2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

inşallah babuşum söylediğini hayal ediyorum ama yaşamadan çocuğumu kucağıma almadan anlamam mümkün değil onu hissettim babuş kızın o kadar güselki kız topikteki bebeklerimizinde maşallahı var biblo gibiler koy bir yere bak subanallah rabbm cümlemize yaşatsın aslıcan merak ediyodu kızını kaçırmış bi resmini koyup kaldırırmısın yada avatarına bir müddet koy ordan bakalım babuş olmas mı güsellik allahımmm mübarek ezan vakti bizede tez zamanda nasip et

Dur koyayım canım...GEçen koyacaktım zilli zırlayınca nevrim döndü koyamadıydım :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

nilayım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla kurtarmayı nasip etsin çok zor bi durum allah hepinizin dualarıyla ayağa kaldırsın tez zamanda

bencede hiç kolay bir durum değil rabbim yardımcısı olsun kafaya takıp üzülme herşey kader kısmet rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah

ama eşinde haklı nilaycım sen bol bol dua et rabbim hayırlısıyla yardımcısı olacaktır

bende kullanyorum krem cnm faydasını görcez bakalım doğumda inşallah

çoluğumu çocuğumu yidin doymadın beaaaa geldim kız azda keyif yaptım annemle

çok saoll canım benim düşünmemeye çalışıom işte

ohh afiyet olsunnnnn
tabi annenciğinde yanında ya ne güsell

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Selam aslıcım...Nasılsın tatlım?
Yok onun hamileliği senden küçük olamaz, benden büyüktü çünkü :D
İyi bile idare etmiş ikizleri bu vakte :D

daha iyiyim canım faranjit olmuştum geçiyor artık yavaş yavaş haa gerçi hastayken konuşmuştuk seninle:)
hımm iyi valla ozaman dediğin gibi iyi dayanmış hakkaten maşallah ona ozaman:)benim güzel kızım napıyormuş bakalım uyuyormu annesinin yanında kurban olduğum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
allah seni kız tuğbişim nasılda sinir olmuşsun öyle:):)kurban olurum tamam sormadım bişey:):)

yaa memlekette her kadından 10 kişiden 6 sının adı tuğba arkadaş bide varya töbe estafurullah isimimim anlamı cennette hareketli dalları olan bir ağaç çokta güsel ama insanlara öle bir kişilik vermiş ki rabbim midem bulanıyor bakınca yüzlerine ya çok pisliklere bulaşmış insanllar adını zikretmiyim yada karaktersiz boş tipler adımı söylerken çekiniyorum gerçekten kirlettiler canım ismi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
daha iyiyim canım faranjit olmuştum geçiyor artık yavaş yavaş haa gerçi hastayken konuşmuştuk seninle:)
hımm iyi valla ozaman dediğin gibi iyi dayanmış hakkaten maşallah ona ozaman:)benim güzel kızım napıyormuş bakalım uyuyormu annesinin yanında kurban olduğum

Evet ben seni başka aslı sanmıştım önce,sonra anlamıştım :utan:
Uyuyor teyzesi şu an minnoş.Arada mıkır mıkır mıkırdanıyo :utan:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
bblau
o nasıl tatlı bişi yaaaaa yerim onun yanaklarını ben ya
maşallahhhhhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yok böyle bir şey yaaa tarifsiz bişey bu babuş görene kadar bukadar duygu yoğunluğu hissetmemiştim güzel yavrum benim rabbim seni bütün kötülüklerden,şerden korusun inşallah....resmen melek bu yaaa melek

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
perşembe miii :) hayırlısı olsun hadi bakalım 4.annemiz geliyo Allah sag salim kavustursun insallah
:utan:

ayyy canım benim seninde perşembe belli oldu yani gözün aydın inşallah sende diğer arkadaşlar gibi sorunsuz kucağına alırsın meleğini çok öpüyorum kendine dikkat et emi:utan:

güselim senide yazdım görmemişin kontrolu olanlar için demiştim sonrasında doğum sırasına göre yazdım ben hayırlısı olsun inşallah perşembe saat kaçta sezeryan hemen listeye ekliyim adını bebeğinin adını filan söyleyiver bilgilerini pikoşummm bide özelden nomu yazayım doğumdan sonra bilgilendirirsin beni bebek doğdu iyiyiz vs şu kdr kg şu kadar boyu die

hadi inşallah yehuuu bu haftada bebek geliyoo mutlu oldum allahım bizede nasip et inşallah

Pikecim,tatlım günün belli olmuş,Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine canım,dualarım seninle
Allahın izniyle güzel annelerin arasına katılacaksın, güzel haberlerini bekliyorum inşallah :utan:

pikecimmm doğum tarihin belli olmuş canım şimdi burda ezan okunuyor rabbim hayırla kurtarsın inşallahhh dua vaktine denk gelmiştir canım umarım..
babuşummmm yaaa ama sen sılanın resmini koymuşsun ben görmedim ama:(:(bende merak ediyordum meleğimi..sen nasılsın bakalım görüşmeyeli yolunda inşallah herşey
KIZLAR... Minnoşlar, Allah Cümlenizden Razı olsun, sagolun var olun..iyi ki varsınız...:utan::utan::utan::utan::utan:

Tepki
56

aynen güselim katılıyorum sana ilk zamanların tadını çıkarmamışız demekki hiç benim doğum şekli şöyle belli mi derken herşey yolunda gidiyor bebek doğum kanalına girdi yanlız alttan muayene etmedi ama doktorun yorumu sen çok rahat normal doğurursun dedi bana son zamana kadar bekliycez gibi konuştu ben zaten canı gönülden normal için dua ediyorum rabbm gönlümüze göre versin herşeyi inşallah

benimki de aylardır baş aşağı duruyor ama kanala henüz girmedi.. drum 38. haftada yapıcam çatı muayenesini ona göre de konuşuruz doğum şeklini dedi ama bu belirsizlik belkide beni huzursuz ediyor.. sen kafanda netleştirmişsin ne güzel canım hayırlısı olur inşallah..

