gibi fatura giderimiz var masallah sinirlerim alt üst.
ayy basım tuttu yine ben cıktım kızlarr. kurbiklerimle ugrasayım bari.. elektrik faturamız 275 tl gelmişş:sinir: ısınsak cnm gam yemicek. ev kirası gibi fatura giderimiz var masallah sinirlerim alt üst.
Tabii ne demek..4 çocuk annesi olarakhoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz
sefalar getirdinizzz
iyiki geldinizz bizde sizin tecrübelerinizden yararlanırız inşşşşşş
bebikommm benim ilk gözağrım,ama hepinize her konuda yardımcı olurum kızlarayy bebikomun annesi gelmiş. hos gelmiş sefa gelmişş. o da topigin ilk anneannesi olmussonra yazarım artıkınn.. sevgiler diyimm sadece simdilik