bebikommm benim ilk gözağrım,ama hepinize her konuda yardımcı olurum kızlar
anneee,benim istahım kesiliyo yavas yavas bak valla bi sabah kahvaltı ettim simdi bide simit yiyom peynirle cayla
bebikommm benim ilk gözağrım,ama hepinize her konuda yardımcı olurum kızlar
aynen cnmm benimde başım çatlıo yaa
bu arada kurabiyen çok güsel olmuş
bende 2 hafta içinde yapmaya başlıcam kalıp aldım
ama ben isim yazmak için bi aparat kullanacam adını bilmiom ama çok pratik bişiii
pasta malzemeleri satan yerlerde oluyo sanırımm
offf...gecmis olsun cnm bizede dogalgaz geldi aynı para icime oturdu walla dedigin gibi gorende kısa kolluyla geziyoz sanır
kızlar,bu kurabiyeleri ne zaman ne icin kullancanız simdi siz ben koptum orda anlamadım ?[/QUOTE
canım ben hastanede ve eve geçmiş olsuna gelenlere vermeyiidüşünüyorum lohusa şerbetinin yanında
çikolata yerine yani
heyecandan bence,artık vakit daraldı merak etme normal onlar,akşama acısını çıkartırsın eminimanneee,benim istahım kesiliyo yavas yavas bak valla bi sabah kahvaltı ettim simdi bide simit yiyom peynirle cayla
anneee,benim istahım kesiliyo yavas yavas bak valla bi sabah kahvaltı ettim simdi bide simit yiyom peynirle cayla
saol cnmm. bu tur böle gcsin de pastacıları gezerim artıkın.yakınlarda yok öle alabilcek bi yer 2 otobüsle gitmem lazım. edinmek lazımm malzemelri cok keyifli bişibekliyorum seninkini de merakla.. bende yni hasıl oldu, bas agrısı, mide bulantısı, bas dönmesi vs. son zaman psikolojim bozuldu zaaar
kız dogalgazla klima bir mi. tshirtle gezmede normal bi kıyafetle gezersin yine.. ben iice eskiye döndüm odadan cıkarken yelek giyiyom biliyon mutipim saftım kaydı iice. sen bilimisin kosarak wc ye gitmek ne dimek
siz ocak sofben vs de ordan kullanıyonuz dimeeee
275 tl ye salonu ısıtıyoz sadece. saatimiz mi bozuk acep ya..
kızlar,bu kurabiyeleri ne zaman ne icin kullancanız simdi siz ben koptum orda anlamadım ?
ba babaa bababaa netten bile naz yapıyoo kız
ba babaa bababaa netten bile naz yapıyoo kız
saol cnmm. bu tur böle gcsin de pastacıları gezerim artıkın.yakınlarda yok öle alabilcek bi yer 2 otobüsle gitmem lazım. edinmek lazımm malzemelri cok keyifli bişibekliyorum seninkini de merakla.. bende yni hasıl oldu, bas agrısı, mide bulantısı, bas dönmesi vs. son zaman psikolojim bozuldu zaaar
kız dogalgazla klima bir mi. tshirtle gezmede normal bi kıyafetle gezersin yine.. ben iice eskiye döndüm odadan cıkarken yelek giyiyom biliyon mutipim saftım kaydı iice. sen bilimisin kosarak wc ye gitmek ne dimek
siz ocak sofben vs de ordan kullanıyonuz dimeeee
275 tl ye salonu ısıtıyoz sadece. saatimiz mi bozuk acep ya..
kızlar,bu kurabiyeleri ne zaman ne icin kullancanız simdi siz ben koptum orda anlamadım ?[/QUOTE
canım ben hastanede ve eve geçmiş olsuna gelenlere vermeyiidüşünüyorum lohusa şerbetinin yanında
çikolata yerine yani
anladım canıım,daha guzel ama ugrastırıcı ya demi
tamam canım bisi demedim yani bizde odedigimizin tam karsılıgında ısınmıyoz da ondan oyle dedim..haklısın tabi o ayrı bu ayrı..sen baktır bi saate falan en iyisi bebis gelince nolcak bide..
bende paketleyip, evde hastahanede gelenin gidenin eline sıkıstırmayı düsünüyorum
napiyim kız,anne uzakta olunca boyle oluyo iste..
ay ben soguktan ne dedigimi biliyo muyummbebişin odaya elektrikli duvara monte kaloriferlerden almaya karar verdik. aynı zamanda yatak odası oldugundan bizimde işimize yarar. bakalım..
ay ben cıktım durayım dedim ama cok bulandı midem. ne degişik bişi bu ya. kuscak gibi degil ama böle sanki basım dönmüs dönmüss de yeni geciyomus gibi bi mide hali. atıciiim kendimi koltuktan asagı:sinir: öptüm sizii
tuğbaaaaaaaaaaa
amma yedinn kıssssssssssssss
gelemedin bi türlüüüü
neyse kızlar çıkıom ben
başımm çatlıcak sankiiiii
öpüom hepinizii
günaydın cnm yok bakalım bugün itibariyşe tansel,gökçe ve littesunshıne kontrolde muhtemelen kızlara doğum tarihi verecekler yada net bişi belli olcak gbi hepsi 38+larda çünki
Kızlar herkese merhaba .. kimler online goremiyorum cunku cok sorunlu bi internet var, malum grev devam ediyor burada....
Bugün kontrol vardı, NST de sancılar 100lerde cıktı ve hic 50nin asagısına inmedi... gerci doktor normal dedi acılmam yokmus sanırım ama alttan muayene hiç olmadım ben karından bakıldı hep...
(Neyse olurda giremezsem diye simdiden paylasayım dedim... cunku elektirikler hep kesiliyor burada... grev devam ediyor)
Persembe gunu sabahtan hayırlısıyla insallah sezeryana alıcaklar, eger bel fıtıgımda bir sorun yoksa epidural sezeryan olucak...
Eger bizden dualarınızı esirgemezseniz cok memnun olurum.. Bol bol dua edin bize canlar... şimdiden de teşekkur ederiz..........
Umarım daha konusuruz girmeden, sevgiler sekerler......