Canım çok teşekkürler, darısı başınıza Allahın izni ve yardımıyla inşallah
E ağrı sızı haliyle oluyo sezeryanlı olduğum için...
Biraz da lohusalık hüznü denilen sendrom oldu bende.Bebeğim emmedi filan,azıcık sıkıntılar yaşadım duygusal olarak ama şimdi çok daha iyiyim hamdolsun.

Ayy tuğbacım inan dünyanın en güzel duygusu bu.Allahım yüce Rabbim sağlıkla inşallah hepinize tattırsın, sağ selamet
Dünyanın en büyük aşkı.
Ben önceden -hamileyken dahi- kardeş sevgisinin üzerine tanımam diyordum.
Ama evlat öyle birşey ki, ne ana, ne eş, ne baba, ne kardeş...Böyle bir sevgi olamaz,Rabbim tüm özenenlere tattırsın.Bakarken insanın içi titriyo.
İnan 6 gündür, toplamda normal zamanda uyuduğum bir gün kadar uyumadım.Ama ayaktayım,hiç de yorgunluk duymuyorum :utan:

amin canımmm, inşallah allahım bize de gösterir o günleri.. gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca, nasıl bir duygu olabilir ki diye düşünüyorum ama hissedemiyorum yaşadıklarını.. zamani gelince inşallahhh :) birde şu güzel kızının fotoğrafını görseydim süper olucak vallahi :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Dur koyayım canım...GEçen koyacaktım zilli zırlayınca nevrim döndü koyamadıydım :D
oyy maşallah kız babuş kalsın bu avatarında nasıl olsa kopyalayıp şey edemiyoz gökçe filanda görer belkim bölece hee?
çok saoll canım benim düşünmemeye çalışıom işte

ohh afiyet olsunnnnn
tabi annenciğinde yanında ya ne güsell

düşünme güselim en güsel şey allaha tevekkül etmek rabbim yanlarında olsun acil şifa versin inşallah
öle tabi ya yemekte yapmıyorumbi yatıya eve çıkıyorum o kadar artık ohhh misss

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Canım hoşgeldinnnnn :utan::utan::utan:
yaaa maşallah subanallah.. yerim ben fıstığımızı ya,,,,

Allah analı-babalı; hayırlı, sağlıklı, huzurlu, şansı bol bi evlad yetiştirmeyi nasip etsin insallah canım........ cok güzel görünüyor :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblau
o nasıl tatlı bişi yaaaaa yerim onun yanaklarını ben ya
maşallahhhhhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

yok böyle bir şey yaaa tarifsiz bişey bu babuş görene kadar bukadar duygu yoğunluğu hissetmemiştim güzel yavrum benim rabbim seni bütün kötülüklerden,şerden korusun inşallah....resmen melek bu yaaa melek

Teşekkür ederim canlarım.Rabbim tez zamanda darısını başınıza eylesin inşallah

BABUŞŞŞŞŞ hoşgeldin kuzum nasılsın minik kurabiyen nasıl valla özledim senide:utan::utan::utan:

Canım benim, ben de çok özledim valla....
Kurabiye iyi napsın canımıza okumakla meşgul :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

oyy maşallah kız babuş kalsın bu avatarında nasıl olsa kopyalayıp şey edemiyoz gökçe filanda görer belkim bölece hee?

düşünme güselim en güsel şey allaha tevekkül etmek rabbim yanlarında olsun acil şifa versin inşallah
öle tabi ya yemekte yapmıyorumbi yatıya eve çıkıyorum o kadar artık ohhh misss

aminnn cnmm

ohhhhhhhhhh ne güsell yaaaa keşke benimde yapanım olsa yaaaa canım hiç bişiyapmak istemio benim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
amin canımmm, inşallah allahım bize de gösterir o günleri.. gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca, nasıl bir duygu olabilir ki diye düşünüyorum ama hissedemiyorum yaşadıklarını.. zamani gelince inşallahhh :) birde şu güzel kızının fotoğrafını görseydim süper olucak vallahi :)

Amin canım inşallah...
Avatarımdaki benim kızım işte :)

Canım hoşgeldinnnnn :utan::utan::utan:
yaaa maşallah subanallah.. yerim ben fıstığımızı ya,,,,

Allah analı-babalı; hayırlı, sağlıklı, huzurlu, şansı bol bi evlad yetiştirmeyi nasip etsin insallah canım........ cok güzel görünüyor :utan:

Amin canım inşallah.Rabbim sizlere de sağlıkla tattırsın bu güzel duyguları,evlat sevgisini inşallah...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar