2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Teşekkür ederim canlarım.Rabbim tez zamanda darısını başınıza eylesin inşallah

Canım benim, ben de çok özledim valla....
Kurabiye iyi napsın canımıza okumakla meşgul :D

eee olacak o kadar yerim ben onu kendine benzeyen bi kız yaptın helal sana maşallah 41 kere Allahım nazarlardan korusunbenim için kokla onu annesi şöyle içine çek kokusunu:ninni:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yeliz doğurdumu acaba yaa oda uzun zamandır gelmiyor haberi olan varmı kızlar

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

pikoşum kız söle tabloya ekliycem seni bebeğinin adı lazım bana ve net bir doğum saati
hadi koyacağım şimdi

Demin yazdıklarım cıkmamıs galiba.. yada bu 2. baskı mı olucak?

Tatlım bebişin adı : NOYAN Dogum günü 26 Ocak Persembe sabah (38+4) ama tam net bisey söyleyemiyorum, insallah hayırlısıyla bi dogsun da öyle yazarsın canım...

mesajini aldım buarada, insallah haber veririm tatlım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aminnn cnmm

ohhhhhhhhhh ne güsell yaaaa keşke benimde yapanım olsa yaaaa canım hiç bişiyapmak istemio benim
oda olur kuzum gelir anacığında yanına meraklanma
yeliz doğurdumu acaba yaa oda uzun zamandır gelmiyor haberi olan varmı kızlar
yok güselim doğursaydı msj atardı tahminimce arayamıyoz malum
Demin yazdıklarım cıkmamıs galiba.. yada bu 2. baskı mı olucak?

Tatlım bebişin adı : NOYAN Dogum günü 26 Ocak Persembe sabah (38+4) ama tam net bisey söyleyemiyorum, insallah hayırlısıyla bi dogsun da öyle yazarsın canım...

mesajini aldım buarada, insallah haber veririm tatlım...

evet cnm çıkmamış hemen ekliyorum tabloya 4.bebeğimizi hayrlısıyla inşallah

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kızlar herkese merhaba .. kimler online goremiyorum cunku cok sorunlu bi internet var, malum grev devam ediyor burada....

Bugün kontrol vardı, NST de sancılar 100lerde cıktı ve hic 50nin asagısına inmedi... gerci doktor normal dedi acılmam yokmus sanırım ama alttan muayene hiç olmadım ben karından bakıldı hep...

(Neyse olurda giremezsem diye simdiden paylasayım dedim... cunku elektirikler hep kesiliyor burada... grev devam ediyor :( )

Persembe gunu sabahtan hayırlısıyla insallah sezeryana alıcaklar, eger bel fıtıgımda bir sorun yoksa epidural sezeryan olucak...
Eger bizden dualarınızı esirgemezseniz cok memnun olurum.. Bol bol dua edin bize canlar... şimdiden de teşekkur ederiz..........

Umarım daha konusuruz girmeden, sevgiler sekerler......:utan::utan::utan:

anammm pikem sırayı almıs persembeye.. teyy masallahh. allah sag salim kucagına almayı nasip etsin cnmm.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy kızllarr basım catlıycekkk.. bişiler oluyo bana bak:sinir::sinir: bu kz fındık kadan biyerini cıkarıp cıkarıp duruyoo göbegimin ortasından.. kurabiyelerle ugrasmaktan vazgectim:D dahası dekor kalıp bulmam lazım. izmirde satan yer yok heralde. netten baktım bktım bulamadım. enerjim olursa göztepeye inip bakayım bi ara. böle olmuyo cünküm. -rgulu

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayy kızllarr basım catlıycekkk.. bişiler oluyo bana bak:sinir::sinir: bu kz fındık kadan biyerini cıkarıp cıkarıp duruyoo göbegimin ortasından.. kurabiyelerle ugrasmaktan vazgectim:D dahası dekor kalıp bulmam lazım. izmirde satan yer yok heralde. netten baktım bktım bulamadım. enerjim olursa göztepeye inip bakayım bi ara. böle olmuyo cünküm. -rgulu

kemeraltında vardır kuzum dizi yada dirseğidir bacım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
eminmisin?? ay kemeraltında hiç böle pasta malzemesi satan bi yer hatırlamıyorum ben.. anam heryerr pastacı sekerci ama malzeme satnı görmedik. bake shop die biyer varmıs ama kapanmıs galiba.

cnm pastacı filan gibi yerlerde satılmaz eminönünde burda bebek şekeri satan yerlerde var muhtemelen kemeraltınndada toptancı bebek şekercilerinde olması lasım ki var die biliyorum görümcem yapmıştı

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bblau gelmiş gitmis heralde,gordum bebişini Maşallah ne güzel yarabbim yaaa Alla bağışlasın ne büyük mutluluk :utan::utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam kızlar, nasılsınız???
bblau gelmiş bebişin resmini eklemiş, maşallah kuzucuğa, pek tatlı annesi...

pikecan da gün almış galiba, hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah pikecim....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

cnm pastacı filan gibi yerlerde satılmaz eminönünde burda bebek şekeri satan yerlerde var muhtemelen kemeraltınndada toptancı bebek şekercilerinde olması lasım ki var die biliyorum görümcem yapmıştı

yaaa.. ayy nerde acepp kız dünür? du 1_2 gün daha yemiyim kurabiyeleri..nası olsa hamurda hazır. ay ben seker hamuru yapmak zor sanıyodum. bu daha zormus. dahası zorluktan ziyade baska sansın yok illa alcan:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

pikecan da gün almış galiba, hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah pikecim....

ii cnm ne olsun. dogurmaya calısıyoz:D asıl sen nasılsınn bebiş nasıl?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

ay ay masallahh lilacs anne olmus da ticker'ı bile degismis :)) ne güzel tekrarAllah bağışlasın :utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben cıkıyorum kızlar. yemek yapıciim.. allam cnm hiçbişi istemiyo ama ac duramam yemem lazım. zaten kızcem el kadan:D hadi ii aksamlar öperim sizi:utan::utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
saolun kızlar, tickerımızı değiştirdik teyzeleri biz artık koskoca adam olduk :) ama daha ismimiz yok, biz koyamadığımız için herkes karışıyor ben de sinir oluyorum, koymayacam isim çocuğa en sonunda. tüm isimlerden soğudum bir anda.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bu arada hamileyken bile daha çok kıyafetim vardı :( hiç bir şey giyemiyorum, eşofmanlarla dolanıyorum, hamileyken en azından önden düğmeli olacak mecburiyeti yoktu, şimdi bir de o dert var, daha dolaşabiliyorken size tavsiyem önden düğmeli üstler edinin bolca... benim alışverişe çıkmam gerekecek mesela ama bebekle zor tabi...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar